- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Bende turp bitince Hindistan cevizi baslicamevde vardı canım onu surim dedim.aslında çokta değiştirmeyi düşünmüyorum.yağ bakımlarını seviyorum sadece değişiklik yapıyom içerikle ilgili arada ama yınede yağ bakımı olur.
İyi yaparsın canim bende bir ara tum sacima tatlı badem yağı uygulamayı düşünüyorum.sutyen hizasina gelsin biBende turp bitince Hindistan cevizi baslicam
Ben bu ay dayanip yuklemicem foto bir ay dolana kadar :)İyi yaparsın canim bende bir ara tum sacima tatlı badem yağı uygulamayı düşünüyorum.sutyen hizasina gelsin bi
Ben bu ay dayanip yuklemicem foto bir ay dolana kadar :)
Bak akilli kafam dun resimlerini gördüm 2 cme yakın uzama var bence gayet iyiBen bu ay dayanip yuklemicem foto bir ay dolana kadar :)
Dimii ama cok heycanli oluyo ara ara foto cekince heycani gidiyoo bakalim.yuklemicwmm ama yine dayanamam :))) aynen benim saclar kivircik aninda luluk oluyolarBak akilli kafam dun resimlerini gördüm 2 cme yakın uzama var bence gayet iyi
Ayyyy kuzum kesinlikle kullan daxi valla ben yine tam tempoda devam ediyorum biran once başla kuzumSevdam, daxı eklemişsin listeye... Memnun musun? Ben bakımları iyice boşladım, başlamam lazım... Evde 2 kutu dax ve bilimum yağlar mevcut ama yapan kim...
Dustan sonrada yapanlar varmis canim bende oyle yapayim dedim koku veya kalinti kalmadığı için sikinti olmadiDuştan önce yapılması gerekmiyor mu soğan kürü canım
Tamam o halde ben zaten saçlarımı ve kafa derimi 1 ay boyunca besiye çekme kararı aldım, dax ve karma yağımı gün aşırı kullanırım...Ayyyy kuzum kesinlikle kullan daxi valla ben yine tam tempoda devam ediyorum biran once başla kuzum
Iyi yaparsin kuzum katlarini esitletebildinmiTamam o halde ben zaten saçlarımı ve kafa derimi 1 ay boyunca besiye çekme kararı aldım, dax ve karma yağımı gün aşırı kullanırım...
Iyi yaparsin kuzum katlarini esitletebildinmi
Oooo oyleyse hic esitletme canimHayır kuzum, alakasız katları aynı boya getirdim ama kalanlara şimdilik dokunmayacağım çünkü saçlarımı topuz yaparak yatıp sabah açtığımda o katlar sayesinde saçlarımda çok hoş bir dalga oluyor, diğer türlü hepsini aynı boya getirirsem çok sıkıcı bir model olacak...
Oooo oyleyse hic esitletme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?