- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.861
yok canim benim dedigim 300 ml 40 lira fiyatıkuzu en ucuz 3oo tl filan deli fiyat
evet bendeki davines. ben daha az kimyasala maruz kalmak ve daha kolay uygulama yapabilmek adına davines miracle aldım. etkisi güzel, saçım hiç olmadığı kadar kalın telli ve güçlü görünüyor. ancak havalar serin gitti, her uygulamamda üşütüyorum
yazin rahat rahat yapabilirsin aslinda zaten sicak havalar)) benimde bir kullanimligim kaldi bundan sonra ne alirim daha bulamadım artego cok cok iyi ama baya pahalı
Canlarım bunlar keratin yüklemesi mi yoksa sadece keratin maskesi mi? Ben o kadar araştırdım hiçbir yer saf keratin satmıyor Eminönü'nde herkes maske satıyor boşu boşuna gittim dolandımcanım artego çok pahalı bende istiyorum da . alamam bunu . başka bi tane bulup almam lazım
hayirmaske.degil.keratin yuklemsi 1.5 -2 ay kalıyor sactaCanlarım bunlar keratin yüklemesi mi yoksa sadece keratin maskesi mi? Ben o kadar araştırdım hiçbir yer saf keratin satmıyor Eminönü'nde herkes maske satıyor boşu boşuna gittim dolandım
Keratin dolgusu artego yazıyor o muhayirmaske.degil.keratin yuklemsi 1.5 -2 ay kalıyor sacta
evet o ben onu kullanıyorum ama cok pahali su anKeratin dolgusu artego yazıyor o mu
Onu kullandığımız zaman şampuan markası falan fark ediyo muevet o ben onu kullanıyorum ama cok pahali su an
marka onemli degil icerikte sülfat olmamasi gerekOnu kullandığımız zaman şampuan markası falan fark ediyo mu
insallah iyi gelir canım icerik nasıl sülfat içeriyormuBugün Bursaya gitmişken şampuan aldım Live Clean 50tl olmuş kıyamadım parayabir sonraki indirimde denicem onu artık, ebru şallınınki de 2 günde bir kullanın diyor yazlık otacı aldım bende bakalım nasıl gelicek, argan olanıda indirimde 22tldi ama ağırlaştırıyor yazın zaten kafaya yapışıyor saç.. dertler dertler..
Eki Görüntüle 2017064
Yok oldukça temiz fiyatına göre üstelik ,çekip atması zor geldi çaldım bende içerik buinsallah iyi gelir canım icerik nasıl sülfat içeriyormu
ayyy ben o şampuanları google görseller dışında görmüş bile diilim. sen böle dedikçe kendimden utanıyom. bi almadım düzgün bişielimdeki yarim sampuanlari bitirmeye calisiyorum bu konuda ne kadar ac gozluymusum meger :)))) matrix biolage keratindose sampuanim bitti gene elimde yarimdan daha az olan keratherapy nemlendirici sampuani kullanacagim
haha yok kuzum ya deme oyle kendine ben hep indirim zamanina denk gelince aldim ama tum şampuanlar bitince alacagim matrix olacak oneririm yaniayyy ben o şampuanları google görseller dışında görmüş bile diilim. sen böle dedikçe kendimden utanıyom. bi almadım düzgün bişi
Ayyy benim bu kadae olsa uzatmaya çalışmam herhalde:)ufak bi düzleştırıcı gectim sacımdanEki Görüntüle 1621432 olyyyyyy uzamışşşş
dahada uzun olur gor bakAyyy benim bu kadae olsa uzatmaya çalışmam herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?