- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
bende kestire kestire kurtuldum canım şükür :) hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama sabır lazım işte bende bu hafta hepsinden kurtuldum kalmadı hiç bakım yapıyormusun uzatmak içinben de uzatıp uzatıp kestiriyorum yanıklardan kurtulmak için mecburen.. geçen gün yine kestirdim bir 4 parmak.. daha da 8-9 parmaklık yanık var..
aynen öyle tatlım ya hiç bitmeyecekmiş gibi.. ben bir de kısa saçı hiç kullanamıyorum saçım gür ve kıvırcık bonus oluyor kısa olunca.. e fön de yasak zaten çektirsem de tutmuyor artık.. habire topluyorum ve daha böyle rahat 1 sene daha var..bende kestire kestire kurtuldum canım şükür :) hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama sabır lazım işte bende bu hafta hepsinden kurtuldum kalmadı hiç bakım yapıyormusun uzatmak için
Canim benimde sacim hem kalin hem gur ama dalgalı aynen bağlanmadan önce çıldırıyordum şekilde veremiyordum anca tel tokalarla tutturuyordum aynen bende kullanamıyorum kısa saçı şimdi bağlanıyoraynen öyle tatlım ya hiç bitmeyecekmiş gibi.. ben bir de kısa saçı hiç kullanamıyorum saçım gür ve kıvırcık bonus oluyor kısa olunca.. e fön de yasak zaten çektirsem de tutmuyor artık.. habire topluyorum ve daha böyle rahat 1 sene daha var..
bakım yapıyorum canım birçok şey denedim ama en iyi uzamayı lifeconun hindistan cevizi yağını kullandığımda aldım hem uçları da çok güzel onarıyor.. bir de restorex şampuan baya güzel uzatıyor onu kullanıyorum..
çok sevindim senin adına en azından toplaya toplaya bir bakmışsın uzamış, açık olunca insanın daha çok gözüne batıyor kısalığı.. ben toplanamayacak halde kestiremedim ya ona cesaret edemedim.. dax ı biliyorum onun içindeki en yoğun yağ da hindistan cevizi yağı zaten o yüzden hızlı uzatıyor bence ama ufacık kutu çok pahalı, onun yerine lifecoyu alıyorum ben hem saf hindistancevizi yağı hem baya da gidiyor sana da tavsiye ederim.. hande polatı da bir ara denemiştim ben sanki o kadar çok şey denedim ki..Canim benimde sacim hem kalin hem gur ama dalgalı aynen bağlanmadan önce çıldırıyordum şekilde veremiyordum anca tel tokalarla tutturuyordum aynen bende kullanamıyorum kısa saçı şimdi bağlanıyor
hindistan cevizi yağını bende kullandım uzatma aşamasında dax supergroda kullanabılırsın hind. cevizinide boylara uygularsın hande polatın bakım yağıda guzel uzatıyor sadece diplere uygulanıyor ben malzemeleri toplayarak evde hazırlamıştım bitti yenıden hazırlıcam
aynen kuzum o kadar ok şey kullandımkı dax hande polat redist akat freedom natura terapy kendım evdeki yağlardan oluşturduğum karışım........hindistan cevizi 250 ml kadar bende kullandım aktarda mecitefendinin vardı bi ara oriflame kullandm lifecoyu bende aldım buyuk ihtimalle yarın elimde olurçok sevindim senin adına en azından toplaya toplaya bir bakmışsın uzamış, açık olunca insanın daha çok gözüne batıyor kısalığı.. ben toplanamayacak halde kestiremedim ya ona cesaret edemedim.. dax ı biliyorum onun içindeki en yoğun yağ da hindistan cevizi yağı zaten o yüzden hızlı uzatıyor bence ama ufacık kutu çok pahalı, onun yerine lifecoyu alıyorum ben hem saf hindistancevizi yağı hem baya da gidiyor sana da tavsiye ederim.. hande polatı da bir ara denemiştim ben sanki o kadar çok şey denedim ki..
