- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.441
hayir canim tam tersine faydasi olur 3lu vitamini moladan sonra bende kullanacağımCanim buradaki en tecrubelilerden olduğun icin sormak istiyorum bemiks evigen bepanthen zeytinyagi karisimini tum saca uygulasak zarari olur mu
Cok sagol canimhayir canim tam tersine faydasi olur 3lu vitamini moladan sonra bende kullanacağım
sifa olsun insallahCok sagol canim
Canım bemix kokusuyla nasıl baş ediyorsun?1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı argan yağı
1 adet bemix ampül
1 adet evin ampül
1 adet bepanten ampül karıştırıp saç diplerine sürdüm.
Boylarınada argan yağı sürdüm.Streçleyip baş örtüsü taktım.Sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.
diplerde kizariklik falan varmi sqc derin hassassa icindeki bi maddeye karsi etkilenmiş olabilir ama ayni zamanda uzatmayada işarettir kaşınmaBişey sorabilirmiyimm bu yeni başladığım şampuan bende kaşıntı yapmaya başladı sizce neden olabilir ama şöyle bişey var bi dönem saçım çok kepeklendi bu şampuan tamamen kepeği yok etti ama şimdi tatlı tatlı kaşıntıları var revox at kuyruğu şampuanını kullanıyorum bilginiz varsa bu konuda çok sevinirim
Kızarıklık yok baktım şimdi korktum acaba bişey mi dokundu diye bıraksammı devam etsemmi kararsızda kaldımdiplerde kizariklik falan varmi sqc derin hassassa icindeki bi maddeye karsi etkilenmiş olabilir ama ayni zamanda uzatmayada işarettir kaşınma
Canım benim hoşuma gidiyor kokusu rahatsız olmuyorum.Yani bi şey yapmıyorum.Canım bemix kokusuyla nasıl baş ediyorsun?
benim şahsi fikrim uzamaya isaret korkma yani baktinki surekli kasinma devam ediyor o vakit bırakırsın sampuaniKızarıklık yok baktım şimdi korktum acaba bişey mi dokundu diye bıraksammı devam etsemmi kararsızda kaldım
hosuna mi gidiyor helal valla aslinda bende cok rahatsız olmuyorum ama esimCanım benim hoşuma gidiyor kokusu rahatsız olmuyorum.Yani bi şey yapmıyorum.
bemiks kullandiginda birkqc damla lqvanta yagi veya menekse yagi kullan kokuyu en aza indiriyorCanım bemix kokusuyla nasıl baş ediyorsun?
Sonbaharda 4 ampul kullandım ama aylarca her yıkamada kokusu geldi acayip tiksindim. Hele yazın daha çok kokuyormus. Nasılsa saçımda beklerken rahatsız etmiyor ama sonra ger yıkamada kokuyordu.bemiks kullandiginda birkqc damla lqvanta yagi veya menekse yagi kullan kokuyu en aza indiriyor
bittimi molan canimkızlar meraba uzun zamandır yazamadım . hepizini takip ediyorum. inş saçlarımız uzar bi an önce
Hadi yaa dökülmeyi bende başta korkmuştum ama dökülme sorunu yaşamadım kuruluk yapıyo evette hindistan cevizi yağı kullandığım için onu çok sorun etmiyorum bitene kadar bi kullanıcam bakalım sonuca göre diğer şişeye karar vericem :) uzamaya katkısı oldumu sizde pekiRevox bende dökülme de yapmıştı kaşıntıyla beraber, herkese farklı işliyor, bir de saçımı iyice kurutmuştu
çok katkısı olmadı açıkçası, ya da bilemiyorum kestim kullanmayı çünküHadi yaa dökülmeyi bende başta korkmuştum ama dökülme sorunu yaşamadım kuruluk yapıyo evette hindistan cevizi yağı kullandığım için onu çok sorun etmiyorum bitene kadar bi kullanıcam bakalım sonuca göre diğer şişeye karar vericem :) uzamaya katkısı oldumu sizde peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?