- 20 Aralık 2014
- 1.707
- 430
- 53
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
ben zar zor kestiriyorum iyi bir kuaför buldum kesimi çok güzel.. diyorum ki yanıklar gitsin diye bolca kes şekle bakma ben topluyorum habire zaten.. yok anacım yine de azıcık ve şekilli kesiyor adam..kiddyy Ben en son aguatosta kestirdim kuafire sekli onemli degil sadece uclardaki sarilari Al dedim islem bitip yeri gordugumde komple dogal sacim tepeyede vermis yogun kati gelde delirme aekilsiz sac olmazmis ) o gunden beri 2 defa kendim kestimuclarindaki yaniklari ve bitti
Başarırsın tatlım ben ılk hazırladıgımda sınamekı ekstraktını propolis ve baobab yağını netten aldım sonrada burdakı aktarda oldugunu gördüm şımdıkını aktarda hazırladım aktarlara sor ııstersen bulamazsan nete bak yoksada ben hazırlatıp gonderırım ıstersenCanım sana birşey soracaktım,bu hande polat saç bakım yağını hazırlamayı düşünüyorum senin gibi yağın içindeki sinameki yağı ve propolisi ne yaptın nereden alıp kullandın cevaplarsan sevinirim,kuaför yanıklarimı temizlemek için çok kısa kesti saçlarımı hala da üstlerde ufak yanıklarım kaldı bian önce uzatmam lazım senin konun banada moral oldu umarım başarabilirim
Teşekkürler canımBaşarırsın tatlım ben ılk hazırladıgımda sınamekı ekstraktını propolis ve baobab yağını netten aldım sonrada burdakı aktarda oldugunu gördüm şımdıkını aktarda hazırladım aktarlara sor ııstersen bulamazsan nete bak yoksada ben hazırlatıp gonderırım ıstersen
Ayyy cok tesekkur ederim napim sacim diplerden yqnincaTeşekler canımİnşallah başarırım ben aktara sorayım hazırlatırım olmazsa umarım vardır yoksada netten falan bi şekilde hallederim ayrıca azmine hayran kaldım resmen harikasın valla dedim ya moral oldun banada
Tmm,saol canııımmmAyyy cok tesekkur ederim napim sacim diplerden yqninca(( sen bulabildigin tum aktarlara sor diger yaglar kolay bulunur ayrica kiloluk malzemeler satan veya karisim yapan aktarlarda daha uygun oluyor fiyati
Resim ne zaman ekliyeceksin merak ediyorum :)Bakimim diplere hande polat boylara hindistan cevizi yagi
Bakimim diplere hande polat boylara hindistan cevizi yagi
haftaya eklerim heralde tatlımResim ne zaman ekliyeceksin merak ediyorum :)
surdum canım diplerede yalnız lifecoyu ılk defa kullanıyorum ama surerken bile acayıp bi yumuşaklık veerdi yıkayıncas bakalım nasıl olacak.canım diplere de sür h.cevizi yağını uzatma öyle sağlıyor.. uçlara bakım yapar sadece öteki türlü..
benim de şu an saçımda h.cevizi yağım, geceden sürdüm birazdan yıkayacağım.. ohh mis gibi bakım oldu
çok çook.. ben her banyomdan önce sürüyorum mutlaka 3 saat beklese bile kardır ama mümkünse gece bekletiyorum daha iyi oluyor tabi..surdum canım diplerede yalnız lifecoyu ılk defa kullanıyorum ama surerken bile acayıp bi yumuşaklık veerdi yıkayıncas bakalım nasıl olacak.
ohhhhhh mış gıbı olmuştur saçın acayıp bir nemlendirme özelliği var belli
Aynen kuzum her banyidan once yapalim bakimlarimiziçok çook.. ben her banyomdan önce sürüyorum mutlaka 3 saat beklese bile kardır ama mümkünse gece bekletiyorum daha iyi oluyor tabi..
Benim eşim obsesif aşırı titiz ben o yagli kafayla yatsam ertesi gün tüm evi yıkamam lazım senin nerende şimdi saçınçok çook.. ben her banyomdan önce sürüyorum mutlaka 3 saat beklese bile kardır ama mümkünse gece bekletiyorum daha iyi oluyor tabi..
hehe.. o zaman sen 3 saat bekletmeye bak en az..Benim eşim obsesif aşırı titiz ben o yagli kafayla yatsam ertesi gün tüm evi yıkamam lazım senin nerende şimdi saçın
Sabah Vega oglen suruyorum aksam 8 gibi yikiyorum 7-8 saat duruyor canim bakimlarla uzayacak canim Ben gecen sene bu zamanda baslamistim sutyen hizasina 5 parmsk kadar kaldi yanik sacin cokmu daha[/QUOTE]Sabah E="kiddyy, post: 43082805, member: 646529"]hehe.. o zaman sen 3 saat bekletmeye bak en az..
benim şu an yeni kestirdim omzuma değmiyor..
Sabah Vega oglen suruyorum aksam 8 gibi yikiyorum 7-8 saat duruyor canim bakimlarla uzayacak canim Ben gecen sene bu zamanda baslamistim sutyen hizasina 5 parmsk kadar kaldi yanik sacin cokmu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?