Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ben diplerimi boyamiyorum artık genelde ombre kullanıyorum onda bile yapılırken saçlarınız çekiliyor ya hani boya sürmek için hatta tarak ile saç tutamlarını dibe dogru itiyorlar, o bile kötü...

Hindistan cevizi, ardic katranı sabunu, jojoba, badem, lavanta... Surekli tercih ettigim seyler ve yanımdam ayırmıyorum.

Maalesef ki boyadan ötürü saç uclarına artik yaglar bile fayda etmez hale geliyor, birazcık sabır şart bu durumda kestirip sürekli bakım yapmak lazım, ben de uzasın diye bekledim ama olmuyor bi sure sonra. Simdi saclarim ferahladi, 2 3 ayda bir kestirirsin sonra o sure 6 ay olur sonra 8 ay falan. yani sac guclendikce kesim zamani da ertelenir. kesim bir işe yaramaz diyorlar ama agaç gibi otlar gibi dusunmek lazim onlar da budandıkca daha saglıklı duruyor, göz kirliliginden kurtuluyor

yok bendew fobi oldu kuaföre gidemiyorum :))

cok tesekkur ederim onerilerin icin ama cok sukur ki kalmadi oyle bir sorunum 1-2 sayfa oncesinde resmi var saclarimin

DİMİ KUZUM YA NE EMEK NE EMEK. BENDE 3-5 AYA RAHATLARIM. eEn azından orta boylu olurum. allah kimseyi otuzunda saçı ile sınamasın. o kadar şey varken biz saçın derdine düştük.
hic sorma ama soyle dusun tecrube oldu ayni hatalari tekrarlamayiz

Çok güzel uzamış lar maşallah . Yine çok kıskandım ama ama ama bir şöyle kurutulmuş sekullendirilmis sac fotosu hakkediyoruz artık lütfen bu boyda çokta güzel olur.

Çok güzel uzamış lar maşallah . Yine çok kıskandım ama ama ama bir şöyle kurutulmuş sekullendirilmis sac fotosu hakkediyoruz artık lütfen bu boyda çokta güzel olur.
sagol kuzum ama kıskanma ya en kisa zamanda seninde.olur insallah
2 hafta sonra sergim var anca o.zaman bi fon cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…