- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
konunu bastan sona okudum masallah cok guzel uzatmissin.canim kullandigin sampuan maske ve argan yagini nerde bulabilirim internetten temin ettiysen sitesinin adini verebilir misin aldigin yerden almak istiyorum.mesela ben matrix keratindose şampuan fortetherapie maske nashi argan yağı kullanıyorum haftada bir defa falan selective protek ammıno keratin maskeyı uyguluyorum kılıç balığı pureology sampuan ve maskesini kullanıyor ve dediklerine göre nem bombası bir ürünmüş bu ürünler pahalı geliyor insanlara doğrudur ama normal şampuanda bir avuca yakın kullanırken bunlarda ceviz büyüklüğü bile fazla oluyor uzun süre yetiyor
Cok tesekkur ederim :)Ne guzel uzamis sacin
Ozelden yazdim tatlimkonunu bastan sona okudum masallah cok guzel uzatmissin.canim kullandigin sampuan maske ve argan yagini nerde bulabilirim internetten temin ettiysen sitesinin adini verebilir misin aldigin yerden almak istiyorum.
Bana tek tek ne kullandigini yazabilirmisin ?Cok tesekkur ederim :)
TabikiBana tek tek ne kullandigini yazabilirmisin ?
Eger zahmet olmazsa...
Oo baya ugrasmissin ...degmis amaBir arada hindistan cevizi yagini dip ten uca uyguluyordum gercekten cok iyi bakim yapiyordu
evet baya uüraştım seviyorumda bide hep duzenlıydı bakımlarımOo baya ugrasmissin ...degmis ama
Haftada kac gun yapiyorsun ?evet baya uüraştım seviyorumda bide hep duzenlıydı bakımlarım
3 gun camımHaftada kac gun yapiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?