- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.561
Şiir senden de resim bekliyoruzzzzz.Çok güzel uzamış lar maşallah . Yine çok kıskandımama ama ama bir şöyle kurutulmuş sekullendirilmis sac fotosu hakkediyoruz artık lütfen bu boyda çokta güzel olur.
hay düşünceni opeyimŞiir senden de resim bekliyoruzzzzz.
Peki o zaman 2 hafta sonra şöyle net bir saç fotosu istiyoruz sözün olsun.sagol kuzum ama kıskanma yaen kisa zamanda seninde.olur insallah
2 hafta sonra sergim var anca o.zaman bi fon cekerim
Ben saçlarımı kestirdim ama uçlardan uzama miktarı kadar yine de sizin için ataçalım bir foto ama öyle ahım şahım bir uzama yok . Geç saatte atabilirim yalnız artık kendi sayfama ordan alırım yorumlarınızı sevdanın sayfasını meşgul etmeyim hem ordan da takip etmem daha kolay en son ne zaman attığımı seviyorum sizi sac uzatma arkadaşlarım keşke tanışabilsek de saçlar uzayınca beraber savura bilsek saçlarımızı. Tabi savurulacak kadar olurlarsaŞiir senden de resim bekliyoruzzzzz.
Maşallah maşallah harikAaaaEki Görüntüle 1991109 20 nisan 12.kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1991110 3 mayis 14.kirmizicizgide son 5 kirmizi cizgi kaldi bakalim haziran sonuna kadar nereye gelecek
bi milimlikde boydan alsaydin canim ama olsun sifa olsunBu arada aslan gününde ikinci kesimimide yapmış oldum sevdacım.Fakat bu sefer sadece kahküllerden aldım.
darısı sana canim insallahMaşallah maşallah harikAaaa
gerçekten guzel olurdu tanismak.nasip,bakalim belki birgün oda olurBen saçlarımı kestirdim ama uçlardan uzama miktarı kadar yine de sizin için ataçalım bir foto ama öyle ahım şahım bir uzama yok . Geç saatte atabilirim yalnız artık kendi sayfama ordan alırım yorumlarınızı sevdanın sayfasını meşgul etmeyim hem ordan da takip etmem daha kolay en son ne zaman attığımı seviyorum sizi sac uzatma arkadaşlarım keşke tanışabilsek de saçlar uzayınca beraber savura bilsek saçlarımızı. Tabi savurulacak kadar olurlarsa
Canım aynı şeyi bende yaşadım o nedenle dax o bıraktım havasızlıktan tutam tutam döküldü. Artık sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum oda haftada 2 yi geçirmiyorum . BaZen düşünüyorum acaba bakım mı uzatıyo zaman mı diyeBu arada artık yağ bakımı yapmamaya karar verdim.Çünkü yağ bakımı saç köklerimi tıkıyarak saçlarımı ağırlaştırıp çok saçımın dökülmesine sebep oluyor.Özellikle dax çok ağırlaştırıyor saçı.Zaten arındırmak için yıkarken yıpratıyoruz saçı.Hiç gerek yok bence.En azından kendim için söylemek gerekirse denedim sadece uzatmaya ve yumuşatmaya yarıyor saçı.Bunları yaparken saçı çok yoğun kıvamda olması sebebi ile döküyor.Kefeye koydum faydası zararını bastırmadı.Bu neden ile no dax benim için.
Bende sizi seviyorum hepinizi . Kimbilir oda olur bu dünyada Yok diye birşey YokBen saçlarımı kestirdim ama uçlardan uzama miktarı kadar yine de sizin için ataçalım bir foto ama öyle ahım şahım bir uzama yok . Geç saatte atabilirim yalnız artık kendi sayfama ordan alırım yorumlarınızı sevdanın sayfasını meşgul etmeyim hem ordan da takip etmem daha kolay en son ne zaman attığımı seviyorum sizi sac uzatma arkadaşlarım keşke tanışabilsek de saçlar uzayınca beraber savura bilsek saçlarımızı. Tabi savurulacak kadar olurlarsa
Ben artık sadece soğan kürü yapacağım.Canım aynı şeyi bende yaşadım o nedenle dax o bıraktım havasızlıktan tutam tutam döküldü. Artık sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum oda haftada 2 yi geçirmiyorum . BaZen düşünüyorum acaba bakım mı uzatıyo zaman mı diye
canım sadece uçlar hindistan cevizide olabilir aslında . kırılmasını engelliyor. 2 haftad 1 filan da . o zaman soğan kürü ile ilgili yorumları bekliyoruz. canım bi resim atsana uzun zaman oldu. merak ediyorumBen artık sadece soğan kürü yapacağım.
Saçlarımı iki kere kestirdim geçen ay aslan gününde bu ay yine aslan gününde.Eve gideyim foto çekip koyarım.canım sadece uçlar hindistan cevizide olabilir aslında . kırılmasını engelliyor. 2 haftad 1 filan da . o zaman soğan kürü ile ilgili yorumları bekliyoruz. canım bi resim atsana uzun zaman oldu. merak ediyorum
merakla bekliyoruz canimSaçlarımı iki kere kestirdim geçen ay aslan gününde bu ay yine aslan gününde.Eve gideyim foto çekip koyarım.
daha ne olsun masallah upuzun ve gurİşte kızlar saçımın bugün itibariyle boyu bide gürleşse ne güzel olur.
Eki Görüntüle 1991938 Eki Görüntüle 1991939 Eki Görüntüle 1991940 Eki Görüntüle 1991942
daha ne olsun masallah upuzun ve gur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?