- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.801
Sifa olsun canimmbakimim diplere dax karışık bakim yagi,boylara hindistan cevizi yağı
teşekkür ederim canimSifa olsun canimm
Aman Sevda maşallah senin saçlar zaten uzamış uzayacagi kadar bundan sonra 2 hafta da ya da ayda bir yapsan da olur bakim amaçlı hadi gözün aydın. Darısı bize olsun ama tabi o azim biz de olmadığı için bekle babam bekleyağ bakimi yapmak inanılmaz zor oluyor artik neyseki son 2 bakimim kaldi boynumdan yanaklarimdan asagi terle karisik yağlar iniyor sicaklardan dolayi. perşembe gunu bakimimi yapip keratin bakımını yaptiktan sonra artik sehir sehir gezmeler bizi bekler :)))bakimlara eylul donusu belki baslarim
oyyyyy canim,simartma beni:))) oyle,düşünüyorum bende canim yeni yag falan almicam tatil dönüşü elimdekileri bitirip sadece haftada bir yada 2 haftada bir hindistan cevizi uygularim .Aman Sevda maşallah senin saçlar zaten uzamış uzayacagi kadar bundan sonra 2 hafta da ya da ayda bir yapsan da olur bakim amaçlı hadi gözün aydın. Darısı bize olsun ama tabi o azim biz de olmadığı için bekle babam bekle
Canımm saclarinin şimdiki haline baktıkça bende hevesleniyrum inşallah bende senin gibi sabredip bakımlarıma dvam edermde senin gibı olur saclarim inşallah inşallah seninde her zaman en az belinde olur rapunzelimjz :)oyyyyy canim,simartma beni:))) oyle,düşünüyorum bende canim yeni yag falan almicam tatil dönüşü elimdekileri bitirip sadece haftada bir yada 2 haftada bir hindistan cevizi uygularim .
sizinde uzar kuzum sadece birazcik zaman hic haksizlik yapma kendine sende azimlisim masallah
inşallah canim zaman ve sabirla olmayacak sey yokCanımm saclarinin şimdiki haline baktıkça bende hevesleniyrum inşallah bende senin gibi sabredip bakımlarıma dvam edermde senin gibı olur saclarim inşallah inşallah seninde her zaman en az belinde olur rapunzelimjz :)
sicaklarda zor oluyor vallabende saldım iyice valla, yaz geldi ya:)
evet ya akıyor terden :)sicaklarda zor oluyor valla
aynen aynen :)evet ya akıyor terden :)
bende saldım iyice valla, yaz geldi ya:)
aynen aynen :)
cok hirpalama yikarken canımValla bana da bi saçlara yağ sürme hevesi bastırdı:) eskisi gibi bol bol değil diplere masaj yaparak sürüyorum ve yağ sürerken dökülme olmuyor ama şampuanlarken falan Dökülme oluyor
yağ bakımını arindirmak icin banyodan 20 dk once yumurta sarisi sur daha rahat arinirValla bana da bi saçlara yağ sürme hevesi bastırdı:) eskisi gibi bol bol değil diplere masaj yaparak sürüyorum ve yağ sürerken dökülme olmuyor ama şampuanlarken falan Dökülme oluyor
Nasıl yani 20 dk önce sürücem ondan sonra yıkarken ilk önce su mu yoksa şampuan mı değdiricem? Soğuk suyla yıkıyorum bu aradayağ bakımını arindirmak icin banyodan 20 dk once yumurta sarisi sur daha rahat arinir
Tamam çok teşekkür edeirmmm bugün deniycem yumurta kokmam dimi gerçi yumurtali havuç kürü ve maske falanda yapmıştımsampuan once boylelikle dax hemen arinir
Uzadığını gördükçe gaza geliyor insan canım surdukce suresi geliyorValla bana da bi saçlara yağ sürme hevesi bastırdı:) eskisi gibi bol bol değil diplere masaj yaparak sürüyorum ve yağ sürerken dökülme olmuyor ama şampuanlarken falan Dökülme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?