Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bu sicaklarda bakim yapamiyorum bari keratin yukleme yapayim dedim eger düzleştirme sansim olursa resim eklerim

bakimim saclarimin boy ve uclarina yves rocher sac bakim yagindan sürdüm

Canım ben o yağı çok seviyorum . Saç jölesi gibi kullanıyorum , bende maya maskesi yapacaktım . Misafir geldi akşama dip üç Hindistan cevizi yağı sürecem
sifa olsun kuzum bende sevdim bu yagi sur cik kimse anlamaz bakim yaptigini :)))

Vavvvv efsane geri dönmüş . Sağlık şifa olsun .
oyyy canim :) tam anlamiyla geri donmek degilde basit bakimlar yapayim dedim daxa neyin bulasmiyorum henuz:))) kışın yipranmalarin onune gecebilmek icin arada hhindistan cevizi falan uygulayacağım agir bakimlari su an yapamam her ne kadar gobegim daha cikmasada arindirma yaparken kafayi one egip yapıyorum bu sekildede karnimda baski oluyor

Hakket kuzu ne uğraşıyoruz . Ben azimle devam ediyorum . İnş uzatıcaz . Yolu yarıladım gibi hissediyorum inş doğru bi hissiyattır:₺ iyi ki sen günlüğü açmışsın genelde çoğu günlük yarım bırakılmış veya belli bi boya ulaşınca ilgilenilmemiş. Senin günlük sayesinde yolun neresinde olduğumuzu takip edebiliyoruz. Ve bu çok güzel bişi :)))

ne demek efenim sen yeter ki azimle devam et ben hepppp yanındayim
ooooo yolu yariladiysan gerisi kolay gelir zaten en meret yer sutyen hizasi cizgisi oraya vardinmi tamamdir gerisi hemencecik gelir

Ocak ayı itibarı ile sütyen hizama gelir canım . Ondan sonra 5-6 cm sonra bel zaten . Uzar gider . Zaman o kadar hızlı geçiyor ki .

Merhaba topiğin takipçisiyim. Bugün hindistan cevizi yağı aldım. Nasıl kullanmam gerekiyor?
merhaba ister bir miktar yagi benmari usulu eritip istersenizde az az elinize alip diplerden baslayarak tum saciniza uygulayin 3-4 saat kalsin sacinizda uzerine strec yada poset sarabilirsiniz

merhaba ister bir miktar yagi benmari usulu eritip istersenizde az az elinize alip diplerden baslayarak tum saciniza uygulayin 3-4 saat kalsin sacinizda uzerine strec yada poset sarabilirsiniz
Teşekkür ederim
Bende dax ta var. İkisini kullansam saçımı hızlı uzatır mı? Her gün mü yapacağım?

Teşekkür ederim
Bende dax ta var. İkisini kullansam saçımı hızlı uzatır mı? Her gün mü yapacağım?
dax varsa birazda sıvı yaglardan edinseniz daha iyi olur hint tatli badem gibi yaglar cunku daxta hindistan cevizide kati formda yaglar arindirmasi zor olur 1 tatli kasigi dax 1 tatli kasigi hindistan cevizi birazda sivi yqglardan ekleyip benmari uaulu eritip diplere uygulayin boy ve uclara ise hindistan cevizi yagi tavsiyemdir haftada 3 bakimi gecmeyin bu arada

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…