Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bu aralar şampuan arayislarindayim matrixten çok memnunum ama değişiklik istiyom

24 eylül fonlu halı 22 ekım fonsuz kurumakla nemlı arasında :)

Eki Görüntüle 1665663 24 eylül fonlu halı Eki Görüntüle 1665664 22 ekım fonsuz kurumakla nemlı arasında :)

Konuya daha yeni baktım ilk defa ilk sayfalarda ki fotolarındanok çok iyi duruyor başarmışsın sanki
Sevindim senin adına
Bende yine kuaför faciası permalı saçlarından kurtulmak istiyorum saçlarımın uçları hep kırık fön çekmekten artk
Hala koyun gibi kaldı tüy gibi tiftik tiftik

Başardım sanki en azından yanık boyalı kısımlar yok şimdi uzatma calusmalarindayim Canım fön çekmeyi birakamazmisin hindistan cevizi yağı öneririm en azından nemlendirip tiftikligi gidrr

Başardım sanki en azından yanık boyalı kısımlar yok şimdi uzatma calusmalarindayim Canım fön çekmeyi birakamazmisin hindistan cevizi yağı öneririm en azından nemlendirip tiftikligi gidrr
Bu hindistan cevizu yağını bende alicam ama bu ay baya şampuan di masjeydi yagdi derken fazla para verdm bidahaki ay artik nerden ve ne kadara almışdn

Bu hindistan cevizu yağını bende alicam ama bu ay baya şampuan di masjeydi yagdi derken fazla para verdm bidahaki ay artik nerden ve ne kadara almışdn
Ben lifeco aldım n11 sitesinden mecirefendide alabilirsin oda organik nerdeyse yarı fiyatlı life co48 mecitefendi 20_25 arası değişiyor

Ben lifeco aldım n11 sitesinden mecirefendide alabilirsin oda organik nerdeyse yarı fiyatlı life co48 mecitefendi 20_25 arası değişiyor
Anladim canim bende baktimda mecit efendi alirim sanirim cokda pahali degilmis bu arada o boyalı fonlu hali cok guzel duruyomus ya

Anladim canim bende baktimda mecit efendi alirim sanirim cokda pahali degilmis bu arada o boyalı fonlu hali cok guzel duruyomus ya
Orda ben keratin bakımı yapmıştım ardından duzlestirfim ondan böyle güzeldi sabaha oduna dönmüştü

Bende life co bittiğinde mecitefendi alırım gerek yok 'ya fazla para vermeye

Maalesef fönü bırakamam hala perma kalıntıları var kıvırcık da değil düzde değil tüysü tüysü pırasa gibi bişi oluyor
Avından saç serumu aldım, bi ara kırıkların için kullanıyorum çok faydasını görmüştüm şimdi tekrar başladım...
Bi yandan da kaşlarımla uğrasıyırum kuaföre azcık bi kavis istiyorum dedim aldı da aldı incecik oldu uzaktan bakınca pörtler gibi oldu gözlerim iki farklı kuaför ay cinnet sebebiii

Şampunımın içime e vitamini ampul olandan karıştırcam öncesinde de badem yağı , ve çam terebenti de uzamaya yardımcıdır aklınızda olsun ondan hindistan cevizi yağı falan dediğinizden böyle şeylerle de msj yapmayı düşünüyorum..
Aynı o resimdeki gibi hatta daha fazlası saçlarım yanık durumda

Tatlım benim sacim aynı gün komple olarak 4 defa oryali yedi diplerden yanmıştı keratin bakımıyla bile toparlanmadi sülfür bağları kopmuştu eğer seninde öyleyse kestirmektdn başka çaren yok ben sampuana geçen sene badem argan sarımsak cam terebentin eklemiştim cam terebentin bana ıyi gelmedi kuruttu bıraktım o yüzden şimdi ki ssmpuanimada koymak istemiyorum accik pahalıda kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…