Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Canım ben çam terabenti asla kullanmam.Daha önce yazmıştım saçlarımı kurutmuştu.Bide benim saçlarım yağlı olduğu için güvenle kullanmıştım.Dax ve çamterabentiyi hayatımdan çıkarttım.

cqm terebentin dökülmeye etkoli diye kullanmıştım ayyy yok kullanmam artik

bu sicaklarda bakim iyice zorlasti artik sagindan solumdan hep damliyor ki ben aşırı surmememe ragmen ((((

bu sicaklarda bakim iyice zorlasti artik sagindan solumdan hep damliyor ki ben aşırı surmememe ragmen ((((
Bencede sıcaklarda çok zor oluyor.Ben üç bakım sonra ara vereceğim.Sanırım bu uzun bir ara olacak.Ardından tatil derken ara uzar gider.Tabi aradan önce bir kesim birde keratin bakım yaptırmayı düşünüyorum.

ohhhh sifq olsun simdiden bende,tatile cikmadan once keratin bakimini yapacam

sevdabuzer Sevdamm sayfan moralim düzelsin diye inceliyorum, bu fotondan 5 ay önce yani hazirandaki halin benim şimdiki saçlarım gibiymiş sence benimde kasımda bu fotodaki gibi olabilir mi? Bu sıralar sen gün aşırı mı yağ bakımı yapıyordun? Ara verdiğin olmuş muydu

Merabalar saçımı uzatmak istiyorum ince telli bazıları at kuyruğu şampuanı, dax , hc şampuan ve çam terebenti diyor kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz?

canim evet 2 gunde bir yag bakımı 2 ayda bir 10_15 gunluk mola veriyordum

Merabalar saçımı uzatmak istiyorum ince telli bazıları at kuyruğu şampuanı, dax , hc şampuan ve çam terebenti diyor kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz?
merhabalar.
bir kere sampuan saci uzatir olayından uzaklas bence sacinin durumuna gore bir sampuan edin.uzatmak icin ben yag bakımlarından fayda gordum dax karışık bakim yağları vs.daxin icine sacina uyhun yaglardan ekleyebilirsin corekotu hint badem susam jojoba falan boy ve uclari icin diplerdede kullanabilirsin hindistan cevizi yagi 10 numaradir

Ay evet ya nasil bi alışkanlık olduysa artik :)
Dax sana iyi geliyor mu canım ben bu kutum da bitince bir daha almicam
daxi seviyorum ama arindirma isine gelince bazen cinnet geciriyorum benimkide 2_3 kullanimlik kaldi aslinda tek kullanimlik ama az az ekleyince bakimlara :)) bende almicam artik elimdeki yağları bitirmeye calısıcam yaz tatilinden sonra.
tum yaglarim bitincede haftada bir rutin olarak hindistan cevizi uygulayacağım

H Hayriye birdal sevdabuzer
Aynen öyle kızlar arada bende yerimde duramıyorum.Alıştık bakımlara ara vermek zor.Bu arada ben bir daha asla dax ve çamterabenti kullanmam.
uuzun zamandir bakim yapıyorsan ver canim molayi.bende cam,terebentini kullanmam artik cok şükür toparlandı biraz baya korumustu

H Hayriye birdal sevdabuzer
Aynen öyle kızlar arada bende yerimde duramıyorum.Alıştık bakımlara ara vermek zor.Bu arada ben bir daha asla dax ve çamterabenti kullanmam.
Alın benden de o kadar . En son kurt girip gaza gelip şampuan a çam terevebtin koymuştum şampuanı attım . Gitti caaanım şampuan . Uçlarım zaten kuru oldu kupkuru. Dax ise tutam tutam döküyo diğer yap bakımlarında hiç öle bi sorun yaşamıyorum. Dax tutam tutam döküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…