Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Aynen bende vicdanim rahat. Etmiyo bazen bikiyor insan yaa cevremde hic bole saciyla kafayi bozan yok benden baska :)
Aynen 'ya ((
Bu yaziyi şimdi gördüm daha :)) mesela hangisii
Hımmm saçı besleyen nemlendiren bir maske olabilir fiyat durumuna bağlı ben genelde matrixin maskesinsen yapıyorum bitmez uzere o .sonrada nashi var elimde haftada bir onu yaparım ille pahalı olmasına gerek yok gratisteki hask maskede olabilir aciklama kısmında saçın nemini alıp sürüp bekletin yazar zaten

• Sey icin sordum cNim ben neely Bugdayli sac bakim maskesini kullanıyorum da her yikadigimda o yuzden ayn şey mi acaba yaptigimiz benn sac kremi kullanmiyorim smpaunalikdan sonra ondan surup bekletiyorum bi kac dakika duruluyorim

• Sey icin sordum cNim ben neely Bugdayli sac bakim maskesini kullanıyorum da her yikadigimda o yuzden ayn şey mi acaba yaptigimiz benn sac kremi kullanmiyorim smpaunalikdan sonra ondan surup bekletiyorum bi kac dakika duruluyorim
Yorumlarda okumuştum oda güzel bir maskeymis onu saçının nemini aldıktan sonra dip üç sürüp 20 dk kadar beklet 2 haftada bir kez bende sac kremi hiç kullanmadım simdiye dek saç maskesi daha etkili

Saclarimin uzadığını^ fark ediyorum tepedeki katlar uzayinca gur olan saçım daha bir gürlesmiş

Aksama kursa gidecek olsamda beremi takar giderim :)) bakimim diplere hande polat+ dax boylara hindistan cevizi yağı

Bakimim diplere dax + hande polat boylara hindistan cevizi yağı

İki seferdir eşim özel dersini mutfakta verdiginden sogan kurumu yapamıyorum koku olmadsin diye bugun gündüzden hazirliycam gerci aksama buz gibi olur ama care yok ((

Hee haftanin 3 gunu yapiyosun ya bakim.o yuzden sordum yani okul.gunleri nasil. Yapiyosun
3.5 'ta okuldan cikiyom 4 gibide yapiyorum bide bu sene fazla dersim yok 2 gunum bos bir bakimim okul gunune diğeri bos gune digeride hafta sonuna kalıyor

Listeye keten yagida mi eklendi :)) bakimlarini degistirmeyi dusunmuyomusun canim sac alisyomus ya bi sure sonra
evde vardı canım onu surim dedim.aslında çokta değiştirmeyi düşünmüyorum.yağ bakımlarını seviyorum sadece değişiklik yapıyom içerikle ilgili arada ama yınede yağ bakımı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…