Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim bir cay kasigi daxin icine natura therapy sac Hakim yagini kariatirip sicak yag bakimi olqrak uyguladim

konunu bastan sona okudum masallah cok guzel uzatmissin.canim kullandigin sampuan maske ve argan yagini nerde bulabilirim internetten temin ettiysen sitesinin adini verebilir misin aldigin yerden almak istiyorum.

konunu bastan sona okudum masallah cok guzel uzatmissin.canim kullandigin sampuan maske ve argan yagini nerde bulabilirim internetten temin ettiysen sitesinin adini verebilir misin aldigin yerden almak istiyorum.
Ozelden yazdim tatlim

Aslinda evde ne varsa onu uyguladim ilk uzatmaya calistigim gunlerde natura therapy canlandirici sac bakim yagi fiyati 10 tl sonra
akat freedom sac bakim yagini kullndim gercekten uzatiyor kokusu cok guzel ve yumusacik yqpiyor saclari fiyati 10 tl
Dax supergro Ben Sade kullanmadim icine keten hint corekotu badem yaglarinidq ekledim bu sekilde yaklaik 2 ay kullandim uzamasi gercekten iyi bqkinda ayni sekilde
Hande polat bakim yagi ben hazirini qlmadim malzemeleri toplayip kendim yqptim 50 ser milim hint corekotu badem ceviz susam 20 set milim jojoba sinemaki ekstrakti baobab propolis ekstraktini kariatirdim haftada 3 gun diplere uyguladim sac boyuna surmuyorsun Ben boylara zeytinyagi veya hindistan cevizi yagini uyguladim en guzel uzamayi bununla basardim ikinciside dax diger karisik bakim yaglarini cok kullanamadim anca 3-4 hafta falan kullanmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…