Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

1 aylik fark ilkinde son5 kirmizi cizgi demistim 2. resimde ise son 3 kirmizi cizgi kaldi bu ay bu kadar beklemiyordum bile hem Aydina annemin yanina gittim hem surekli sehir disindaydim hemde kucuk bi operasyondan sonra doktor yatak istirahati verince bakimlar aksadi
duzensiz bakima ragmen genede iyi bence uzamasi

Gözlerim kocaman kocaman açıldı valla . Muazzam bi uzama var. Bende kalsiyum a başlayınca uzama oldu gibime geldi hem fazla dökülmüyor. Benim ki gıdım gıdın uzuyo mübarek . Süründürüyo adamı. Sevda kız saçlarına maşa yapasım geldi :))çok güzel bide. Neymiş saçını uzatmaya çalışan Derviş kestirmeyip bakım yaparsa muradına erermiş :)))

oyyyy kuzucum benim kuzum gordunmu bak vitamin eksikliginden uzamiyormus
anam benim hic ugrasasim yok yapacaksan olir valla birde niyeyese maşa yapmayi sevmiyorum gerci evdeki simbo marka tee 10 yil oncesinden alinmis toplasan 3 sefer anca yapmisimdir :)) birgun senin icin yapacam soz :)

O güzel yüzüne maşa da örgü de düz de dalgalı da yakışır kuzucum

sevdabuzer çok güzel uzamış canım saçın.Artık hedefe varılmıştır.Savura savura kullanma zamanı gelmiştir.
haha o dediğin benim icin gecerli değil malesef :))) benkisin bile sacin enseme degmesinden ifrit oluyorum en fazla yarim topluyorum :)) yazin acik bırakmak mi beni öldür daha iyi

yazdan sonra buyuk ihtimalle haftalik hindistan cevizi bakimi yaparim yani bakim yapmamaya alışırsam eger :))) senin ne,alemde uzun zamandir resim gormedim senden
Evet bende merak ediyorum eccayı:))
sevdabuzer yaz sonunda sanırım herkesin hayal ettiği saçlar sende olur bol bol fotoğraf atıp bizi motive edersin

davines oili kullanmadim matrixe gectim iyikide gecmisim.son 2 aydir davinese cam terebentin bemiks bepanten falan eklemiştim dokulmeden dolayi ve yine yine cam terebentin uclari kuruttu nqparsam yapayim cam terebentinin kurutma olayının onune gecemedim sac uzatma,asamasinda bu ikinci hatam oldu bir daha asla kullanmam cam terebentini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…