- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
ayyyyy sende benim gibi iuisine denk gelmemissin gerci iyiside varmi bilinmiyor dha cirakken dukkan açıyor onune gelen onceki syfalarda vardı yine srilari kestirmeye gideyim dedim bayada luks phali bi kuaför scimin yn tarafında iki bölüm uzun ortada kisacik bi bölge yamuk kesmissin dedim su uzun tarfi arkaya getirdinmi gozukmez diyo yeminlen saçını yolsam içim sogumazAyyyyy gece gece tüylerim kalktı ayağaabeceriksizler!!! Saçlarımı boyatıcam.ama korkumdan gidemiyorum bu sefer nolacak,neye benzicem diye
Bir keresinde bir kuaforü kuaförler derneğine şikayet ettim hem renk hem de anlaştığımızdan çok istedi diye (haram olsun her kuruşu).adam dedi ki ne kadar para verirsen hizmet o kadar alırsın.verdiğim para da 150 tl 3 sene öncebeynim uyuşmuş herhalde üzüntüden,cevap veremedim kapattım tlfu
ayyyyy sende benim gibi iuisine denk gelmemissin gerci iyiside varmi bilinmiyor dha cirakken dukkan açıyor onune gelen onceki syfalarda vardı yine srilari kestirmeye gideyim dedim bayada luks phali bi kuaför scimin yn tarafında iki bölüm uzun ortada kisacik bi bölge yamuk kesmissin dedim su uzun tarfi arkaya getirdinmi gozukmez diyo yeminlen saçını yolsam içim sogumaz
Iyyyyy benim de soğumaz senin kuaförün saçinı yolsammayyyyy sende benim gibi iuisine denk gelmemissin gerci iyiside varmi bilinmiyor dha cirakken dukkan açıyor onune gelen onceki syfalarda vardı yine srilari kestirmeye gideyim dedim bayada luks phali bi kuaför scimin yn tarafında iki bölüm uzun ortada kisacik bi bölge yamuk kesmissin dedim su uzun tarfi arkaya getirdinmi gozukmez diyo yeminlen saçını yolsam içim sogumaz
Ayy gidip tükürüğe boğalım reziliEki Görüntüle 1598156 bak boyle kesmisti beyinsiz
haklisin valla canımAyy gidip tükürüğe boğalım reziliellerin kırılsın emiiiiii
Yuh 6 yaşında çocuğa versen makası o kadar biçimsiz kesemez.. Hiç kendine kuaför demesin o zat!Eki Görüntüle 1598156 bak boyle kesmisti beyinsiz
birde buralarda benden daha iyisi bulunmaz der sc keserken boya yaparken bi havakar bi havalar :)Yuh 6 yaşında çocuğa versen makası o kadar biçimsiz kesemez.. Hiç kendine kuaför demesin o zat!
Bence böyle rezil kuaförlerin ifşa edildiği bir platform olmalıhaklisin valla canım
kuzum aynen cok ara verdim bende kendi evimde hic aksatmadan yapıyordum tatilde sicaklardanda kaynaklı hic yapamadım ama baya uzadi kilicimNe durumdasın Sevda, başladın mı bakımlara yeniden? Yarın ben de başlıyorum artık çok ara verdim
kesiinlikle canımBence böyle rezil kuaförlerin ifşa edildiği bir platform olmalı
evet canım çok şükür kurtuldum artık tam anlamıyla uzatma asamasındayımGözünüz aydın sarılardan temizlenmiş, hacimlenmiş, oldukça iyi görünüyor
sanırım 2 ay kadar düzenli bir şekilde haftada 3 gun hande polat bakım yağını uyguladım saçımın uzamasında çok katkısı oldu onun dışında dax süpergroda çok iyi uzattı ben içine ekstradan hint bademde katıyordum hep yağ bakımları yaptım yani elimde ne varsasaçını çok güzel uzatmışın maşallah hande polatın sinemaki propolis ve baobab yağından oluşan bakımını mı uyguladın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?