Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Nedir bu kuaför belâlarından çektiğimiz ya toplanamiyormu saçın hanı fonlemesende toplasan yada orsen

Ya bekar olsam her türlü atlatırım aslında ama evliyim ve maleseff eşime de çok çirkin görünmemem lazım nasıl olacaksa bilmiyorum uçlardan kırıkları aldırıyorum sık aralıklarla

Ya bekar olsam her türlü atlatırım aslında ama evliyim ve maleseff eşime de çok çirkin görünmemem lazım nasıl olacaksa bilmiyorum uçlardan kırıkları aldırıyorum sık aralıklarla
kız ne olacak ben eşimin yanında maskeyi sürüp kafamada folyoyu sarıp oturuyorum

Bakımım dıplere bırer çay kaşığı dax ve hindistan cevizi ıcıne tatlı badem keten çörekotu cam terebentin esansı sınamekı yagı boylara hindistan cevizi yağı

Son düzenleme:
Bakımım diplere hande polat ve hindistan cevizi boylara hindistan cevizi yağı

320 canım bana gorede epey gider canım ben hem diplere hem boylara uygulamama rağmen daha sisenin başındayım
Alacam da elimdekileri bitirince alicam hep ayni bakimi yapmak istemiyorum barcelinolari biterimde :) gerçi oda 3 siseydi daha birincisinin başındayim :)

Alacam da elimdekileri bitirince alicam hep ayni bakimi yapmak istemiyorum barcelinolari biterimde :) gerçi oda 3 siseydi daha birincisinin başındayim :)
haha sende benim gibi toptancisin ya aslında düzenli bir şekilde bir gün dax+barcelino bir günde dip uç hindistan cevizi yağı olababilir yoksa o e kutu zor biter hem saçının boylarida nemlenmiş olur

haha sende benim gibi toptancisin ya aslında düzenli bir şekilde bir gün dax+barcelino bir günde dip uç hindistan cevizi yağı olababilir yoksa o e kutu zor biter hem saçının boylarida nemlenmiş olur
Aklimiii celdinnn bak olabilir oledee :) bu yag sac uzatitormudur kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…