- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Nedir bu kuaför belâlarından çektiğimiz ya toplanamiyormu saçın hanı fonlemesende toplasan yada orsenMaalesef fönü bırakamam hala perma kalıntıları var kıvırcık da değil düzde değil tüysü tüysü pırasa gibi bişi oluyor
Avından saç serumu aldım, bi ara kırıkların için kullanıyorum çok faydasını görmüştüm şimdi tekrar başladım...
Bi yandan da kaşlarımla uğrasıyırum kuaföre azcık bi kavis istiyorum dedim aldı da aldı incecik oldu uzaktan bakınca pörtler gibi oldu gözlerimiki farklı kuaför ay cinnet sebebiii
kız ne olacak ben eşimin yanında maskeyi sürüp kafamada folyoyu sarıp oturuyorumYa bekar olsam her türlü atlatırım aslında ama evliyim ve maleseff eşime de çok çirkin görünmemem lazım nasıl olacaksa bilmiyorum uçlardan kırıkları aldırıyorum sık aralıklarla
Ooo bugün zengini zzzzBakımım dıplere bırer çay kaşığı dax ve hindistan cevizi ıcıne tatlı badem keten çörekotu cam terebentin esansı sınamekı yagı boylara hindistan cevizi yağı
Ooo bugün zengini zzzz
Super olurrrrr:)))Karışım yapmayı sevıyom napım sanada ısmarlıyımmı
Senin hindistan cevizi yagi kac ml 300 herhalde dimi baya gidiyodurBakımım diplere hande polat ve hindistan cevizi boylara hindistan cevizi yağı
320 canım bana gorede epey gider canım ben hem diplere hem boylara uygulamama rağmen daha sisenin başındayımSenin hindistan cevizi yagi kac ml 300 herhalde dimi baya gidiyodur
Alacam da elimdekileri bitirince alicam hep ayni bakimi yapmak istemiyorum barcelinolari biterimde :) gerçi oda 3 siseydi daha birincisinin başındayim :)320 canım bana gorede epey gider canım ben hem diplere hem boylara uygulamama rağmen daha sisenin başındayım
Alacam da elimdekileri bitirince alicam hep ayni bakimi yapmak istemiyorum barcelinolari biterimde :) gerçi oda 3 siseydi daha birincisinin başındayim :)
Aklimiii celdinnn bak olabilir oledee :) bu yag sac uzatitormudur kiihaha sende benim gibi toptancisin ya aslında düzenli bir şekilde bir gün dax+barcelino bir günde dip uç hindistan cevizi yağı olababilir yoksa o e kutu zor biter hem saçının boylarida nemlenmiş olur
Tabiki uzatıyor canım nemlendirmeside cabasiAklimiii celdinnn bak olabilir oledee :) bu yag sac uzatitormudur kii
hemen almam laımmTabiki uzatıyor canım nemlendirmeside cabasi
Canım lifeco marka 48 tlye aldım ama mecitefendide çok ıyi ve 25 tlhindistanceviziyağın hangi marka kaç tl ye aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?