- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
ewt mecitefendininki baya uzucmuş ama lifeco organik mecitefendi değil galibaCanım lifeco marka 48 tlye aldım ama mecitefendide çok ıyi ve 25 tl
Mecitefendide organik oda yemeklerde falan kullanılabiliyor.siteden gördüğüm kadariyla ikisinin farkı yokmusewt mecitefendininki baya uzucmuş ama lifeco organik mecitefendi değil galibalifecoyada 48 lira veremem açıkcası bilemedim yani mecitefendiyi alabilirim
Bende lifeco bittiğinde mecitefendi alcam canımBende mecitefendi alicamm gayet iyi bi marka o
yaa ölemi bi yerde organik değil diye okumuştum şimdi daha baktım dediğiniz doğruymuş o zaman bende mecitefendi alıcamMecitefendide organik oda yemeklerde falan kullanılabiliyor.siteden gördüğüm kadariyla ikisinin farkı yokmus
Ohhhhhhhh şimdiden şifa olsunyaa ölemi bi yerde organik değil diye okumuştum şimdi daha baktım dediğiniz doğruymuş o zaman bende mecitefendi alıcam
Takipteyim bende 2-3 deneme sonra yine görüşünüzü yazarsanız çok mutlu olurum. Yakında durulama suyumu değiştiricem yine belki bende denerimBugün dusumu aldıktan sonra sogan kurumu uyguladım yikamiycam bir sonraki banyoya kadar hiçbir koku yok korkuyordum koku kalacak diye
Tabiki yazarim geçen sene sinemakiyle yapıyordum havluda yeşil yeşil renkler kalıyorduTakipteyim bende 2-3 deneme sonra yine görüşünüzü yazarsanız çok mutlu olurum. Yakında durulama suyumu değiştiricem yine belki bende denerim
hindistancevizi yağı güzel nem ve yumuşaklık sağladımı saçlarına bende alıcam gerçi bu gün baktım yoktu ama internettende sipariş verebilirimBakimim diplere hande polat ve hindistan cevizi boylara hindistan ceviz yağı
Canım benim saçım boyadan temizlendigi için herhengi bir kuruluk kırık problemi yok ama sacim yanikken birkac saatliğine de olsa yumusatirdi.şimdi ise evet nemlendirilmesi çok ıyi ve parlaklığı gayet ıyi.sonucta bu yağın özelliği bu sac uzamasına destek saçı nemlendirir heleki organik hindistan ceviziyse :)hindistancevizi yağı güzel nem ve yumuşaklık sağladımı saçlarına bende alıcam gerçi bu gün baktım yoktu ama internettende sipariş verebilirim
yanık saçı bile yumuşatıyosa benim saçımı pamuk gibi yapar desene bu ara özellikle kuruluktan şikayetciyim kuruluk bi çözülsün sıra uzatmaya gelicek inşallahCanım benim saçım boyadan temizlendigi için herhengi bir kuruluk kırık problemi yok ama sacim yanikken birkac saatliğine de olsa yumusatirdi.şimdi ise evet nemlendirilmesi çok ıyi ve parlaklığı gayet ıyi.sonucta bu yağın özelliği bu sac uzamasına destek saçı nemlendirir heleki organik hindistan ceviziyse :)
Kuruysa çok ıyi gelir canımyanık saçı bile yumuşatıyosa benim saçımı pamuk gibi yapar desene bu ara özellikle kuruluktan şikayetciyim kuruluk bi çözülsün sıra uzatmaya gelicek inşallah
Netten aldim ben aktardada olabilir ama sıvı formdakini değil katı formdakini alArkadaşlar Hindistan cevizi yağını nerde bulabiliriz
Bende hande polati 1 ay kullanıp dax+ karışık yapmayı planlıyorum bakalım :)Bakima baslayali bir ay olacak 10 kasımda iki bakimim kaldi.yani bir ayi. Dolmasina dax a ara verip h.cevizi yahi i.kullanmayi düşünüyorum bir ay da bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?