- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.901
saclari uzattik derken tontis merhaba dedi kuzum.bugun aile hekimliğine gittik dekavit verdi birde ekstradan d vitamini bu haftada doktora kontrole gidecez bakalim ne diyecekAaa sac tan önce bir kuzu gördüm sanki gördüm gördüm hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Maşallah saçlar da gayet güzeller eee daha ne olsun? Hamileyken vitaminlerini güzelce kullanırsan cidden de güzel uzuyor ve sağlıklı oluyor saçlar öptüm .
Ya Aaaa maşallah çok güzel maşallah nazar değmesin dibine kadar hak ettin bu uzunluğu
darisi basina kuzum insallahYa Aaaa maşallah çok güzel maşallah nazar değmesin dibine kadar hak ettin bu uzunluğu
Yeğenim doğunca bende uzun saçlı olucam banada şans getiriyor rapunzel anniskoşudarisi basina kuzum insallah
Yeğenim doğunca bende uzun saçlı olucam banada şans getiriyor rapunzel anniskoşu
Cook guzel hem gur hem sağlıklı :)
bende markayi soracaktim canim senin bahsettigin islem keratin yukleme ama aldigin urun bakim yagi serum gibi dustan sonra sürülüyor keratin yukleme yapmaz bu urun bildigin yag yaniMarjinal keratin markası bu arada İnternette var diye atmak istemedim resmini bir bakar cevaplarsanız sevinirim öptüm sizleri iyi geceler
Aynen canım bu . Dün epey baktım serum olarak kullanılıyormuş sanırım evet ben keratin yükleme olarak almak istemiştim ama neyse ki yumuşattı duştan sonra saçlarımı epey . Dün akşamdan bugün sabaha kadar Hindistan cevizi yağı beklettim sabahda yıkadıktan sonra bunu sürdüm. Yazları şu sac kuruluğu beni benden alıyor ya sinir oluyorum takır takır saçlar . Kurutma makinesi bile tutmuyorum ama tabı sarının da etkisiyle iyice kuruma oluyor deniz ve güneş yedi bir de aç alabilirsenEki Görüntüle 2022174 bu demi aldigin ürün
Benim aldığımdan mi aldın ecca canım ben anlamadım. Öyle ekstrem bir kokusu yok çünkü de birüyamda kafam karıştıaz önce N11 denbu yağdan aldım çok güzel kokuyo diyeceğime kokalayayım barim içimde kalmasın
yok canim o redist almis sanirimBenim aldığımdan mi aldın ecca canım ben anlamadım. Öyle ekstrem bir kokusu yok çünkü de birüyamda kafam karıştı
hic sorma valla yazin gunes kisin soguk hava her türlü yıpranıyor saclar iyi geldiğine sevindim canimAynen canım bu . Dün epey baktım serum olarak kullanılıyormuş sanırım evet ben keratin yükleme olarak almak istemiştim ama neyse ki yumuşattı duştan sonra saçlarımı epey . Dün akşamdan bugün sabaha kadar Hindistan cevizi yağı beklettim sabahda yıkadıktan sonra bunu sürdüm. Yazları şu sac kuruluğu beni benden alıyor ya sinir oluyorum takır takır saçlar . Kurutma makinesi bile tutmuyorum ama tabı sarının da etkisiyle iyice kuruma oluyor deniz ve güneş yedi bir de aç alabilirsen
yok canim o redist almis
Heee anladım evet ya rezistans kokusu çok hoş gerçekten ama dün avm deydim kör olmayasi ben bir Watsons bir gratis bir lokman Hekim bütün parayı sac bakım şeylerine verdim geldim ayy abarttım sanırım iki aydır sampuani kremi losyonu bakim yağı boyası cilası saca çalışıyoruz resmen yok artık bişey almayacağım şampuan dışında
aaaa ne aldin bakimşiir yok canım ondan almadım benimki başka:)) maalesef kuruluk sarının laneti . bende sarı kulandığımda hiç uzatamadım . takır takırdı. sadece ilk yıkadaığım gün nemli idi 4-5 saat anca nemli kalıyordu. kuzucum koyu renge dön be ya artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?