Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere hande polat ve hindistan cevizi boylara hindistan cevizi yağı

Bugun aklima hande polatla daxi karıştırmak geldi daha öncede deneyim dedimde hic uygulamadım aslında daxin içine karışık bakım yağı eklemeyi icat eden ben bunu neden yapmadım anlamadım bakımım dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Ben basindN beri barcelino ve daxi karistiriyorumm :)

Ben basindN beri barcelino ve daxi karistiriyorumm :)
Evet canım bende geçen sene daxi kullanmaya başladığımda hic sade kullanmadım hep ya redist ya natura terapy 'ya hint badem falan ekledim :)))) tutku ya bazen nadir de olsa gına geliyor artk bi belimize gelse şu saClar yağlara bakmaya cam bile 2 haftada bir hindistan cevizi yeter sen ne kadar uzatacaksın

Temmuza kadar dayanabilirsem yapmayi düşünüyorum sen uzun zamandir yapiyosun normaldir bikman ben olsam.bende bikardim ama devam et en azindan gogus hizana gelsinler napalım katlanicazz.millet ugrasmadan uzatir benimki cok az uzar mesela keske cok once baslasaymisim

Eger calissam etsem belki bikkinlik gelirdi ama.evde oldugum.icin dayanicamm :))

Bi arada bi.ogretmenin yaninda bole Türkçeyi kstlederek yaziyorum canim ama hizli yaziyorumm.diye böle cikiyo klavyenin azizligine ugruyorumm.anlciann :)) ehehe

Temmuza kadar dayanabilirsem yapmayi düşünüyorum sen uzun zamandir yapiyosun normaldir bikman ben olsam.bende bikardim ama devam et en azindan gogus hizana gelsinler napalım katlanicazz.millet ugrasmadan uzatir benimki cok az uzar mesela keske cok once baslasaymisim

Eger calissam etsem belki bikkinlik gelirdi ama.evde oldugum.icin dayanicamm :))

Bi arada bi.ogretmenin yaninda bole Türkçeyi kstlederek yaziyorum canim ama hizli yaziyorumm.diye böle cikiyo klavyenin azizligine ugruyorumm.anlciann :)) ehehe

Kiz nolcak sanki :)) yapalım ya bizim uzun saclilardan neyimiz eksik geçen sene tam istikrarli olarak bu zamanda başladım ben ama Ayda bir bir hafta mola veriyordum yazın hiç yapmadım sıcaklardan yapasım gelmedi.bazen boşver yapmicam diyorum vicdan azabi hissediyorum sonra

Tutkuuuu canım birde sana tavsiyem 2 haftada bir gun olur sen karar ver iyi bir sac maskesini banyodan sonra nemi alınmış sCina dip uc sur 15_20 dk bekletip durula saçını besler yumusatir ve korur yipranmalara karşı

Aynen bende vicdanim rahat. Etmiyo bazen bikiyor insan yaa cevremde hic bole saciyla kafayi bozan yok benden baska :)

Bakımım dipler dax +hande polat boylar hindistan cevizi yağı

Bugun memleketten gelen zeytinyagindan 50 ml hande polatin icine ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…