- 20 Aralık 2014
- 1.707
- 430
- 53
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Aynen canım temizle kestirme ben kalcama kadar gelmesini istiyom valla.ama sacimin arkası duz değil bir tarafı kisa bir tarafı uzun esitletmeye çalışıyom 2 cmlik fark kaldi.birde kuaför tepeye yoğun kat atmıştı hepsini aynı boya getirmem çok zaman alcak[/QUOTE]ne güzel sen nerdeyse ulaşmışsın amacına.. benim daha çook var temiz saçımın oraya gelmesine..
yanık saçım çok az kaldı 2 3 parmak falan.. bir sonraki kesimde de onları aldırıp ondan sonra nadasa bırakacağım, birkaç ay hiç kestirmeyeceğim..
olsun sabırla uzatalım bakalım..Aynen canım temizle kestirme ben kalcama kadar gelmesini istiyom valla.ama sacimin arkası duz değil bir tarafı kisa bir tarafı uzun esitletmeye çalışıyom 2 cmlik fark kaldi.birde kuaför tepeye yoğun kat atmıştı hepsini aynı boya getirmem çok zaman alcak
Canim ya senin saclar ayda kac cm uzuyor been bakima baslayali bir haftayi gecti daha 3 defa bakim yaptim dun bir hafta olmuştu neyse pazarteside saclarimu boyadim dillerden cok az gelmeye basladi yarim cm den de az ceyrek diyebilirim normalde benim sacim cok az uzar bi ay icinde ama sanki yine cok az bi uzama var daha bir hafta oldu ama ayda 3 cm uzuyor sa diyelim bu bi haftalik surecde cok az uzamis oluyor br ay gecmeden anlayamayiz herhalde diye umut ediyorumGram halim yok bütün vücudum ağrıyor amaaaaaa yinede Bakımım diplere hande polat ve hindistan cevizi yağı boylara hindistan cevizi yağı
Canım stres etme bır haftada yarım cm kadar dıyorsun gayet ıyı bırde sen yenı başladın hem her bakımdan sonra acaba uzamışmı dıye bakma sen bakımlarını yap sadece ve 1 ay gecsın bı sımdıden anlayamazsınkıCanim ya senin saclar ayda kac cm uzuyor been bakima baslayali bir haftayi gecti daha 3 defa bakim yaptim dun bir hafta olmuştu neyse pazarteside saclarimu boyadim dillerden cok az gelmeye basladi yarim cm den de az ceyrek diyebilirim normalde benim sacim cok az uzar bi ay icinde ama sanki yine cok az bi uzama var daha bir hafta oldu ama ayda 3 cm uzuyor sa diyelim bu bi haftalik surecde cok az uzamis oluyor br ay gecmeden anlayamayiz herhalde diye umut ediyorum
Merak etme canim 2 ayin sonunda3-5 cm uzar sen hangi bqkimi yapiyorsunKeske yarım cm olsa onunda yarısı kadar ancak uzamis haklisin dediğin gibi bekleyelim birden uzaama kaydedemem sanirim
Benim şuan yaptiklarim e vitaminli prozinc kullaniyorum haftada iki defa ki bi hafta oldu daha baslayali dax ve barcelinoyu karistirip diplere sürüyorum şampuan sa da çam esansi badem.yagi felan var hunca care diye bi şampuan daha var bu yaglar onun içinde bakim yaptigimda da uclarina farkli bisey sürüyorum badem.argan zeytin.yagi vsMerak etme canim 2 ayin sonunda3-5 cm uzar sen hangi bqkimi yapiyorsun
Gayet ıyı canım sen bu sekılde devam et uzamayı farkedeceksınBenim şuan yaptiklarim e vitaminli prozinc kullaniyorum haftada iki defa ki bi hafta oldu daha baslayali dax ve barcelinoyu karistirip diplere sürüyorum şampuan sa da çam esansi badem.yagi felan var hunca care diye bi şampuan daha var bu yaglar onun içinde bakim yaptigimda da uclarina farkli bisey sürüyorum badem.argan zeytin.yagi vs
Tamam canimm saol :))Gayet ıyı canım sen bu sekılde devam et uzamayı farkedeceksın
Karsilaatirma yapinca daha net anlasilir sanki
Bir önceki attigim resimle diyorsun demi canımKarsilaatirma yapinca daha net anlasilir sanki
Evet canim geçen ayki bi önceki[/QUOTE Tmm tatlım bana göre uzadı epey çünkü hicbiryerindrn çıkmadan rahatlıkla toplayabiliyorum 4 ekimde en son çekmişim resim 16 gunde1.5 2 cm uzamis gibi geliyor omuzlarimdan aşağı duruyor geçen ay hepsi onume geliyordu
Aman kuzum sakın bırakma yenibasladin daha 1_2 aya gör bak nasıl uzamışMasallah o zaman :)) valka benim on gün oldu yaril cm ancak belkide yeni diyedir bakalm
Yok bırakmam tek sorunum sinuzit bebisim uyansinda hemen banyoya giricem kafamda 3 saat oldu gelde bana sorAman kuzum sakın bırakma yenibasladin daha 1_2 aya gör bak nasıl uzamış
Bendede var sinüzit bide ben kurutmaktanda nefret ediyorum iyice arttı bu aralar.kaç aylık minikYok bırakmam tek sorunum sinuzit bebisim uyansinda hemen banyoya giricem kafamda 3 saat oldu gelde bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?