- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.841
Kız senin ki daa kırılmaz benim bir yılı geçti kestirmeyelim uçlarda ki saçlar oryel den kalan saçlarım 1-3 cm lik onlar çok fena olduKafama taktım yaaa şimdi
Benim oryalden kalan kısımlar yumuşak ama kırıklarım daha uzun yani bi 10 cö falan var ama yumuşak ve görüntüsünden rahatsız olmuyorum yukarıya giderse diye korktum ama kestirmicem ben kararlıyımKız senin ki daa kırılmaz benim bir yılı geçti kestirmeyelim uçlarda ki saçlar oryel den kalan saçlarım 1-3 cm lik onlar çok fena oldu
uclarindan.kendin al canim veya kardesine annene tarif et milimlik.kadar kessinlerBenim oryalden kalan kısımlar yumuşak ama kırıklarım daha uzun yani bi 10 cö falan var ama yumuşak ve görüntüsünden rahatsız olmuyorum yukarıya giderse diye korktum ama kestirmicem ben kararlıyım
Kardeşim yok :)) annemde beceremez en iyisi uzattıktan sonra kestirmem:/uclarindan.kendin al canim veya kardesine annene tarif et milimlik.kadar kessinler
kullanmistim bendr evet cok cok guzel bir urunSevdacım böle bişi aldım saçlarım taranmıyor diye. Fön suyu imiş 10 tl çok enterasan kabarmasını önledi yumuşacık yaptı. Banyo da bile dolaşmadı çok rahatlattı beni
yok hayir davines degil artego kullaniyorum islak değilde nemli saca yapiyorum sürdükten sonra hemen kurutuluyor zaten sorun olmuyorsevdabuzer keratin bakımını hangi ürün ile yapacaksın? davines miracle kullanıyorum ama ıslak/nemli saça uygulandığı için her seferinde başımı ve boğazımı üşütüyorum.
evet,bu urun sacta kalwn keratin.bildigimiz keratin yüklemesi yapiyorartego'nunki saç telini sarıp saçta sabitlenen bir keratin bakımı mı?
ürünün ismi bu mu? :
artego easy care t dream repair fluid
onarıcı keratin dolgusu
çok sordum sabah sabah
yazin rahat rahat yapabilirsin aslinda zaten sicak havalarevet bendeki davines. ben daha az kimyasala maruz kalmak ve daha kolay uygulama yapabilmek adına davines miracle aldım. etkisi güzel, saçım hiç olmadığı kadar kalın telli ve güçlü görünüyor. ancak havalar serin gitti, her uygulamamda üşütüyorum
kuzum bende alamam yani bide taksitte yok zaten ben alırken 90 liraya almıştım indirim vardi su anda bir tane urun var yorum araştırıyorum bakalim alirsam soylerim sanacanım artego çok pahalı bende istiyorum da . alamam bunu . başka bi tane bulup almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?