Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

1 adet soğanı kabuğuyla beraber suda haşladım.
1 adet bemix ampül
1 adet bepanten ampül ekleyip saçlarıma sürüp sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Bu arada artık yağ bakımı yapmamaya karar verdim.Çünkü yağ bakımı saç köklerimi tıkıyarak saçlarımı ağırlaştırıp çok saçımın dökülmesine sebep oluyor.Özellikle dax çok ağırlaştırıyor saçı.Zaten arındırmak için yıkarken yıpratıyoruz saçı.Hiç gerek yok bence.En azından kendim için söylemek gerekirse denedim sadece uzatmaya ve yumuşatmaya yarıyor saçı.Bunları yaparken saçı çok yoğun kıvamda olması sebebi ile döküyor.Kefeye koydum faydası zararını bastırmadı.Bu neden ile no dax benim için.

Bu arada aslan gününde ikinci kesimimide yapmış oldum sevdacım.Fakat bu sefer sadece kahküllerden aldım.

Şiir senden de resim bekliyoruzzzzz.
Ben saçlarımı kestirdim ama uçlardan uzama miktarı kadar yine de sizin için ataçalım bir foto ama öyle ahım şahım bir uzama yok . Geç saatte atabilirim yalnız artık kendi sayfama ordan alırım yorumlarınızı sevdanın sayfasını meşgul etmeyim hem ordan da takip etmem daha kolay en son ne zaman attığımı seviyorum sizi sac uzatma arkadaşlarım keşke tanışabilsek de saçlar uzayınca beraber savura bilsek saçlarımızı. Tabi savurulacak kadar olurlarsa

gerçekten guzel olurdu tanismak.nasip,bakalim belki birgün oda olur

Canım aynı şeyi bende yaşadım o nedenle dax o bıraktım havasızlıktan tutam tutam döküldü. Artık sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum oda haftada 2 yi geçirmiyorum . BaZen düşünüyorum acaba bakım mı uzatıyo zaman mı diye

Bende sizi seviyorum hepinizi . Kimbilir oda olur bu dünyada Yok diye birşey Yok

Ben artık sadece soğan kürü yapacağım.

Ben artık sadece soğan kürü yapacağım.
canım sadece uçlar hindistan cevizide olabilir aslında . kırılmasını engelliyor. 2 haftad 1 filan da . o zaman soğan kürü ile ilgili yorumları bekliyoruz. canım bi resim atsana uzun zaman oldu. merak ediyorum

canım sadece uçlar hindistan cevizide olabilir aslında . kırılmasını engelliyor. 2 haftad 1 filan da . o zaman soğan kürü ile ilgili yorumları bekliyoruz. canım bi resim atsana uzun zaman oldu. merak ediyorum
Saçlarımı iki kere kestirdim geçen ay aslan gününde bu ay yine aslan gününde.Eve gideyim foto çekip koyarım.

İşte kızlar saçımın bugün itibariyle boyu bide gürleşse ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…