Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakımım dax supergro natura terapy canlandırıcı saç bakım yağı

Bakimim dax ve natura therapy canlandirici sac baking yagi

Bakımım dax supergro natura terapy canlandırıcı sac bakim yagi

Bastan sona usanmadan okudum masallah cok guzel uzamislar emziriyorum acaba emzirirken bakim yapmanin zararı varmidir acaba internetten dax ve barselino birde nellynin elmali maskesini siparia ettim bu urunler emzirirken sakincLimdir endiseliyimde bi yandan birde ben nisandan bu yana prozinc e vitaminle sampuanini kullanıyorum

Son düzenleme:
Buda iki gun önceki ilk resimle aralarinsa iki ay kdr fark var bakicam tarihlere birazdan

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0043.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 84
Bu şuan ki boyutu kivircik hali iade duzlestirince biraz daha iniyor asagi aralikda.kestirmisdim nisanda sampuani kullanmaya basladim baska hic birsey yapmadim ama cok.hizli uzadigi soylenemez yinede ilk resim 14 agustos gibi çekilmiş 27 temmuzda boyadim iki haftada o kadarcik uzamis ikinci resimde dun cektim bakalim kargom gelsinde dax a felan başlıcm birde dax i barcelinio yagiula.karistirip sursem nasil olur

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0040.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 84
Bence uzamasi gayet iyi daxla daha hizlanir ben karistiryorum yağları boylarada evde varsa ya zeytinyağı yada hindistan cevizi yağı uyguluyorum

Nellynin elmalı maskesini çok beğeniyorlar forumda prozincte öyle ben sülfatsız kullanıyorum istersen doktoruna sor bi yağları sürmen sakıncalımı diye

Nellynin elmalı maskesini çok beğeniyorlar forumda prozincte öyle ben sülfatsız kullanıyorum istersen doktoruna sor bi yağları sürmen sakıncalımı diye
belirli bj doktorum yok ama sanmiyorum ya ne olacK neye baslayayaimda insallah hayırlısı ilee :)

Bakımım dax supergro natura terapy canlandırıcı saç bakım yağı

Bugun hande polat bakım yagımı hazırladım haftada 2 gün hande polat 1 gunde dax kullanacagım

Bakimim dax aupergro natura therapy sac bakim yagi

sevda gittim yine kestirdim saçımı.. 3 hafta olmuştu bir önceki kestirmemden bu yana, kuaför bile farketti hızlı uzamış saçların dedi..

şimdi sadece üst kısımlarda biraz yanık kısımlar kaldı altlar tertemiz oldu.. o üstteki kısımları da 1 2 aya temizlerim diyorum ondan sonra 2 3 ayda bir kestirmeye döneceğim..

sende durumlar nasıl? dax tan memnun musun?

Canim bnde oyleydim kestirmesem igrenc yqnik kestirsem kisacik ama bitti sukur benher banyodan sonra kendimde alirdim sari yerlerinden rastgele:)) daxtan cok memnunumda bu ara arindiramiyorum yq cokta surmuyorum ama sampuani degiatirdim ondan olabilir dax gercektwn guzel uzatiyor ben diger bomba uzatici hande polat yqginida hazirladim haftada 2 gun hande polqt bir gunde dax

kiddyy Ben en son aguatosta kestirdim kuafire sekli onemli degil sadece uclardaki sarilari Al dedim islem bitip yeri gordugumde komple dogal sacim tepeyede vermis yogun kati gelde delirme aekilsiz sac olmazmis ) o gunden beri 2 defa kendim kestimuclarindaki yaniklari ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…