Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

yağ bakimi yapmak inanılmaz zor oluyor artik neyseki son 2 bakimim kaldi boynumdan yanaklarimdan asagi terle karisik yağlar iniyor sicaklardan dolayi. perşembe gunu bakimimi yapip keratin bakımını yaptiktan sonra artik sehir sehir gezmeler bizi bekler :)))bakimlara eylul donusu belki baslarim

Aman Sevda maşallah senin saçlar zaten uzamış uzayacagi kadar bundan sonra 2 hafta da ya da ayda bir yapsan da olur bakim amaçlı hadi gözün aydın. Darısı bize olsun ama tabi o azim biz de olmadığı için bekle babam bekle

oyyyyy canim,simartma beni:))) oyle,düşünüyorum bende canim yeni yag falan almicam tatil dönüşü elimdekileri bitirip sadece haftada bir yada 2 haftada bir hindistan cevizi uygularim .
sizinde uzar kuzum sadece birazcik zaman hic haksizlik yapma kendine sende azimlisim masallah

Canımm saclarinin şimdiki haline baktıkça bende hevesleniyrum inşallah bende senin gibi sabredip bakımlarıma dvam edermde senin gibı olur saclarim inşallah inşallah seninde her zaman en az belinde olur rapunzelimjz :)

Canımm saclarinin şimdiki haline baktıkça bende hevesleniyrum inşallah bende senin gibi sabredip bakımlarıma dvam edermde senin gibı olur saclarim inşallah inşallah seninde her zaman en az belinde olur rapunzelimjz :)
inşallah canim zaman ve sabirla olmayacak sey yok

Valla bana da bi saçlara yağ sürme hevesi bastırdı:) eskisi gibi bol bol değil diplere masaj yaparak sürüyorum ve yağ sürerken dökülme olmuyor ama şampuanlarken falan Dökülme oluyor
yağ bakımını arindirmak icin banyodan 20 dk once yumurta sarisi sur daha rahat arinir

nashi argan yagikullaniyordum bitti simdide bunu aldim 79 tl ye aldim nashi bana 2.5 yil yetti bakalim bu urun ne kadar gidecek biraz kullanip yorumlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…