- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
onuda alayım canımda davinesin ürününü havuzdan önce kullanmalıyım değilmiArgan yağlı sprey iyi gelir evet ama o denizden ve havuzdan sonrası için, bence sen Davinesin şu yağına da bak bir...
Evet havuzdan önce sür canım, bu arada çok yönlü olduğu için saçına yüzüne ve vucuduna kullanabilirsin. Ben banyodan sonra bir iki damla saç uçlarıma da sürüyorum serum niyetine.onuda alayım canımda davinesin ürününü havuzdan önce kullanmalıyım değilmi
tmm kuzum siparş veriyorumEvet havuzdan önce sür canım, bu arada çok yönlü olduğu için saçına yüzüne ve vucuduna kullanabilirsin. Ben banyodan sonra bir iki damla saç uçlarıma da sürüyorum serum niyetine.
Güle güle kullan şimdiden kuzum...tmm kuzum siparş veriyorum
sağol canımda sachanede bitmiş başka siteler bakıyorum :)Güle güle kullan şimdiden kuzum...
Yoksa şundan al, daha uzun süre kullanırsın.sağol canımda sachanede bitmiş başka siteler bakıyorum :)
bakayım kuzum bi sağolasınYoksa şundan al, daha uzun süre kullanırsın.
Davines Authentic Nourishing Besleyici Yağ
bunu ben güneş yağı gibi bile kullandım, soyulmayı engelliyor ilginç bir biçimde.Tamamen organik olduğu için saç derisine de sürülebiliyor.
Rica ederim kuzum.bakayım kuzum bi sağolasın
20-25 gundur hic yapamadim tatil ve dolanmaktan baslamak istiyorum tekrardan ama sicaklardan hic yapasim gelmiyor ama yaptığım bakimlarin etkisi baya oldu dun farkettim Uzama epey olmuşKonunu uzun zamandır takip ediyorum yeni fotoğraflarını bekliyorum :)
Hep aynı palavra!!boydan almadımyarindn itibaren bakimlara tekrar başlıyorum bir aydan fazla oldu hiv yapmadim bakim bugun butun sarı saclarimdan kurtuldum şükür yalniz hicmi kuagor yonundrn şansım olmaz kadına dedimki uzatmaya çalışıyorum sadece uclardaki sarılari al kesim bitti yere bktim sari sactan çok 5_6 cmlik doğal sacim bagirdim cagirdim boydan almadkmki diyor tepelere katin alasini vermiş ulan zaten sacim gür ben katli savi sevmiyorum bi sor demi. ..parasinida vermedim ohh iyi ettim
aslind oturtcan onu alacn makasi eline senmisin boyle kesen...Hep aynı palavra!!boydan almadımnaptın aptal kuaför,nerden aldın!!!!!!!!
Ayyyyy gece gece tüylerim kalktı ayağaaaslind oturtcan onu alacn makasi eline senmisin boyle kesen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?