Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Kız senin ki daa kırılmaz benim bir yılı geçti kestirmeyelim uçlarda ki saçlar oryel den kalan saçlarım 1-3 cm lik onlar çok fena oldu
Benim oryalden kalan kısımlar yumuşak ama kırıklarım daha uzun yani bi 10 cö falan var ama yumuşak ve görüntüsünden rahatsız olmuyorum yukarıya giderse diye korktum ama kestirmicem ben kararlıyım

Benim oryalden kalan kısımlar yumuşak ama kırıklarım daha uzun yani bi 10 cö falan var ama yumuşak ve görüntüsünden rahatsız olmuyorum yukarıya giderse diye korktum ama kestirmicem ben kararlıyım
uclarindan.kendin al canim veya kardesine annene tarif et milimlik.kadar kessinler

sonunda kestirdim saclarimi yani aslinda kestim :)))) baktim olacak gibi degil kendim kestim boyundan 3 cm kadar kisalttim onlerden ise 4 cm amannn icim ciz etmeden kendime moral vereyim yipranmisti ama o kisimlar sonucta o yıpranmış kisimlar kiriklarla dolacak igrenc bakimsiz bir goruntu ortaya cikacakti iyi oldu iyi

bu arada normalde bakimlsri bitirmis tatile cikiyor olmamiz lazimdi ama engeller olustu aslinda engelde demeyimde guzel seyler diyeyim malesef tum turlari tatilleri iptal ettirdik.neyse depresyona girmeden ben kalkip bakim yapayim :))))

Sevdacım böle bişi aldım saçlarım taranmıyor diye. Fön suyu imiş 10 tl çok enterasan kabarmasını önledi yumuşacık yaptı. Banyo da bile dolaşmadı çok rahatlattı beni

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 35
bakimim diplere dax ve karişik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi aksam keratin bakimi yapacagim o yuzden bugünde bakim olsun dedim :)))))

sevdabuzer keratin bakımını hangi ürün ile yapacaksın? davines miracle kullanıyorum ama ıslak/nemli saça uygulandığı için her seferinde başımı ve boğazımı üşütüyorum.

sevdabuzer keratin bakımını hangi ürün ile yapacaksın? davines miracle kullanıyorum ama ıslak/nemli saça uygulandığı için her seferinde başımı ve boğazımı üşütüyorum.
yok hayir davines degil artego kullaniyorum islak değilde nemli saca yapiyorum sürdükten sonra hemen kurutuluyor zaten sorun olmuyor

artego'nunki saç telini sarıp saçta sabitlenen bir keratin bakımı mı?

ürünün ismi bu mu? :
artego easy care t dream repair fluid
onarıcı keratin dolgusu

çok sordum sabah sabah

artego'nunki saç telini sarıp saçta sabitlenen bir keratin bakımı mı?

ürünün ismi bu mu? :
artego easy care t dream repair fluid
onarıcı keratin dolgusu

çok sordum sabah sabah
evet,bu urun sacta kalwn keratin.bildigimiz keratin yüklemesi yapiyor
sor.tabiki yardimci olursam ne mutlu sendeki davinesmi

evet bendeki davines. ben daha az kimyasala maruz kalmak ve daha kolay uygulama yapabilmek adına davines miracle aldım. etkisi güzel, saçım hiç olmadığı kadar kalın telli ve güçlü görünüyor. ancak havalar serin gitti, her uygulamamda üşütüyorum

yazin rahat rahat yapabilirsin aslinda zaten sicak havalar )) benimde bir kullanimligim kaldi bundan sonra ne alirim daha bulamadım artego cok cok iyi ama baya pahalı

canım artego çok pahalı bende istiyorum da . alamam bunu . başka bi tane bulup almam lazım
kuzum bende alamam yani bide taksitte yok zaten ben alırken 90 liraya almıştım indirim vardi su anda bir tane urun var yorum araştırıyorum bakalim alirsam soylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…