- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
13.5 aylik cNim uykusu hafif oldugu icin banyodayken uyanır duymam diye uyannmasinu bekliyorum :) evet kurutnak ayri bi yipratiyor ama mecbur :)Bendede var sinüzit bide ben kurutmaktanda nefret ediyorum iyice arttı bu aralar.kaç aylık minik
13.5 aylik cNim uykusu hafif oldugu icin banyodayken uyanır duymam diye uyannmasinu bekliyorum :) evet kurutnak ayri bi yipratiyor ama mecbur :)
Keske o . Reklamdaki gibi tek şampuanla hallolsa :))Açilislar yipratir, havuz yipratir, firca maşa yipratirrr.
Ahahahah bunu yapasım geldi
Keske o . Reklamdaki gibi tek şampuanla hallolsa :))
Ayyyyy allah bagislasin13.5 aylik cNim uykusu hafif oldugu icin banyodayken uyanır duymam diye uyannmasinu bekliyorum :) evet kurutnak ayri bi yipratiyor ama mecbur :)
Aminnn insallahh sağolasın canımAyyyyy allah bagislasin
Bu ara eşim diline dolamis bunuAçilislar yipratir, havuz yipratir, firca maşa yipratirrr.
Ben bide sac rengine bittimKeske o . Reklamdaki gibi tek şampuanla hallolsa :))
Senin uzatma işlemlerin nasıl gidiyorAçilislar yipratir, havuz yipratir, firca maşa yipratirrr.
Bu ara eşim diline dolamis bunu
Senin uzatma işlemlerin nasıl gidiyor
Vine bile çekmiş halik İbrahim göker
Assa niye uzuluyon uzamamışmi ama saçların çok güzel
Son durum
Ay evet yaa bende :))Ben bide sac rengine bittim
Uzar canim merak etme dertte etme sen zamaninda yap bakimlarini bir bakmissinki uzamisİstediğim noktada değil
Uzar canim merak etme dertte etme sen zamaninda yap bakimlarini bir bakmissinki uzamis
Canım belki uzaması durmustur başka bir yöntem denesenKaldı en fazla 10cm ama uzamıyor sanki.
Saçımı önüme sarkıttığımda ğöğsümü 10cm geçmeli ya
Sende benim gibi uzun değil upuzun istiyorsunKaldı en fazla 10cm ama uzamıyor sanki.
Saçımı önüme sarkıttığımda ğöğsümü 10cm geçmeli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?