Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

diplere entele losuonu uyguladim akşam yürüyüşten sonra yag bakimi uygulayacağım

bakimim dip boy uc hindistan cevizi yagi 1 haftadir bakim uygulayamiyordum kkendiliğinden mola gibi birsey oldu :))) misafirler yogundu birde sicaklar oyyy cok fena hormonlari soylemiyorum zaten her,an patlayacak bomba gibiyim

keratherapy şampuanı ilk aldiğimda epey uzun sure kullandım ve cok beğenmiştim simdi dibinde kalanlari bitireyim dedim niyeyse begenmedim birkac seferdir de yikiyorum gerci cok az kaldida bitsin bir daha alinmayacak listeme girdi

Ben de Himalaya şampuan için aynı şeyi düşünüyorum acayip köpürüyor ama arındırmıyor yağ bakımlarını

Rapunzel olmuşsun sen canım, hamilelikte ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten sağlık fışkıracak saçından ve inanılmaz uzayacak göreceksin, bebişin hayırlı olsun bu arada

Rapunzel olmuşsun sen canım, hamilelikte ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten sağlık fışkıracak saçından ve inanılmaz uzayacak göreceksin, bebişin hayırlı olsun bu arada
cok tesekkur ederim sagolun valla canim herkeste uzamissa bende cikkkk zannetmen :))))) ama genede insallah diyeyim :)))

harika maşallah, pırıl pırıl hem de

hamilelikte çok hızlı uzuyor. doğumdan bikaç ay sonra bi ara dökülüyor ama kalıcı bir durum olmuyor.

bir de entele ilk popüler olduğunda hamilelikte kullanılması sakıncalı deniyordu. bir araştır istersen sevdabuzer

ben de bugünlerde beş santim falan kestireceğim. sağlıklı olması uzun olmasından önemli

kesinlikle ben kestigimde pisman oldum cok kestim diye ama saclarimin uclari kendine geldi yumuşacık oldu sagliksiz olacağına guzel gorunmesi daha iyi.
duydum onu hamileliktr daha hizli uzuyormus ama 5. aydan sonraymis bende ara ara bakim yapiyorum zaten sicaklardan bunaliyorum yapamiyorum bakımı.
enteleyi arastircam canim sagolasin tereddutle kullanıyordum zaten

İNŞ canım benim. zamanla uzuyacaklar 1 yıla kalmaz benim kiler de uzar. ama da zamanı var.

Aaa sac tan önce bir kuzu gördüm sanki gördüm gördüm hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Maşallah saçlar da gayet güzeller eee daha ne olsun? Hamileyken vitaminlerini güzelce kullanırsan cidden de güzel uzuyor ve sağlıklı oluyor saçlar öptüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…