- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.981
rica ederim.Teşekkür ederim
teşekkür ederim bir onceki sayfada var fotografsevdabuzer ben de yazmadım pek ama sizi takip ediyordum hep :) son durum nedir? fotoğrafınıza bakabilir miyim? :)
maşallah çok uzamış gerçekten kaç ayda nereden nereye geldi?teşekkür ederim bir onceki sayfada var fotograf
2.5 yil surdu diplerden yeniden uzatmaya basladim kalcama 3-4 parmak var tqbiki bu süreçte yazin hic bakim yapmadim 2ayda bir 10-15 gunluk mola verdimmaşallah çok uzamış gerçekten kaç ayda nereden nereye geldi?
nasıl yani dipten uzamışş olan saçınız mı bu hiç kendi rengine boyatmadınız direkt sizin saçınız mı2.5 yil surdu diplerden yeniden uzatmaya basladim kalcama 3-4 parmak var tqbiki bu süreçte yazin hic bakim yapmadim 2ayda bir 10-15 gunluk mola verdim
evet dipten uzamis saclarim boyasiz ana rengi bu oncesi platindinasıl yani dipten uzamışş olan saçınız mı bu hiç kendi rengine boyatmadınız direkt sizin saçınız mı
Aman tanrım 2.5 yılda inanılmaz uzamış o zaman hayran kaldımevet dipten uzamis saclarim boyasiz ana rengi bu oncesi platindi
oncelikle tesekkur ederim yeni gordum yorumunuzu bildirim olarakta gelmediAman tanrım 2.5 yılda inanılmaz uzamış o zaman hayran kaldım
benim aslında uzatma derdim yok,çok kısa değiller ve uzama hızları da normal. yalnız 1 yıl kadar önce saçlarım aşırı döküldü. üçte ikisi gitti biri kaldı diyebilirim. dökülmeyi durdurdum ama gürleştiremiyorum çok cılız kaldı. ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
çok teşekkür ederim. evet bende de demir eksikliği var. bu ara ihmal ettim vitaminlerimi de kullanmadım hiç.oncelikle tesekkur ederim yeni gordum yorumunuzu bildirim olarakta gelmedi
nisan mayis aylarinda bendede inanılmaz bir dökülme vardi mevsimseldir dedim gecistirdim ama dokulme giderek artti en son tahlilyaptirdim demir eksikligi çıktı 3 ay haplari kullaninca gecti dökülme dokulen yerlerden kendiliginden cikti ama ben yag bakimi yapıyordum belkide onun faydasi olmuştur birde her ay aslan gününde uclarindan kendim aldim gurlesmeye cok etkisi var
haftada bir veya iki defa sac gurlestirmeye yonelik bakimlar yapabilirsiniz forumda sığır iligi kuru var bbenypmadim ama yapanlar gurlestirmede etkisini gormusler veyada yag bakımları olabilir.hindistan cevizi hint tatli badem jojoba corekotu yağları gurlestirmeye iyi gelir yine haftada bir isirgan otuyla bakim yapabilirsiniz.googlede ısırgan otuyla durulama derseniz cikar.
hayir hic kullanmadim vitamin falan sadece dedogim gibi,dokulme zamaninda demir hapi kullandimçok teşekkür ederim. evet bende de demir eksikliği var. bu ara ihmal ettim vitaminlerimi de kullanmadım hiç.
bir de şampuanıma çam terebentini ile hint yağı döktüm faydası olur mu sizce?
ilik kürünü biliyorum ama yapamam veganım. diğer yağ tariflerini deneyeceğim ama
bir de saç için başka vitamin desteği alıyor musunuz biotin gibi?
ayy hadi yaahayir hic kullanmadim vitamin falan sadece dedogim gibi,dokulme zamaninda demir hapi kullandim
ben sampuanda cam terebentini hic onaylamiyorum egerki asiri yagli bir saciniz yoksa cunku inanilmaz kurutuyor cam terebentin
ben iki defa ayni hhatayi yaptim cam terebentin ekledim dusta sac kremi dustan cikinca sivi sac kremi ve argan yagi kullanirim ona ragmen kuruluk oldu kullanmadim sampuani egerki saçında kuruluk hissedersen kullanmayibirak benceayy hadi yaabol bol koydum bir de. saçlarım kuruya dönük. ama hint yağı da koydum. bir de muhakkak saç kremi kullanırım,çıkınca da saç serumları. o dengelemez mi?
canım şampuanın saç gürleşmesine emin ol bi katkısı yok. vitaminlerini düzenli kullan sadece saç değil vcudun içinde önemli sağlığını riske atma. şampuan konusunda da kimyasal içermeyen şampuan yeterli gelecektir. çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama benim naçizane görüşüm bu :)ben biotin kullandım ama saç için bi faydasını görmedim. . . vucudumda calsium eksiklii varmış üst sevide . ne zaman kalsiyum haplarını suda eritip içmete başladım saçım uzar gibi oldu. sanırım vücutta ne eksikse onu tamamlamak önemli. zaten olanı fazla fazla versekte pekl etkili olmuyor.organix'in biotin ve kolojen şampuanından alayım diyorum bir de. hatta set olarak mı alsam,gürleşme için
katılıyorum canim sac gurlestirmeye yogunlastirmaya şampuanın kremin faydasi yok anca bakim ve vitaminlerin faydası olur.canım şampuanın saç gürleşmesine emin ol bi katkısı yok. vitaminlerini düzenli kullan sadece saç değil vcudun içinde önemli sağlığını riske atma. şampuan konusunda da kimyasal içermeyen şampuan yeterli gelecektir. çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama benim naçizane görüşüm bu :)ben biotin kullandım ama saç için bi faydasını görmedim. . . vucudumda calsium eksiklii varmış üst sevide . ne zaman kalsiyum haplarını suda eritip içmete başladım saçım uzar gibi oldu. sanırım vücutta ne eksikse onu tamamlamak önemli. zaten olanı fazla fazla versekte pekl etkili olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?