- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.521
ozel bi zaman belirtilmemis canim istedigin zamanda yapabilirsinBugün aslan gününde azıcık saçlarımın ucundan alayım diyorum saat kaçta yapsam daha çok fayda eder sevdacım.
sevdabuzer
İşte sampuani kullandıkça azaldı . Şimdi normal dökülme oluyor önce ki gibi bir açıklık yok. Tepemde şükürler olsun. Nasıl bir losyon verdi doktor sana geçmiş olsun canim bu arada bakımları söyledin mi ben sormayı unutmuştum bir tıkanma yapıyormu diye
sordum kuzum bakimlsri devam edebilirsin dedi eczaneden losyonu alinca resMini ekelrim hazir losyon zatenİşte sampuani kullandıkça azaldı . Şimdi normal dökülme oluyor önce ki gibi bir açıklık yok. Tepemde şükürler olsun. Nasıl bir losyon verdi doktor sana geçmiş olsun canim bu arada bakımları söyledin mi ben sormayı unutmuştum bir tıkanma yapıyormu diye
şifa olsun canimBu arada ben de bugün 1 cm kadar aldırdım kuaförde aslan günüymüş çarşıda ydim bir koşu kestiriverdim ucundan acik
hahahahKızı dişçiye götürmem gerek lazer epilasyon a gitmem gerek bir maaş ikramiye verseler bu ay ne güzel olur hükumete baskı yapalım öğretmenler olarak kadınız anayiz bakim parası isteriz işçi bayramında çıkşak iyiydi heeee
bemiks nasil kokmaz kuzum ya acaba kokmamasi icin ne kattilar icine kuzum sana zahmet tekrar hazirlatirken sorsana bi ne kattiklarini ozellikle bemiksin kokusunu alan ne katmışlar diyeBu arada benim bemiks hiç kokmuyirdu sampuanin içinde canım ya da ben alıştım duymuyorum koku falan ama kokmuyor ya ben zaten maaş günümü bekliyorum bir yatsın gidip yeniden hazırlatacagim eczaneye sampuani mi çok para lazım çok boya yaptırmam gerek şampuan almam gerek güneş kremi almam gerek nemlendirici almam ger
Olsun sen de kadınız ana olmak isteriz beğenilmek için bakim şart ikramiye isteriz dersin ne olcak.hahahahaynen ya ben kremi falan hallettimde misel suyum bitmek uzere yeni bir alışveriş gerek bana da bide yazlik almak istiyorum :))) sampuanda indirimde denk geldiginde aldim 2 sisem var 1000 milimlik sana ikramiye verirlerde bana once dogurda sesin ciksin derler
aynen aynen bekleriz vallaEkle bence canım daha iyi olur ilk zamanlar kokuyor ama sonra alışıyorsun bir de saç spreyleri parfümler bastırır kokuyu. Tamam ben bir sorayım bakayım içinde ne var ne katiyoksunuz diye ben de merak ettim. Reçetemı sizlere çekip atacam gari halka hizmet şart oldu
himmmm bana guvenmezler gene vermezlerOlsun sen de kadınız ana olmak isteriz beğenilmek için bakim şart ikramiye isteriz dersin ne olcak.
merhaba gecmis olsun öncelikle.boyamı vardi sacinizda yanmis dedigine gore..geçen ay kuaföre gittim aslında çok güvenirdim adama ,saçlarım belime kadar gelmişti yanmış saçların biraz keseyim harika olacak dedi öyle bir inandımki ensemdeki saçlarım minnacık kaldı çok üzülüyorum sürekli fön çektirmek zorunda kalıyorum
ah bi uzasaaaa ahhhhh
elidor biotinli şampuan kullanıyorum
bir hafta dax supergro
bir hafta hindistan cevizi yağı
uğraşıp duruyorum
Alışveriş tatlı güzel alışverişhahahahaynen ya ben kremi falan hallettimde misel suyum bitmek uzere yeni bir alışveriş gerek bana da bide yazlik almak istiyorum :))) sampuanda indirimde denk geldiginde aldim 2 sisem var 1000 milimlik sana ikramiye verirlerde bana once dogurda sesin ciksin derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?