- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #3.001
Saçlarının son halini sormaya gelmiştim ama bebişi gördüm çok tebrik ederim :)katılıyorum canim sac gurlestirmeye yogunlastirmaya şampuanın kremin faydasi yok anca bakim ve vitaminlerin faydası olur.
amin insallah cok teşekkür ederim son hali 1-2 sayfa oncesinde mevcutSaçlarının son halini sormaya gelmiştim ama bebişi gördüm çok tebrik ederim :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Maşallah baya beline inmiş.Eki Görüntüle 2053183 tam olarak bellimi bilmiyorum ama boyu bu sekilde benim istediğim ise 5-6 parmak fazlasi)))))artik boyunu dert etmiyorum yandığında tamda bu boydaydi
ama hani hamilelikte saclar cosardi @ecca
merhabalar tabiki yazarim ama bazen yogunluktan unutabilirim birde artik cok sik takip etmiyorum ama bakim yaptıgim zamanlarda hangi aydaysak o ayin yay koc aslan gunlerini not alırdım o gunlerde de mutlaka bakim yapmaya calisirdim google ye ekim ayi sac kesim gunleri yazarsan cok rahatlikla kozmik bakim sitesinden görebilirsin tarihleri .mesela 22 ekim 14.57den 25 ekim 03e kadar ay yay burcunda buyuyecek bu zamanda bakim yap meselasevdacım merhaba
kozmik bakım saç bakım günlerinde buraya yazarmısın ben bir siteden araştırdım ama pek anlayamadım
nasılsa hergün siteye giriş yapıyorum senin sayfanı da takibe aldım :)
çünkü sanırım normal uzama dışında waoowww denilecek kadar bir uzama kaydedemedim
böyle olunca da moralim bozulmaya başladı
belki kozmik bakım günlerinde uzama konusunda daha da yol alabilirim
vitamin olarak saglik ocaginin verdigi decavit ve folik asitkullaniyorum ama 3-4 gündür bilerek kullanmiyorum hamile kalmadan oncede midemde reflu ve gastrit vardi hamilelikte gastrit tavan yapti ilqc kullanmama ragmen 3 gündür midemden asiri derece rahatsizim cok sis ve sancilaniyor oturunca sanki onumde bir davulla oturmusum gibi :)))) birsey yemememe rağmen sanki asiri tokmusum gibi nefes alamiyorum decavitte mide sorunu yapıyormuşhaftaya doktoruma gidecem yenibir vitamin verirse onu kullancam aksatmamaya calisiyorum vitaminleri ama isteMaşallah baya beline inmiş.
Yalnız sağlam vitamin kullan tabi önce doktoruna danış da
Doğum sonrası da devam et çünkü saçlar dökülüyor doğum sonrası
tamam çok teşekkür ederim, o zaman ben de 2-3 kere kullanıp bakayım. kaş yaparken göz çıkarmayalımben iki defa ayni hhatayi yaptim cam terebentin ekledim dusta sac kremi dustan cikinca sivi sac kremi ve argan yagi kullanirim ona ragmen kuruluk oldu kullanmadim sampuani egerki saçında kuruluk hissedersen kullanmayibirak bence
o şampuan hakkinda bir bilgim yok malesef dene istersen belki iyi gelir
çok teşekkür ederim evet haklısınız. o zaman temiz içerikli bitkisel bazlı şampuanlara yöneleyim bencanım şampuanın saç gürleşmesine emin ol bi katkısı yok. vitaminlerini düzenli kullan sadece saç değil vcudun içinde önemli sağlığını riske atma. şampuan konusunda da kimyasal içermeyen şampuan yeterli gelecektir. çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama benim naçizane görüşüm bu :)ben biotin kullandım ama saç için bi faydasını görmedim. . . vucudumda calsium eksiklii varmış üst sevide . ne zaman kalsiyum haplarını suda eritip içmete başladım saçım uzar gibi oldu. sanırım vücutta ne eksikse onu tamamlamak önemli. zaten olanı fazla fazla versekte pekl etkili olmuyor.
