Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

sabah erkenden kalktim dip boy uc hindistan cevizi uyguladım saat3 gibide yıkadım ve uclarindan az biraz aldim

Ne kadar ve hngi marka hangi kuaför bieaz bilgi:))
Canım Davines markası olan her kuaförde yaptırabilirsin.Ben 100 ₺ yaptırıyorum.Bazı kuaförler 200 ₺ - 300 ₺ yapıyorlar.Çevrende kuaför araştırması yap 60 ₺ yapan yerlerde var.

Canım Davines markası olan her kuaförde yaptırabilirsin.Ben 100 ₺ yaptırıyorum.Bazı kuaförler 200 ₺ - 300 ₺ yapıyorlar.Çevrende kuaför araştırması yap 60 ₺ yapan yerlerde var.
kuzum 100 tl cok ya kendin alip yapsan daha uyguna gelir uygun fiyat satan siteler var

Davines bana fayda etmiyor kaç kereyaltırdım

telefonda temizlik yaparken bu resme denk geldim vay arkadas ya ocak ayinda sac nerede simdi mavi çizgili yerde
bir ara musait olursam yeni bir topik acip en başından beri yasadigim gelismeleri paylasacagim

Kızımin sac uzatma serüveni de senle başladı Sevda kasımda 3 yıl olacak kulakta küt kesmistik şimdi belde onun saçlarıda ben ondan 1 yıl sonra başladım. Ama onun saçına bazen ayda 1 bazen 2 ayda bir bakım yağı yapıyorum. Çok da kesmedim uçlarından almayalı bir yıl falan olmuştur.

Nasıl yani bu saç bu Ocak ayında değil dimi bu boy
ocwk ayinda kuzum cunku esimin ameliyattan sonra hastaneden ciktigimiz gun bu resimi cekildik
maşallah kizinin saclarina arada bir sen aslan ayinda kendin alsana uclarindan ben cokkkk kestirdim,kuzum zaten o yaniklar gidene kadar kestirisim durmadi artik uclarinda yıpranmış bolum oldugunda bana cipcirkin görünüyor.en son bayramda boyundan 3-4 cm aldirdim

Bu uzama 6 ayda mı oldu

Maaşallah canım darısı başıma

Aldırmıyor ki pek fazla rapunzel Olcam ben diyor ama bir ara alayım doğru diyorsun. Biraz canlansın uçlar inceldi çünkü biraz. Kandirmak biraz zor olacak ama yapabilirim. Benim ki senin kinden uzun diyor bana resimleri çekerken haspam

bnim yigenlerimde ayni upuzun saclsri vvardı ben ensede kestirdigimde teyzeeeeeee bit kadar sacin var ya diyorlardi

bnim yigenlerimde ayni upuzun saclsri vvardı ben ensede kestirdigimde teyzeeeeeee bit kadar sacin var ya diyorlardi
Ocaktan bu yana tam 6 ayda mükemmel uzamış ya saçların bayıldım, çok hızlı uzamış, Blackcatt1 bakım yapmadığında kendi haline bırakınca daha hızlı uzuyormuş, bende öyle yapayım diyorum ne dersiniz?

Biraz bırak kendin karar ver canm bence . Eğer öyle daha iyi uzadığını farkedersen öyle yaparsın.

kisiden kişiye degisir lafi favori cumlemdir:))))) ben bakımla uzattim.
bir arkadasim var saçları hep omuzlarinin altindaydi simdi 7 aylik hamile devletin hamilelere zorunlu verdigi bir vitamin var onu kullaniyor kizin saçı costu hem kalınlaştı hem gurlesti hemde inanılmaz uzadi banada verdiler bende midede sorun var zaten dahada kotu yapti kullanamadim kullansam ne olurdu acaba :))
yani demem o ki herkese iyi gelen sey sana iyi gelmeyebilir sanq iyi gelen belkide bi başkasına iyi gelmez bu sureci en iyi sen bilirsin bizler sadece görüp yorumlarız ssen bileceksin bakim yapmadığın zaman uzama daha fazlaysa bakin yapma ama tam tersi ise devam et ki ben sende ilk defa uzamaya sahit oldum bence vitamin eksigin kapandi ve bakimlarin etkisi tabiki yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…