- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.881
Ağzından bal damlıyordahada uzun olur gor bak
hangi cesidini.aldin canimBen de Himalaya şampuan için aynı şeyi düşünüyorum acayip köpürüyor ama arındırmıyor yağ bakımlarını
cok tesekkur ederim sagolun valla canim herkeste uzamissa bende cikkkk zannetmen :))))) ama genede insallah diyeyim :)))Rapunzel olmuşsun sen canım, hamilelikte ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten sağlık fışkıracak saçından ve inanılmaz uzayacak göreceksin, bebişin hayırlı olsun bu arada
kesinlikle ben kestigimde pisman oldum cok kestim diye ama saclarimin uclari kendine geldi yumuşacık oldu sagliksiz olacağına guzel gorunmesi daha iyi.harika maşallah, pırıl pırıl hem de
hamilelikte çok hızlı uzuyor. doğumdan bikaç ay sonra bi ara dökülüyor ama kalıcı bir durum olmuyor.
bir de entele ilk popüler olduğunda hamilelikte kullanılması sakıncalı deniyordu. bir araştır istersensevdabuzer
ben de bugünlerde beş santim falan kestireceğim. sağlıklı olması uzun olmasından önemli
evet canim kalmadi hic ondan dolayı kisalmistir dedimde bakimlarin etkisi kendini gostermiscanım uçlardaki bütün sarıları almışsın galiba
darisi basina kuzumSEVDA çok güzel olmuşlar kız
evet kuzum tontisimiz olacak allahın izniyle cok tesekkur ederim canimsevdabuzer canım hamile misin?Ya ben ne ara kaçırdım bu haberi.Bu arada gözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?