valla canım bende dayanamıyorudum kısa saça ama benımkının sülfür bağlarıda kopmuştu keratin bakımının gram etkisi olmadı saçıma ıslakken sırtıma yapışıyordu hamurdanda beterdı kuruykende bıldıgın odun mecburen once omuzda sonrada ensede kestirdim senın neden yandı saçınçok sevindim senin adına en azından toplaya toplaya bir bakmışsın uzamış, açık olunca insanın daha çok gözüne batıyor kısalığı.. ben toplanamayacak halde kestiremedim ya ona cesaret edemedim.. dax ı biliyorum onun içindeki en yoğun yağ da hindistan cevizi yağı zaten o yüzden hızlı uzatıyor bence ama ufacık kutu çok pahalı, onun yerine lifecoyu alıyorum ben hem saf hindistancevizi yağı hem baya da gidiyor sana da tavsiye ederim.. hande polatı da bir ara denemiştim ben sanki o kadar çok şey denedim ki..
valla canım bende dayanamıyorudum kısa saça ama benımkının sülfür bağlarıda kopmuştu keratin bakımının gram etkisi olmadı saçıma ıslakken sırtıma yapışıyordu hamurdanda beterdı kuruykende bıldıgın odun mecburen once omuzda sonrada ensede kestirdim senın neden yandı saçın
Canim uzulme ya bi bakmissinki uzamis gercekten bak keratin bskimi denesenebakbenimki de kopmuştur yani bundan daha kötü olamaz çünkü hali..
bugün bari önlerini düzleştireyim de salık kalsın arkaları yine toplarım dedim ama yok yine tutmadı fön... dipten gelen bir 4cm güzel kalan keçe gibi oluyor tiftik tiftik ay sinirim bozuldu geri topladım onları..
benim neden yanacak yine kuaför hatası sonra bir de ben onun hatasını düzelteyim derken benim saç iyice çıktı saçlıktan..
canım valla o kadar bütçem yok bir de sanki ne yaparsam yapayım kestirmedikçe düzelmeyecek o..Canim uzulme ya bi bakmissinki uzamis gercekten bak keratin bskimi denesene
hey allahım ya ben ne yapayım bu kuaförleri hiç bilmiyorum valla.. hayır yani şikayet edebileceğimiz doğru düzgün bir merci de yok.. zaten ben artık kesim dışında kuaföre falan ayak basmıyorum..Eki Görüntüle 1625722kiddyy Bak 16 aralikta sacim boyleydi dusunki bu sac kqlcamdaydi hic kuaforde makas gormeden koparak bu hale geldi
Cok geçmiş olsun canım.ben kuaforler odası gb bir yere şikayet etmiştim.bir sey değişmedi ama ettim.bence sen de et.haram olsun verdiğimiz her kuruş!batsınlar inşallah!canım valla o kadar bütçem yok bir de sanki ne yaparsam yapayım kestirmedikçe düzelmeyecek o..
hey allahım ya ben ne yapayım bu kuaförleri hiç bilmiyorum valla.. hayır yani şikayet edebileceğimiz doğru düzgün bir merci de yok.. zaten ben artık kesim dışında kuaföre falan ayak basmıyorum..
aynen işte birşey değişmeyeceğini biliyorum anca sinirimin daha da bozulduğuyla kalacağım.. ay geçen bir videoya rastladım buraya da atayım linkini, kadın balyozla kuaförü basmış resmen saçını istediği gibi yapmadı diye..Cok geçmiş olsun canım.ben kuaforler odası gb bir yere şikayet etmiştim.bir sey değişmedi ama ettim.bence sen de et.haram olsun verdiğimiz her kuruş!batsınlar inşallah!
Ohhhh eline sağlıkaynen işte birşey değişmeyeceğini biliyorum anca sinirimin daha da bozulduğuyla kalacağım.. ay geçen bir videoya rastladım buraya da atayım linkini, kadın balyozla kuaförü basmış resmen saçını istediği gibi yapmadı diye..
işte video:
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...e_elinde_balyozla_kuaforu_yikmaya_kalkti.html
İçimin yağları eridi resmen.o kadinda kendimi gördüm. Bende de o potansiyel var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?