Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

o cam sisedekini eczanemi hazirladi canim yoksa aldinmi yag falanmı icindeki

Evet sampuanin eczane fiyatı 35 liraydı ama içine onunda bişeyler kalıyorlar ki bu doktora yazdırdığım halde 130 liraya geldi sadece şampuan karışımını almıştım tek o da 88 lira tuttu canım. Şu kahve olan şu gibi bir karışım o ayrı sanırım 40 lira tutuyor o birde sampuanin içine de bişeyler katıyor o pahalı oliyormus

acaba ne katiyorlar :) bemiks bepantense o kadar tutmazki

bu karışım ne ise yariyorpekicanim dokukmeye mi iyi geliyor hassas kasintili sac derisine mi

2 adet yumurta
1 adet bemix ampül
1 adet bepanten ampül karıştırıp saçıma sürüp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

kuzum amq fark neredeyse 50 tl bence baska seylerde katmislardir icine
Canım valla benim bildiğim onlar ama ilave ne ekliyor onu bilemeyecegim. Sac dökülmem yüzde yüz azaldı. Aynı zamanda kaşıntı problemim olmuyor onu kullanınca ama saçlar sert oluyor onuda maskeler le idare ediyorum loreal in maskesi var ya hazır beyaz kutuda olan o baya iyi geliyor yumusamasinda ama dibe degdirmiyirum tabiki sac boylarına her banyoda

S siir seboreit dermatit dedi doktor birde losyon verdi iyi gelir,dedi.eczaneden de bemiks evinNbepanten aldim evinNve bepanten tamamda bemiksin kokusunu napcaz ya ((( hatta sampuanima da evinNampulden kirmistim aksam geri kalanlarini da kiracagim icine yalniz kizlar sizede soruyorum şampuanı pet siseye aktarsam sikinti olur mu pompasi kirildi cunku

derslerim bitsede eve gidip bakim yapsam :)ozledim ya bakim yapmayı doktorada sordum yapabilirsin dedi :) bu arada haziran ayinin sonuna kadar bakimlari yapip artik eylulden sonrada haftadq 1e dusurmeyi planliyorum simdilik belimde saclar ben kalcada istiyorum

yoo bişi olmaz çoğu şampun zaten plastik kutunun içinde . bence ferah ol:))

Bugün aslan gününde azıcık saçlarımın ucundan alayım diyorum saat kaçta yapsam daha çok fayda eder sevdacım.
sevdabuzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…