- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.541
Acaba Lavanta-Menekşe gibi hoş kokulu bir yağ eklesen bastırır mı bemiksi?sampuanimi pet siseye aktardim icinede ucer,adet bemiks evin bepanten ekledim
Çok güzel uzamış saçların maşallah canım.Az kalmış beline gelmesine bakımlara devam.Eki Görüntüle 1991109 20 nisan 12.kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1991110 3 mayis 14.kirmizicizgide son 5 kirmizi cizgi kaldi bakalim haziran sonuna kadar nereye gelecek
sabah esime koklattim sacimi kokmuyor dedi :))))) icine biberiye yagi ekledim de :) keskin bi kokusu var o bastirmis demekki ama banyo mutfak evlerden ırak :)Acaba Lavanta-Menekşe gibi hoş kokulu bir yağ eklesen bastırır mı bemiksi?
tesekkur ederim kuzum aynen devam bakimlaraÇok güzel uzamış saçların maşallah canım.Az kalmış beline gelmesine bakımlara devam.
cok tesekkur ederim canim harika moral verdinVay 3 ampul ne kokar o şimdi beeee
vay beee. uzun saçlar upuzun saçlar :))) ne güzel olmuş kuzum ya . nerden nereye.Eki Görüntüle 1991109 20 nisan 12.kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1991110 3 mayis 14.kirmizicizgide son 5 kirmizi cizgi kaldi bakalim haziran sonuna kadar nereye gelecek
degilmi nerdennn nereye kuzum benim yavay beee. uzun saçlar upuzun saçlar :))) ne güzel olmuş kuzum ya . nerden nereye.
DİMİ KUZUM YA NE EMEK NE EMEK. BENDE 3-5 AYA RAHATLARIM. eEn azından orta boylu olurum. allah kimseyi otuzunda saçı ile sınamasın. o kadar şey varken biz saçın derdine düştük.degilmi nerdennn nereye kuzum benim ya
yok bendew fobi oldu kuaföre gidemiyorum :))Ben diplerimi boyamiyorum artık genelde ombre kullanıyorum onda bile yapılırken saçlarınız çekiliyor ya hani boya sürmek için hatta tarak ile saç tutamlarını dibe dogru itiyorlar, o bile kötü...
Hindistan cevizi, ardic katranı sabunu, jojoba, badem, lavanta... Surekli tercih ettigim seyler ve yanımdam ayırmıyorum.
Maalesef ki boyadan ötürü saç uclarına artik yaglar bile fayda etmez hale geliyor, birazcık sabır şart bu durumda kestirip sürekli bakım yapmak lazım, ben de uzasın diye bekledim ama olmuyor bi sure sonra. Simdi saclarim ferahladi, 2 3 ayda bir kestirirsin sonra o sure 6 ay olur sonra 8 ay falan. yani sac guclendikce kesim zamani da ertelenir. kesim bir işe yaramaz diyorlar ama agaç gibi otlar gibi dusunmek lazim onlar da budandıkca daha saglıklı duruyor, göz kirliliginden kurtuluyor
Nedenn ? Yorumların hepsini okumadım malum 255 youm yapılmısyok bendew fobi oldu kuaföre gidemiyorum :))
cok tesekkur ederim onerilerin icin ama cok sukur ki kalmadi oyle bir sorunum 1-2 sayfa oncesinde resmi var saclariminBen diplerimi boyamiyorum artık genelde ombre kullanıyorum onda bile yapılırken saçlarınız çekiliyor ya hani boya sürmek için hatta tarak ile saç tutamlarını dibe dogru itiyorlar, o bile kötü...
Hindistan cevizi, ardic katranı sabunu, jojoba, badem, lavanta... Surekli tercih ettigim seyler ve yanımdam ayırmıyorum.
Maalesef ki boyadan ötürü saç uclarına artik yaglar bile fayda etmez hale geliyor, birazcık sabır şart bu durumda kestirip sürekli bakım yapmak lazım, ben de uzasın diye bekledim ama olmuyor bi sure sonra. Simdi saclarim ferahladi, 2 3 ayda bir kestirirsin sonra o sure 6 ay olur sonra 8 ay falan. yani sac guclendikce kesim zamani da ertelenir. kesim bir işe yaramaz diyorlar ama agaç gibi otlar gibi dusunmek lazim onlar da budandıkca daha saglıklı duruyor, göz kirliliginden kurtuluyor
hic sorma ama soyle dusun tecrube oldu ayni hatalari tekrarlamayizDİMİ KUZUM YA NE EMEK NE EMEK. BENDE 3-5 AYA RAHATLARIM. eEn azından orta boylu olurum. allah kimseyi otuzunda saçı ile sınamasın. o kadar şey varken biz saçın derdine düştük.
guzel olmus gule gule kullan :)cok tesekkur ederim onerilerin icin ama cok sukur ki kalmadi oyle bir sorunum 1-2 sayfa oncesinde resmi var saclarimin
cok tesekkur ederim sagolasinguzel olmus gule gule kullan :)
sagol kuzum ama kıskanma yaÇok güzel uzamış lar maşallah . Yine çok kıskandımama ama ama bir şöyle kurutulmuş sekullendirilmis sac fotosu hakkediyoruz artık lütfen bu boyda çokta güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?