- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.461
hemen bakıyorum canim haydi bakalim 2 ay fıstık gibi uzama olur insallah :) ya bende moladayım sac diplerim kaşınıyor kasiyincada pul pul dokulme oluyor sonrasindada sizlama oluyor nete baktimda egzama olabilir diyor en yakin zamandq gidecem de doktora burdada yokkievet canım bende başlıcam. saç diplerim dinlendi resmen rahatladım. 2 ay düzgün bakım yapıcam en azından yaza güçlü saçlarım olsun. resim paylaştım gördün müsevdabuzer
insallahbenimde çok sızlama olmuştu. şu an çok enterasan yine diplerim kaşınıyor uzuyuyor mu ne:)))) heralde artık yeter bi uzayayım sevinsin fakir dedi saçcıklarım :))
mutlaka doktora görünün seboreik dermatit olabilirhemen bakıyorum canim haydi bakalim 2 ay fıstık gibi uzama olur insallah :) ya bende moladayım sac diplerim kaşınıyor kasiyincada pul pul dokulme oluyor sonrasindada sizlama oluyor nete baktimda egzama olabilir diyor en yakin zamandq gidecem de doktora burdada yokki
canim cok cok guzel uzamisMerhaba iki buçuk ay için iyimi uzaması sizce normalmi yoksa bu arada dayamadım koyulttum saçlarımı daxtan rengini kullanamıyodum dip derdinde sıkıldım :)
sehie disina cikabilecegim ilk gun gidecegim doktora sizlama bas agrisida yapıyor bendemutlaka doktora görünün seboreik dermatit olabilir
canim cok cok guzel uzamisevetbi arkadasimda söylüyordu dax rengini turunculastiriyor diye
bakimlara devam canim ama bu uzama surecinde hic mola vermediyseniz biraz mola verinbence
genede bi bak kuzum sen tarihine sqc diplerininde dinlenmeye ihtiyqci var hem mola surecinde uzama daha fazla olur valla iyi gidiyorsun bence seneye kalmadan rapunzele donersinAyyy çok teşekkür ederimmm çok moral oldu vallahii :) tam başlangıç tarihimi de hatırlamıyorumda haftada bire indirmeye karar verdim daxı belki biraz saçlarımda dinlenir :)
Allahıım inşallahhhgenede bi bak kuzum sen tarihine sqc diplerininde dinlenmeye ihtiyqci var hem mola surecinde uzama daha fazla olur valla iyi gidiyorsun bence seneye kalmadan rapunzele donersin
2 hafta sonra ver arayi canimAllahıım inşallahhhtarihini buldum 10 martta başlamışım sizce ara veriyimmi devam ediyimmi
baslarda benxe oyleydim ama simdi rahat arınıyor şampuanin ne peki iceriginde yag falan varmi bemiks bepanten dokulmeyi durdurur en azindan azaltir diye okumuştum hatta moladan sonra bende eklicem bakimlara peki eminmisin daxtan olduguna bende dökülmenin neyden kaynaklanigini bulmak icin her bakımda farkli,şeyler denedim daxtan suphelenmistim ama ayni derecede devam etti hatta moladayim ama dökülme ayni yoğunlukta devam ediyorŞu elimde ki dax bitsin bi daha dax almayacağım.Bende çok döküyor saçlarımı yinede azimle kullandım ama hiç gerek yok yaptığı yarar zararından çok değil.Bu nedenle eziyetine değmiyor.Yıka yıka çıkmıyor saçtan..
Canım benimkini dax döküyor.Sadece arganla bakım yaptığım zaman banyoda o kadar dökülmüyor.Ama dax ile bakım yaptığım zaman yıkadığımda gider tıkanıyor.baslarda benxe oyleydim ama simdi rahat arınıyor şampuanin ne peki iceriginde yag falan varmi bemiks bepanten dokulmeyi durdurur en azindan azaltir diye okumuştum hatta moladan sonra bende eklicem bakimlara peki eminmisin daxtan olduguna bende dökülmenin neyden kaynaklanigini bulmak icin her bakımda farkli,şeyler denedim daxtan suphelenmistim ama ayni derecede devam etti hatta moladayim ama dökülme ayni yoğunlukta devam ediyor
o zaman daxi yq kullanma canim yada cok az az ekle bakımlarınaCanım benimkini dax döküyor.Sadece arganla bakım yaptığım zaman banyoda o kadar dökülmüyor.Ama dax ile bakım yaptığım zaman yıkadığımda gider tıkanıyor.
Daxta uzun uzun masaj yapınca dökülme çok oluyormuş cansız saçlar masaj yaparken kopuyormuş ben yağı sürünce toplamadan önce saçımdan dökülenleri alıyorum baya oluyor gerçekten ama masajı azaltınca o kadar dökülme görmedim toplamadan önce dökülenleri alınca duşta bidaha dökülme olmuyor bir deneyin istersenizCanım benimkini dax döküyor.Sadece arganla bakım yaptığım zaman banyoda o kadar dökülmüyor.Ama dax ile bakım yaptığım zaman yıkadığımda gider tıkanıyor.
Az kaldı bitsin kullanmayacağım.o zaman daxi yq kullanma canim yada cok az az ekle bakımlarına
masaj yapmayincada yag deriye islemez dusuncesi oluyor işte :))Daxta uzun uzun masaj yapınca dökülme çok oluyormuş cansız saçlar masaj yaparken kopuyormuş ben yağı sürünce toplamadan önce saçımdan dökülenleri alıyorum baya oluyor gerçekten ama masajı azaltınca o kadar dökülme görmedim toplamadan önce dökülenleri alınca duşta bidaha dökülme olmuyor bir deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?