- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.761
Çok güzelEki Görüntüle 2006385 Eki Görüntüle 2006386 1 aylik fark ilkinde son5 kirmizi cizgi demistim 2. resimde ise son 3 kirmizi cizgi kaldibu ay bu kadar beklemiyordum bile hem Aydina annemin yanina gittim hem surekli sehir disindaydim hemde kucuk bi operasyondan sonra doktor yatak istirahati verince bakimlar aksadi
duzensiz bakima ragmen genede iyi bence uzamasi
Gözlerim kocaman kocaman açıldı valla . Muazzam bi uzama var. Bende kalsiyum a başlayınca uzama oldu gibime geldi hem fazla dökülmüyor. Benim ki gıdım gıdın uzuyo mübarek . Süründürüyo adamı. Sevda kız saçlarına maşa yapasım geldi :))çok güzel bide. Neymiş saçını uzatmaya çalışan Derviş kestirmeyip bakım yaparsa muradına erermiş :)))Eki Görüntüle 2006385 Eki Görüntüle 2006386 1 aylik fark ilkinde son5 kirmizi cizgi demistim 2. resimde ise son 3 kirmizi cizgi kaldibu ay bu kadar beklemiyordum bile hem Aydina annemin yanina gittim hem surekli sehir disindaydim hemde kucuk bi operasyondan sonra doktor yatak istirahati verince bakimlar aksadi
duzensiz bakima ragmen genede iyi bence uzamasi
oyyyy kuzucum benimGözlerim kocaman kocaman açıldı valla . Muazzam bi uzama var. Bende kalsiyum a başlayınca uzama oldu gibime geldi hem fazla dökülmüyor. Benim ki gıdım gıdın uzuyo mübarek . Süründürüyo adamı. Sevda kız saçlarına maşa yapasım geldi :))çok güzel bide. Neymiş saçını uzatmaya çalışan Derviş kestirmeyip bakım yaparsa muradına erermiş :)))
O güzel yüzüne maşa da örgü de düz de dalgalı da yakışır kuzucumoyyyy kuzucum benimkuzum gordunmu bak vitamin eksikliginden uzamiyormus
anam benim hic ugrasasim yok yapacaksan olir vallabirde niyeyese maşa yapmayi sevmiyorum gerci evdeki simbo marka tee 10 yil oncesinden alinmis toplasan 3 sefer anca yapmisimdir :)) birgun senin icin yapacam soz :)
O güzel yüzüne maşa da örgü de düz de dalgalı da yakışır kuzucum
haha o dediğin benim icin gecerli değil malesef :))) benkisin bile sacin enseme degmesinden ifrit oluyorum en fazla yarim topluyorum :)) yazin acik bırakmak mi beni öldür daha iyisevdabuzer çok güzel uzamış canım saçın. Artık hedefe varılmıştır.Savura savura kullanma zamanı gelmiştir.
yazdan sonra buyuk ihtimalle haftalik hindistan cevizi bakimi yaparim yani bakim yapmamaya alışırsam eger :))) senin ne,alemde uzun zamandir resim gormedim sendenYaz sonunda çok merak ediyom o saç nerde olucak sevdacım ,) hey gidi günler nerden nereye.
Evet bende merak ediyorum eccayı:))yazdan sonra buyuk ihtimalle haftalik hindistan cevizi bakimi yaparim yani bakim yapmamaya alışırsam eger :))) senin ne,alemde uzun zamandir resim gormedim senden
insallah canim kalca hizasina gelsinde duz bukleli her halini atarim :)))))Evet bende merak ediyorum eccayı:))
sevdabuzer yaz sonunda sanırım herkesin hayal ettiği saçlar sende olur bol bol fotoğraf atıp bizi motive edersin
Bence bu gidişle kalça hizasını bile geçer maşallah maşallah:))insallah canim kalca hizasina gelsinde duz bukleli her halini atarim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?