22ekim saç bakımı için süper uygun o zamanmerhabalar tabiki yazarim ama bazen yogunluktan unutabilirim birde artik cok sik takip etmiyorum ama bakim yaptıgim zamanlarda hangi aydaysak o ayin yay koc aslan gunlerini not alırdım o gunlerde de mutlaka bakim yapmaya calisirdim google ye ekim ayi sac kesim gunleri yazarsan cok rahatlikla kozmik bakim sitesinden görebilirsin tarihleri .mesela 22 ekim 14.57den 25 ekim 03e kadar ay yay burcunda buyuyecek bu zamanda bakim yap mesela
22ekim saç bakımı için süper uygun o zamanmerhabalar tabiki yazarim ama bazen yogunluktan unutabilirim birde artik cok sik takip etmiyorum ama bakim yaptıgim zamanlarda hangi aydaysak o ayin yay koc aslan gunlerini not alırdım o gunlerde de mutlaka bakim yapmaya calisirdim google ye ekim ayi sac kesim gunleri yazarsan cok rahatlikla kozmik bakim sitesinden görebilirsin tarihleri .mesela 22 ekim 14.57den 25 ekim 03e kadar ay yay burcunda buyuyecek bu zamanda bakim yap mesela
5.5 aylik oldu canim valla bende bu hafta fark ettim az zamani kaldigini:))) aybusu bende merak ediyorum coklu uyelikten uyeligi iptal olmus yazıyor ama bilmiyorumCanım 6 . Ayındasın sanirim şaka maka 3 ay gibi bir süre kalmis doğuma sanki daha dün gibiydi oysa haberi almamız. Aybuss u da merak ediyorum ne alemde diye sesi çıkmaz oldu . Ondanda nisan haberi almıştık.
sevindim valla kuruluk olmamasina ama ben almiyim sagolasin :))) ama her yikamada maske yapma maskeyi haftada bir yap daha faydalisevdabuzer çam terebentini ile olan şampuanı 4 ya da 5. kullanışım,kuruluk olmadı. şöyle yaptım,yıkadıktan sonra çok az saç kremi sürüp yıkadım. sonra saç maskesi yaptım 10 dk kadar beklettim (dove pure care dry oil ikisi de) duştan çıkınca da urban naturals keratin serumunu kullandım. saçlarım yumuşacık,birkaç haftadır böyle yapıyorum kullanmak istersen çam terebentini haberin olsun
kremim bitti gibi de ona sardım ben de haftada 2-3 kere yapıyordum:) ama haklısın 1 kere yapmak saçı yormamak daha faydalı. saçlarım kuruya dönük olduğu için korktum galibasevindim valla kuruluk olmamasina ama ben almiyim sagolasin :))) ama her yikamada maske yapma maskeyi haftada bir yap daha faydali
Maşallah, cinsiyetini merak ediyorum ben:) Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? Saçlarının son durumunu da merak ettim:)5.5 aylik oldu canim valla bende bu hafta fark ettim az zamani kaldigini:))) aybusu bende merak ediyorum coklu uyelikten uyeligi iptal olmus yazıyor ama bilmiyorum
iyi gidiyor canim cok şükür bir sorun yok cinsiyet senin ilk basta dediginin tersi :))) amann acik etme ecca surpriz olsun dedi kendine :)))) saclarim 1-2 sayfa once ekli canim bakim falan duzenli değil mecburen :)) su son 2 haftadir yapiyom haftada 1 falanMaşallah, cinsiyetini merak ediyorum ben:) Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? Saçlarının son durumunu da merak ettim:)
Maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hep musmutlu olun inşallah :)iyi gidiyor canim cok şükür bir sorun yok cinsiyet senin ilk basta dediginin tersi :))) amann acik etme ecca surpriz olsun dedi kendine :)))) saclarim 1-2 sayfa once ekli canim bakim falan duzenli değil mecburen :)) su son 2 haftadir yapiyom haftada 1 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?