- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.961
Arkadaşlar yapamadım soğan suyunu cesaret edemedim çok kokar diyeBi deneyeyim bakayım akşam :)))
Canım ben o yağı çok seviyorum . Saç jölesi gibi kullanıyorum , bende maya maskesi yapacaktım . Misafir geldi akşama dip üç Hindistan cevizi yağı sürecembakimim saclarimin boy ve uclarina yves rocher sac bakim yagindan sürdüm
sifa olsun kuzum bende sevdim bu yagi sur cik kimse anlamaz bakim yaptigini :)))Canım ben o yağı çok seviyorum . Saç jölesi gibi kullanıyorum , bende maya maskesi yapacaktım . Misafir geldi akşama dip üç Hindistan cevizi yağı sürecem
oyyy canim :) tam anlamiyla geri donmek degilde basit bakimlar yapayim dedim daxa neyin bulasmiyorum henuz:))) kışın yipranmalarin onune gecebilmek icin arada hhindistan cevizi falan uygulayacağım agir bakimlari su an yapamam her ne kadar gobegim daha cikmasada arindirma yaparken kafayi one egip yapıyorum bu sekildede karnimda baski oluyorVavvvv efsane geri dönmüş . Sağlık şifa olsun .
:)))) ayyyy bizi kandırmışlar o zamanEki Görüntüle 2053183 tam olarak bellimi bilmiyorum ama boyu bu sekilde benim istediğim ise 5-6 parmak fazlasi)))))artik boyunu dert etmiyorum yandığında tamda bu boydaydi
ama hani hamilelikte saclar cosardi H Hayriye birdal
:))))) yok yok aslında dedikleri dogruda biz ters adam oldugumuzdan islemiyor bize:)))) emeksiz yemek olmaz diyor :))))):)))) ayyyy bizi kandırmışlar o zaman
ne demek efenim sen yeter ki azimle devam et ben hepppp yanındayimHakket kuzu ne uğraşıyoruz . Ben azimle devam ediyorum . İnş uzatıcaz . Yolu yarıladım gibi hissediyorum inş doğru bi hissiyattır:₺ iyi ki sen günlüğü açmışsın genelde çoğu günlük yarım bırakılmış veya belli bi boya ulaşınca ilgilenilmemiş. Senin günlük sayesinde yolun neresinde olduğumuzu takip edebiliyoruz. Ve bu çok güzel bişi :)))
merhaba ister bir miktar yagi benmari usulu eritip istersenizde az az elinize alip diplerden baslayarak tum saciniza uygulayin 3-4 saat kalsin sacinizda uzerine strec yada poset sarabilirsinizMerhaba topiğin takipçisiyim. Bugün hindistan cevizi yağı aldım. Nasıl kullanmam gerekiyor?
Teşekkür ederimmerhaba ister bir miktar yagi benmari usulu eritip istersenizde az az elinize alip diplerden baslayarak tum saciniza uygulayin 3-4 saat kalsin sacinizda uzerine strec yada poset sarabilirsiniz
dax varsa birazda sıvı yaglardan edinseniz daha iyi olur hint tatli badem gibi yaglar cunku daxta hindistan cevizide kati formda yaglar arindirmasi zor olur 1 tatli kasigi dax 1 tatli kasigi hindistan cevizi birazda sivi yqglardan ekleyip benmari uaulu eritip diplere uygulayin boy ve uclara ise hindistan cevizi yagi tavsiyemdir haftada 3 bakimi gecmeyin bu aradaTeşekkür ederim
Bende dax ta var. İkisini kullansam saçımı hızlı uzatır mı? Her gün mü yapacağım?
Teşekkür ederimdax varsa birazda sıvı yaglardan edinseniz daha iyi olur hint tatli badem gibi yaglar cunku daxta hindistan cevizide kati formda yaglar arindirmasi zor olur 1 tatli kasigi dax 1 tatli kasigi hindistan cevizi birazda sivi yqglardan ekleyip benmari uaulu eritip diplere uygulayin boy ve uclara ise hindistan cevizi yagi tavsiyemdir haftada 3 bakimi gecmeyin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?