Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

saclari uzattik derken tontis merhaba dedi kuzum.bugun aile hekimliğine gittik dekavit verdi birde ekstradan d vitamini bu haftada doktora kontrole gidecez bakalim ne diyecek

Bir sorum var kızlar size keratin aldım bugün lokman hekimden 36 lira ödedim kadın normal keratin gibi yapacaksınız dedi ama kafam karıştı. Daha önce yapmadım ama takip ettiğim kadarıyla sürüp ısı falan uygulanıyor. Ama bunda öyle bişey yazmıyor aynı bakim yağı gibi sürülecek durulanmayacak diyor arkasında ne yapsam ki ben bunu anlatsaniz bir bilen olarak

Marjinal keratin markası bu arada İnternette var diye atmak istemedim resmini bir bakar cevaplarsanız sevinirim öptüm sizleri iyi geceler

Marjinal keratin markası bu arada İnternette var diye atmak istemedim resmini bir bakar cevaplarsanız sevinirim öptüm sizleri iyi geceler
bende markayi soracaktim canim senin bahsettigin islem keratin yukleme ama aldigin urun bakim yagi serum gibi dustan sonra sürülüyor keratin yukleme yapmaz bu urun bildigin yag yani

keratinli saç yağı filandır. bi tane benim de böle bişi vardı.
KERATİN YAĞI-Redist %100 Doğal Keratin Saç Bakım Yağı 100 ML di adı sanırım. çok güzel kokuyordu kokusunu hiç unutamadım :))

Aynen canım bu . Dün epey baktım serum olarak kullanılıyormuş sanırım evet ben keratin yükleme olarak almak istemiştim ama neyse ki yumuşattı duştan sonra saçlarımı epey . Dün akşamdan bugün sabaha kadar Hindistan cevizi yağı beklettim sabahda yıkadıktan sonra bunu sürdüm. Yazları şu sac kuruluğu beni benden alıyor ya sinir oluyorum takır takır saçlar . Kurutma makinesi bile tutmuyorum ama tabı sarının da etkisiyle iyice kuruma oluyor deniz ve güneş yedi bir de aç alabilirsen

hic sorma valla yazin gunes kisin soguk hava her türlü yıpranıyor saclar iyi geldiğine sevindim canim

şiir yok canım ondan almadım benimki başka:)) maalesef kuruluk sarının laneti . bende sarı kulandığımda hiç uzatamadım . takır takırdı. sadece ilk yıkadaığım gün nemli idi 4-5 saat anca nemli kalıyordu. kuzucum koyu renge dön be ya artık:))

aaaa ne aldin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…