Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Aynen canım temizle kestirme ben kalcama kadar gelmesini istiyom valla.ama sacimin arkası duz değil bir tarafı kisa bir tarafı uzun esitletmeye çalışıyom 2 cmlik fark kaldi.birde kuaför tepeye yoğun kat atmıştı hepsini aynı boya getirmem çok zaman alcak[/QUOTE]
olsun sabırla uzatalım bakalım..
tek derdimiz bu olsun değil mi canım..

olsun sabırla uzatalım bakalım..
tek derdimiz bu olsun değil mi canım..[/QUOTE]
Ayyyyyyy kesinlikle canim allahim can sagligi versin hepsi olur gider

Gram halim yok bütün vücudum ağrıyor amaaaaaa yinede Bakımım diplere hande polat ve hindistan cevizi yağı boylara hindistan cevizi yağı

Gram halim yok bütün vücudum ağrıyor amaaaaaa yinede Bakımım diplere hande polat ve hindistan cevizi yağı boylara hindistan cevizi yağı
Canim ya senin saclar ayda kac cm uzuyor been bakima baslayali bir haftayi gecti daha 3 defa bakim yaptim dun bir hafta olmuştu neyse pazarteside saclarimu boyadim dillerden cok az gelmeye basladi yarim cm den de az ceyrek diyebilirim normalde benim sacim cok az uzar bi ay icinde ama sanki yine cok az bi uzama var daha bir hafta oldu ama ayda 3 cm uzuyor sa diyelim bu bi haftalik surecde cok az uzamis oluyor br ay gecmeden anlayamayiz herhalde diye umut ediyorum

Canım stres etme bır haftada yarım cm kadar dıyorsun gayet ıyı bırde sen yenı başladın hem her bakımdan sonra acaba uzamışmı dıye bakma sen bakımlarını yap sadece ve 1 ay gecsın bı sımdıden anlayamazsınkı

Keske yarım cm olsa onunda yarısı kadar ancak uzamis haklisin dediğin gibi bekleyelim birden uzaama kaydedemem sanirim

Merak etme canim 2 ayin sonunda3-5 cm uzar sen hangi bqkimi yapiyorsun
Benim şuan yaptiklarim e vitaminli prozinc kullaniyorum haftada iki defa ki bi hafta oldu daha baslayali dax ve barcelinoyu karistirip diplere sürüyorum şampuan sa da çam esansi badem.yagi felan var hunca care diye bi şampuan daha var bu yaglar onun içinde bakim yaptigimda da uclarina farkli bisey sürüyorum badem.argan zeytin.yagi vs

Gayet ıyı canım sen bu sekılde devam et uzamayı farkedeceksın

Bskimim diplere hande polat ve hindistan cevizi yagi boylara hindistan cevizi yagi

Masallah o zaman :)) valka benim on gün oldu yaril cm ancak belkide yeni diyedir bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…