- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.821
Kızlar lütfen sizde bi fikir verinSevdacım benim uçlarım hep kırık dolu öle böle diil . Bu gün kaş makası ile bayağı temizledim napayım kuzum kuaföre gitmek istemiyorum kendim keseyim dimi . Bi 6-7 ay daha böle dayanayım sen ne diyorsun
Canım kaş makası ayni etkiyi yapar mi bilmem ama normal makasla kesince daha cok kiriliyormus kuafor makasi ile kesmek lazimmis hangi sehirde oturuyosun guvendigin bi kuafor yok muSevdacım benim uçlarım hep kırık dolu öle böle diil . Bu gün kaş makası ile bayağı temizledim napayım kuzum kuaföre gitmek istemiyorum kendim keseyim dimi . Bi 6-7 ay daha böle dayanayım sen ne diyorsun
kuzum ister istemez kiriliyor hava sartlari su vs vs guvendigin kuafor varsa gitseydin keske ama bu sekildede iyi yapmışsın 6-7 ay cok kuzum en azindan 3 ayda 1 bari kendin al uclarindan kiriklar yukari dogru cikar cunkuSevdacım benim uçlarım hep kırık dolu öle böle diil . Bu gün kaş makası ile bayağı temizledim napayım kuzum kuaföre gitmek istemiyorum kendim keseyim dimi . Bi 6-7 ay daha böle dayanayım sen ne diyorsun
Canım bende kuaför fobisi var şu an . Gidersem ölürüm biterim . Bi travma da yaşıyamam gibime geliyoCanım kaş makası ayni etkiyi yapar mi bilmem ama normal makasla kesince daha cok kiriliyormus kuafor makasi ile kesmek lazimmis hangi sehirde oturuyosun guvendigin bi kuafor yok mu
Canım sen öle mi yaptın bu üç yıl zarfında . Nası idare ettinkuzum ister istemez kiriliyor hava sartlari su vs vs guvendigin kuafor varsa gitseydin keske ama bu sekildede iyi yapmışsın 6-7 ay cok kuzum en azindan 3 ayda 1 bari kendin al uclarindan kiriklar yukari dogru cikar cunku
baslarda her banyoda.kendim.kestim sonra baktim.olmayacak kuafore gittim omuzda.kestirdim 3.ay.sonra yeniden.gittim kuafore kulak hizasinda.kestirdim 5 ay sonra y8nde gidip omuzlarda kestirdim.bboylelikle sarilardan.kurtuldum sonra cohu.zaman.kendim kestim 2 sefer kuafore gittim ama sadece ilk seferde istediğim boy ve modeli kestirebildim digerlerinde hep yamuk yumuk fazla fazla kestilerCanım sen öle mi yaptın bu üç yıl zarfında . Nası idare ettin
aynen daha gecen ay kisacikti simdi bagladimmi eski gurlugu geliyor elime:)))Kuzucum şey diolar yeni çıkan saçlar daa hızlı uzar . Hakikaten öyle . Benim de alnımda yeni çıkan saçlar perçrm oluyo 5-7 aylık saçlar aslında. Galiba diğer saçlar yaşlandı. Veya oryeli yedikten sonra toparlanamadı garipler :)) kuzu bsbde ilk bir yılda bi kere kuaföre uçlardan aldırdım bunyn akabinde hep kendim tıktık kestim. Lastik gibiydiler yanık yanıktı kopuyorlardı bide pis bi renkte idiler :) ama sabrettim dayandım şu son 1 yıl gitmedim . Saç uzatma şeysinde iki yılı tamamladım Temmuz ayında 2 yıl olucak . Dile kolay valla :)) ama yeni saçların hızlı uzaması çok tatlı dimi:))
Benim de cok kiriklarim var canim fotograflar da pek belli olmuyor ama duzlestirdigimde uclari nokta nokta beyaz hep. Ben sirf o kotu goruntuyu gormemek için temmuzda ya da ağustosta uclardan aldircamCanım bende kuaför fobisi var şu an . Gidersem ölürüm biterim . Bi travma da yaşıyamam gibime geliyo
bendede kirik degil ama kuruluk vsr uclarinda kesin beni diye ciglik,atiyorlar :))(Benim de cok kiriklarim var canim fotograflar da pek belli olmuyor ama duzlestirdigimde uclari nokta nokta beyaz hep. Ben sirf o kotu goruntuyu gormemek için temmuzda ya da ağustosta uclardan aldircam
Kirilmasalar kurumasalar nolur yanibendede kirik degil ama kuruluk vsr uclarinda kesin beni diye ciglik,atiyorlar :))(
ama o kadarda bakiyoruz yok hindistan cevizi yok,zeytinyagi.... isi aletleri yok ama genede doyumsuzlar :)))))Kirilmasalar kurumasalar nolur yani
Gerci bir cok islem yapıyoruz saçlar da hakli :)
Evet ama biz kazanicaaazzama o kadarda bakiyoruz yok hindistan cevizi yok,zeytinyagi.... isi aletleri yok ama genede doyumsuzlar :)))))
kuzum ister istemez kiriliyor hava sartlari su vs vs guvendigin kuafor varsa gitseydin keske ama bu sekildede iyi yapmışsın 6-7 ay cok kuzum en azindan 3 ayda 1 bari kendin al uclarindan kiriklar yukari dogru cikar cunku
Canlarımmm benimde çok kırıklarım vardı eccamla anlaşmıştık seneye eylüle kadar kestirmicemtik, kestirmezsek kırıklar yukark gider mi ki kestirmek istemiyorum uzadığı belli olmuyoCanım sen öle mi yaptın bu üç yıl zarfında . Nası idare ettin
Kiriklar yukari gider mi bilmiyorum ama sadece sagliksiz bir goruntu olusuyo canim bence onun dışında bi etkisi yok kiriginCanlarımmm benimde çok kırıklarım vardı eccamla anlaşmıştık seneye eylüle kadar kestirmicemtik, kestirmezsek kırıklar yukark gider mi ki kestirmek istemiyorum uzadığı belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?