Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

carsamba gunu icin cildiyeye randevu aldim inşallah bu sefer adam akilli bakarlar cunku siplerin kasintisindan sizlamasindan artik psikolojim bozuldu tabii birde dökülmeden dolayi (

Sevdacigim aynı sorun ben de de var uzun zamandır saçlarımın tepe bölgesi böyle resmen aciyor gibi oluyor. Ben de doktora gitmiştim biliyorsun ilaç gibi bir şu verdi onu pamukla sac diplerine sürüyorum rahatlatıyor bir de şampuan içine bir karışım hazırlıyor eczane onunla kullandım baya iyi geldi ama bu bence sık bakımdan oldu diye düşündüm ben kendi adıma mikrop mu kaptı acaba diye çünkü hiç böyle bir sorun yasamamistim

Ben de o yüzden artık daha az bakim yapıyorum. Seboreik dermatit sanırım benim ki geçen hafta şampuan bitti ve pahalı diye ediyor vardı evde onu kullandım bir kaç kez ve tekrar yara oluştu kafamda ve saç derim pullanip dökülmeye başladı ve ardından saçlar tabi ki bilemedim nedenini bir çozum bulursan ben de takipte kalacağım.

ya kuzum cok kotu birsey mesela yikamak istiyorum saclarimi ama yıkadıktan sonra daha cok kasinip sizlicak diye korkuyorum hassas sac derisi kategorisine giriyormuşbiraz arastirma yaptimda simdilik doktora gidene kadar bakim yapmıyorum zaten moladayim da:) eczanenin verdiği karışımı hatırlıyormusun neler koydu icine diye kuzum medemki hassas sac derimiz var pahali neyij bakmicaz kullanacagiz o elidoruda kullanma bir yigin kimyasal var onda

Karışım içinde anladığım kadarıyla şu bemiks evigen gibi yağlar var ampul ampul kırdı içine koydu sampuanin ama tam hatırlamıyorum ne var içinde eksik söylemeyim şimdi zaten doktor bir kere baktı tamam oo çok açılmış tepeler dedi. Sağolsun hiç ihtimal vermiyordum geçeceğine hala da geçmiş sayılmaz ama açılma düzeldi plesenta diye bir şampuan in içine hazırladılar yalnız o sıvı olan ne onu hiç bilmiyorum asıl o dinlendiriyor benim sac diplerimı zonkluyor diplerim iyi geliyor ardından . Sorma benim oğlan küçük bir de saçlarıma takmıştı çekip duruyordu ağlıyordum açısından o derece sanki saçımı çekmiyor da bıçakla kesiyor sanırsın öyle bir acı kafama biri yanlışlıkla dokunsa kavga ediyordum bir de koku oluyordu hiç yinanmamış gibi kendi kendimden tiksindim. Şimdilik dermoskin aldım biraz ucuza kaçarak eczaneden ama önümüzdeki ay yeniden doktora gidip yine isteyeceğim o sampuani maliyeti sıvı ve şampuan la beraber 130 a gelmişti bana

Ama sen hep kaliteli şampuan kullanırsın Sevda hadi ben öncesinde hep market şampuanlari kullanırdım da senin neden oluyor acaba bende merak ettim şimdi bakımlara ara vermen bence de iyi olmuş . Tıkanma ve mikrop mu oluyor acaba bunun sonucunda ya da sürekli nemli kaldığı için sac dipleri mi hassaslasiyor hatta aklıma gelmişti biliyor musun bakımlardan olsa Sevda ben den çok yaptı onda olurdu demek ki değil benim yapımla alakalı olabilir demiştim. Nazar değdim sana

yok kuzum ya ne alakasi var nazarla benim cildimde asirinin aşırısı hassas zaten
sampuanima 2 adet evin ampul koydum evde oldugunu gorunce
yok canim ben 3 senedir sulfat paraben icermeyen şampuan kullanıyorum ondan once hep gliss kullanırdım
kuzum o sivi dedogin şampuanın yanindamiydi yoksa eczanemi verdi

Sevdacım bende de minik minik sivilce çıktı eskiden olmazdı. Kız biz bakım yapa yapa derimizin kimyasını bozmuş olmayalım :)))

Sevdacım bende de minik minik sivilce çıktı eskiden olmazdı. Kız biz bakım yapa yapa derimizin kimyasını bozmuş olmayalım :)))
kuzumbilemedim ama o kadar bakimla birsey olmadi simdimi olacagi tuttu meretin

soyle bi nette bakindimda elocon losyonmu verdi sana acaba birde novocrin plesante losyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…