- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.921
bende redistin keratin yagindan bahsediyordum kuzu birkac yil once arganini denedim guzeldi ama en cok begendigim morfosenin siyah sisede olaniyla ossion serum mesela ossion 10 tl ama bayılmıştım ben ona denk gelmiyorum gelsem alacam aynen dedigin gibi birtek onun icinde kargo derdi cekemem.zsten su ara baya bahtsizim kargodan yana 14 haziranda biodermanin h2o suyunu siparis verdim 14 temmuzda elime gecti.gecen bi elektrikli supurge aldim geldi urun bozuk geri yolladim adam kabil etmiyor para adama aktarildi urunbende degil acayip sinirliyim su ara kargodan yanaRedist keratin yağı aldım canım . 21.5 tl n11 den kargo da ücretsiz:)) birde kardeşime redist fön suyu aldım onun saçları aşırı gür ve uzun . Ama zerre kadar kıymetini bilmiyo hatır hutur tarıyor dön çekiyor. Ben acıyorum o saçlara :₺) redist yağı sonradan hatırladım saçı ağırlaştırıyor ama mis gibi kokuyor:) sırf kokusu için 20 tl verilir dedim . En son aldığım 1 yıla yakın dayanmıştı. Ben saçıma sakinleştirici yağ sürmeden düzleştirme yapamıyorum kabarıyor cadı gibi oluyorum. Panten muciZe serum var saç yağı 10.95 tl gibi bi fiyatı var . O uyduruk yağ fön öncesinde resmen muciZe yaratıyor uçlarda şaka gibi . Ne ağırlaştırma ne başka birşey . O yağı ilk bim de keşfetmiştim 4 tl gibi bi fiyata sepete koymuşlar kalanları neyse bi alayım demiştim . O zamandan beri düzenli aldığım tek yağ. 1.5 yıldır kullanıyorum düzleştirme yaptığımda. Bende vücut kremi çok fazla alıyorum veya duş yağı. Yves rocher den alıyorum parabensiz diye. Tabii çok çok kalitelileri var ams zorlamıyorum kendimi:)) ama yves rocher in saç kremi ve şampuanlarını beğenmedim. Bu konuda hc care şampuan ve otacı yı tek geçerim . Hc 75 tl 750 gr . Ama iki kere yıkamam gerekiyor ilkinde köpürmüyor. Birde hc nin saç açıcı spreyini beğendim tria diye 10 tl idi. Ama bi sprey için de kargo peşinde koşamam yazık bana :) zaten kargo beklemek ölüm birde hiç denk gelemiyorum o kargoya . Git kargo ara . O kadar koşturmasam sonra cidden keyif kalmıyo :)bu saç çok enterasan bazen yüz tl lik ürün iyi gelmezken bazen de 5 tl ilk ürün i gelebiliyor. Ama diplerime kimyasallı yağ şampuan şunu bunu sürmüyorum . Uçlara uçlara. Uçlardaki boya kalıntıları beni bi yumuşatıcı ürün kullanmaya itiyor
kuzum bu sıcaklarda kacinilmaz malesef kiriklar kurumaBenimde saçlarım çok kuru ve kırılıyorlar..
tonigi degil canim yagini kullandım toniginide bir ara kullandım buz gibi yapıyor kafa derisini ayrica dokulmeyede iyi geliyor diye yorumlar arasinda vardiOssion Saç Toniği canım bunun ne faydasını gördün . olmadı alayım bi:)
bende redistin keratin yagindan bahsediyordum kuzu birkac yil once arganini denedim guzeldi ama en cok begendigim morfosenin siyah sisede olaniyla ossion serum mesela ossion 10 tl ama bayılmıştım ben ona denk gelmiyorum gelsem alacam aynen dedigin gibi birtek onun icinde kargo derdi cekemem.zsten su ara baya bahtsizim kargodan yana 14 haziranda biodermanin h2o suyunu siparis verdim 14 temmuzda elime gecti.gecen bi elektrikli supurge aldim geldi urun bozuk geri yolladim adam kabil etmiyor para adama aktarildi urunbende degil acayip sinirliyim su ara kargodan yana
Ama da seviyorum ecca saçlarımı bu halde o kadar yil istedim ki eşim bir türlü izin vermemişti içimde kalmış resmen bir dönem de muzdarip olunca bu yanma işinden. Şimdi bir kullanacağım böyle bir süre ne yapayım artık dip boyatmak istemiyorum ama zaten beyazım da yok öyle göze batacak kadar.şiir yok canım ondan almadım benimki başka:)) maalesef kuruluk sarının laneti . bende sarı kulandığımda hiç uzatamadım . takır takırdı. sadece ilk yıkadaığım gün nemli idi 4-5 saat anca nemli kalıyordu. kuzucum koyu renge dön be ya artık:))
evet bende cok,seviyorum resmen yenileniyor saclarAy kızlar şu keratin şeysi saçlarıma çok iyi geldi yumuşacık yaptı tavsiye ederim. Kuruluk falan yok mis gibi valla. Fön çektim kendim hemen tuttu sac yumuşayınca öbür türlü tutturamiyordum sert olduğu için. Dolaşıp gidiyordu . Dün arkadaşım bile dedi ne güzel görünüyor saçların diye çok sevindim.
ozele gel anacimBen hiç yapmadım o keratini çok özeniyorum . Sevdacım uygun fiyatlı bulduğunda haber verir misin bende alayım . Artego nun fiyatı uçmuş gitmiş .
Bende istiyorum çok pahalıozele gel anacim
Kız yaparsın sen :) birikimci bi hatun olarak sana güveniyorumBen keratin bakımını kuaförde yaptırıyorum.
Sanırım çok tembelim..
Ne kadar ve hngi marka hangi kuaför bieaz bilgi:))Ben keratin bakımını kuaförde yaptırıyorum.
Sanırım çok tembelim..
canim daha once ozelden sana yazmistim ya iste o markayi alacam benNe kadar ve hngi marka hangi kuaför bieaz bilgi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?