Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

yazin rahat rahat yapabilirsin aslinda zaten sicak havalar )) benimde bir kullanimligim kaldi bundan sonra ne alirim daha bulamadım artego cok cok iyi ama baya pahalı

canım artego çok pahalı bende istiyorum da . alamam bunu . başka bi tane bulup almam lazım
Canlarım bunlar keratin yüklemesi mi yoksa sadece keratin maskesi mi? Ben o kadar araştırdım hiçbir yer saf keratin satmıyor Eminönü'nde herkes maske satıyor boşu boşuna gittim dolandım

Kuförlerde yapılan çok güzel etki ediyor ama her seferinde 100 tl falan veremem her ay gel diyor bi de

bakimim.diplere dax hindistan cevizi yagi karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı

bu arada yeni aldigim kitoko argan yagina bayıldım yapisi nashiye gore daha sivi nashi biraz daha jel gibiydi ama parlakligi yumusatmasi hatta sanirim onarmasida var bayildim resmen

bakimim dip boy uc hindistan cevizi yağı
gunduz bakim yapamiyorum cokkkk sicak o yüzden aksami bekliyorum bakim yapmak icin :)))))

Bugün Bursaya gitmişken şampuan aldım Live Clean 50tl olmuş kıyamadım paraya bir sonraki indirimde denicem onu artık, ebru şallınınki de 2 günde bir kullanın diyor yazlık otacı aldım bende bakalım nasıl gelicek, argan olanıda indirimde 22tldi ama ağırlaştırıyor yazın zaten kafaya yapışıyor saç.. dertler dertler..

insallah iyi gelir canım icerik nasıl sülfat içeriyormu

elimdeki yarim sampuanlari bitirmeye calisiyorum bu konuda ne kadar ac gozluymusum meger :)))) matrix biolage keratindose sampuanim bitti gene elimde yarimdan daha az olan keratherapy nemlendirici sampuani kullanacagim
ayyy ben o şampuanları google görseller dışında görmüş bile diilim. sen böle dedikçe kendimden utanıyom. bi almadım düzgün bişi

ayyy ben o şampuanları google görseller dışında görmüş bile diilim. sen böle dedikçe kendimden utanıyom. bi almadım düzgün bişi
haha yok kuzum ya deme oyle kendine ben hep indirim zamanina denk gelince aldim ama tum şampuanlar bitince alacagim matrix olacak oneririm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…