- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Teşekkür ederim canım denemek istiyorum ben genelde badem yağıyla yumuşatmayı deniyorum ama. Bunu da merak ettimNetten aldim ben aktardada olabilir ama sıvı formdakini değil katı formdakini al
Badem yağını bende bazen boylarina sürüyordum ama bu daha etkili canimTeşekkür ederim canım denemek istiyorum ben genelde badem yağıyla yumuşatmayı deniyorum ama. Bunu da merak ettim
Dusumu aldıktan sonra soğan kurunu uyguladım
Bugun aklima hande polatla daxi karıştırmak geldi daha öncede deneyim dedimde hic uygulamadım aslında daxin içine karışık bakım yağı eklemeyi icat eden ben bunu neden yapmadım anlamadım bakımım dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı
Evet canım bende geçen sene daxi kullanmaya başladığımda hic sade kullanmadım hep ya redist ya natura terapy 'ya hint badem falan ekledim :)))) tutku ya bazen nadir de olsa gına geliyor artk bi belimize gelse şu saClar yağlara bakmaya cam bile 2 haftada bir hindistan cevizi yeter sen ne kadar uzatacaksınBen basindN beri barcelino ve daxi karistiriyorumm :)
En güzeli valla karışımı çok seviyorum :)Ben basindN beri barcelino ve daxi karistiriyorumm :)
Temmuza kadar dayanabilirsem yapmayi düşünüyorum sen uzun zamandir yapiyosun normaldir bikman ben olsam.bende bikardim ama devam et en azindan gogus hizana gelsinler napalım katlanicazz.millet ugrasmadan uzatir benimki cok az uzar mesela keske cok once baslasaymisimEvet canım bende geçen sene daxi kullanmaya başladığımda hic sade kullanmadım hep ya redist ya natura terapy 'ya hint badem falan ekledim :)))) tutku ya bazen nadir de olsa gına geliyor artk bi belimize gelse şu saClar yağlara bakmaya cam bile 2 haftada bir hindistan cevizi yeter sen ne kadar uzatacaksın
Temmuza kadar dayanabilirsem yapmayi düşünüyorum sen uzun zamandir yapiyosun normaldir bikman ben olsam.bende bikardim ama devam et en azindan gogus hizana gelsinler napalım katlanicazz.millet ugrasmadan uzatir benimki cok az uzar mesela keske cok once baslasaymisimEvet canım bende geçen sene daxi kullanmaya başladığımda hic sade kullanmadım hep ya redist ya natura terapy 'ya hint badem falan ekledim :)))) tutku ya bazen nadir de olsa gına geliyor artk bi belimize gelse şu saClar yağlara bakmaya cam bile 2 haftada bir hindistan cevizi yeter sen ne kadar uzatacaksın
Kiz nolcak sanki :)) yapalım ya bizim uzun saclilardan neyimiz eksikTemmuza kadar dayanabilirsem yapmayi düşünüyorum sen uzun zamandir yapiyosun normaldir bikman ben olsam.bende bikardim ama devam et en azindan gogus hizana gelsinler napalım katlanicazz.millet ugrasmadan uzatir benimki cok az uzar mesela keske cok once baslasaymisim
Eger calissam etsem belki bikkinlik gelirdi ama.evde oldugum.icin dayanicamm :))
Bi arada bi.ogretmenin yaninda bole Türkçeyi kstlederek yaziyorum canim ama hizli yaziyorumm.diye böle cikiyo klavyenin azizligine ugruyorumm.anlciann :)) ehehe
Aynen bende vicdanim rahat. Etmiyo bazen bikiyor insan yaa cevremde hic bole saciyla kafayi bozan yok benden baska :)Kiz nolcak sanki :)) yapalım ya bizim uzun saclilardan neyimiz eksikgeçen sene tam istikrarli olarak bu zamanda başladım ben ama Ayda bir bir hafta mola veriyordum yazın hiç yapmadım sıcaklardan yapasım gelmedi.bazen boşver yapmicam diyorum vicdan azabi hissediyorum sonra
Bu yaziyi şimdi gördüm daha :)) mesela hangisiiTutkuuuu canım birde sana tavsiyem 2 haftada bir gun olur sen karar ver iyi bir sac maskesini banyodan sonra nemi alınmış sCina dip uc sur 15_20 dk bekletip durula saçını besler yumusatir ve korur yipranmalara karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?