Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

evde vardı canım onu surim dedim.aslında çokta değiştirmeyi düşünmüyorum.yağ bakımlarını seviyorum sadece değişiklik yapıyom içerikle ilgili arada ama yınede yağ bakımı olur.
Bende turp bitince Hindistan cevizi baslicam

Ben bu ay dayanip yuklemicem foto bir ay dolana kadar :)
Ben her banyoda elimle arkadan olcuyom nereye geliyo diye ama resim cekmiyom.bazen eşime diyesim geliyo banyodayken resmini çek uzamismi di-ye manyakmisin sen demesinden korkuyom nspim o ıslak haliyle daha net belli olur banyodan sonra dalgalaniyo

Bskimim diplere dax + hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Sevdam, daxı eklemişsin listeye... Memnun musun? Ben bakımları iyice boşladım, başlamam lazım... Evde 2 kutu dax ve bilimum yağlar mevcut ama yapan kim...

Sevdam, daxı eklemişsin listeye... Memnun musun? Ben bakımları iyice boşladım, başlamam lazım... Evde 2 kutu dax ve bilimum yağlar mevcut ama yapan kim...
Ayyyy kuzum kesinlikle kullan daxi valla ben yine tam tempoda devam ediyorum biran once başla kuzum

Iyi yaparsin kuzum katlarini esitletebildinmi

Hayır kuzum, alakasız katları aynı boya getirdim ama kalanlara şimdilik dokunmayacağım çünkü saçlarımı topuz yaparak yatıp sabah açtığımda o katlar sayesinde saçlarımda çok hoş bir dalga oluyor, diğer türlü hepsini aynı boya getirirsem çok sıkıcı bir model olacak...

Oooo oyleyse hic esitletme canim

Bakimim diplere dax + hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…