Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

ayyyyy sende benim gibi iuisine denk gelmemissin gerci iyiside varmi bilinmiyor dha cirakken dukkan açıyor onune gelen onceki syfalarda vardı yine srilari kestirmeye gideyim dedim bayada luks phali bi kuaför scimin yn tarafında iki bölüm uzun ortada kisacik bi bölge yamuk kesmissin dedim su uzun tarfi arkaya getirdinmi gozukmez diyo yeminlen saçını yolsam içim sogumaz

bak boyle kesmisti beyinsiz

Iyyyyy benim de soğumaz senin kuaförün saçinı yolsamm

Ne durumdasın Sevda, başladın mı bakımlara yeniden? Yarın ben de başlıyorum artık çok ara verdim

Ne durumdasın Sevda, başladın mı bakımlara yeniden? Yarın ben de başlıyorum artık çok ara verdim
kuzum aynen cok ara verdim bende kendi evimde hic aksatmadan yapıyordum tatilde sicaklardanda kaynaklı hic yapamadım ama baya uzadi kilicim

Tam iki aylik usengecligin sicaklarin ardindan sac uzatma girisimlerime kaldigi yerden DVM eduyorum bugunku bakimim natura therapy canlandirici sac bakim yagi

saçını çok güzel uzatmışın maşallah hande polatın sinemaki propolis ve baobab yağından oluşan bakımını mı uyguladın canım ?

saçını çok güzel uzatmışın maşallah hande polatın sinemaki propolis ve baobab yağından oluşan bakımını mı uyguladın canım ?
sanırım 2 ay kadar düzenli bir şekilde haftada 3 gun hande polat bakım yağını uyguladım saçımın uzamasında çok katkısı oldu onun dışında dax süpergroda çok iyi uzattı ben içine ekstradan hint bademde katıyordum hep yağ bakımları yaptım yani elimde ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…