- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.941
Evett o çok güzel sen çok memnunsın ama pahalı işte sen indirim mi yakalıyorsuncanim daha once ozelden sana yazmistim ya iste o markayi alacam ben
Helal olsun bakımlı ve rapunzel anne, minnağımızın güzel annesisabah erkenden kalktim dip boy uc hindistan cevizi uyguladım saat3 gibide yıkadım ve uclarindan az biraz aldim
Canım Davines markası olan her kuaförde yaptırabilirsin.Ben 100 ₺ yaptırıyorum.Bazı kuaförler 200 ₺ - 300 ₺ yapıyorlar.Çevrende kuaför araştırması yap 60 ₺ yapan yerlerde var.Ne kadar ve hngi marka hangi kuaför bieaz bilgi:))
kuzum 100 tl cok ya kendin alip yapsan daha uyguna gelir uygun fiyat satan siteler varCanım Davines markası olan her kuaförde yaptırabilirsin.Ben 100 ₺ yaptırıyorum.Bazı kuaförler 200 ₺ - 300 ₺ yapıyorlar.Çevrende kuaför araştırması yap 60 ₺ yapan yerlerde var.
Davines bana fayda etmiyor kaç kereyaltırdımCanım Davines markası olan her kuaförde yaptırabilirsin.Ben 100 ₺ yaptırıyorum.Bazı kuaförler 200 ₺ - 300 ₺ yapıyorlar.Çevrende kuaför araştırması yap 60 ₺ yapan yerlerde var.
ocwk ayinda kuzum cunku esimin ameliyattan sonra hastaneden ciktigimiz gun bu resimi cekildikNasıl yani bu saç bu Ocak ayında değil dimi bu boy
Bu uzama 6 ayda mı olduocwk ayinda kuzum cunku esimin ameliyattan sonra hastaneden ciktigimiz gun bu resimi cekildik
maşallah kizinin saclarina arada bir sen aslan ayinda kendin alsana uclarindan ben cokkkk kestirdim,kuzum zaten o yaniklar gidene kadar kestirisim durmadi artik uclarinda yıpranmış bolum oldugunda bana cipcirkin görünüyor.en son bayramda boyundan 3-4 cm aldirdim
kisa sac kuru bukleli canim duz hali biraz daha uzun ama evet 6 ayda uzadi bu kadarBu uzama 6 ayda mı oldu
Maaşallah canım darısı başıma
Çok isterimm bekliyorummEki Görüntüle 2027421 telefonda temizlik yaparken bu resme denk geldim vay arkadas ya ocak ayinda sac nerede simdi mavi çizgili yerde
bir ara musait olursam yeni bir topik acip en başından beri yasadigim gelismeleri paylasacagim
Aldırmıyor ki pek fazla rapunzel Olcam ben diyor ama bir ara alayım doğru diyorsun. Biraz canlansın uçlar inceldi çünkü biraz. Kandirmak biraz zor olacak ama yapabilirim. Benim ki senin kinden uzun diyor bana resimleri çekerken haspamocwk ayinda kuzum cunku esimin ameliyattan sonra hastaneden ciktigimiz gun bu resimi cekildik
maşallah kizinin saclarina arada bir sen aslan ayinda kendin alsana uclarindan ben cokkkk kestirdim,kuzum zaten o yaniklar gidene kadar kestirisim durmadi artik uclarinda yıpranmış bolum oldugunda bana cipcirkin görünüyor.en son bayramda boyundan 3-4 cm aldirdim
bnim yigenlerimde ayni upuzun saclsri vvardı ben ensede kestirdigimde teyzeeeeeee bit kadar sacin var ya diyorlardiAldırmıyor ki pek fazla rapunzel Olcam ben diyor ama bir ara alayım doğru diyorsun. Biraz canlansın uçlar inceldi çünkü biraz. Kandirmak biraz zor olacak ama yapabilirim. Benim ki senin kinden uzun diyor bana resimleri çekerken haspam
Ocaktan bu yana tam 6 ayda mükemmel uzamış ya saçların bayıldım, çok hızlı uzamış,bnim yigenlerimde ayni upuzun saclsri vvardı ben ensede kestirdigimde teyzeeeeeee bit kadar sacin var ya diyorlardi
Biraz bırak kendin karar ver canm bence . Eğer öyle daha iyi uzadığını farkedersen öyle yaparsın.Ocaktan bu yana tam 6 ayda mükemmel uzamış ya saçların bayıldım, çok hızlı uzamış,Blackcatt1 bakım yapmadığında kendi haline bırakınca daha hızlı uzuyormuş, bende öyle yapayım diyorum ne dersiniz?
kisiden kişiye degisir lafi favori cumlemdir:))))) ben bakımla uzattim.Ocaktan bu yana tam 6 ayda mükemmel uzamış ya saçların bayıldım, çok hızlı uzamış,Blackcatt1 bakım yapmadığında kendi haline bırakınca daha hızlı uzuyormuş, bende öyle yapayım diyorum ne dersiniz?
yok denemedim canim ben hep dustan sonra kullandim cig kokar ya bu sıcaktaCanım soğan suyunu duştan sonra yapıyorum. Çiğ soğan suyunu sürmeyi deneyeceğim ama cesaret edemiyorum . Sen hiç bunu denedin misevdabuzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?