- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Ay bende bugün sandim.heycanlanmisdimHaftaya bugun teog sinavi biter bitmez keratin yuklememi yapip fotoyu atarim cevremdekiler uzamış diyor bende farkediyorum ama bakalım fönlü haliyle daha belirgin olur uzaması
Faydasi oluyormu canım yaBugun soğan kurunu yapsammi diye düşünüyorum
Evet canım bende geçen sene daxi kullanmaya başladığımda hic sade kullanmadım hep ya redist ya natura terapy 'ya hint badem falan ekledim :)))) tutku ya bazen nadir de olsa gına geliyor artk bi belimize gelse şu saClar yağlara bakmaya cam bile 2 haftada bir hindistan cevizi yeter sen ne kadar uzatacaksın
ayyyy bılgılı arkadaşım benımSevdam Redist ve Natura Terapynin aslında bakım yağı olmadığını silikon içerikli serum olduğunu ve kafa derine temas etmemesi gerektiğini biliyorsun değil mi? Hint,badem ok ama bunun dışındakiler cıssss
canım illakı oluyordur faydası sadece soğan kurunden sonra ben argan yağımı ya kullanmıyorum yada mınnacık kullanıyorum soğandanmı kaynaklı bılemedım yağlı duruyor.koku kalmıyor soğan kurunden sonra kaşınma oluyor dıplerde buda auzatmaya katkı sağladığı anlamına gelıyor benceFaydasi oluyormu canım ya
yok canım haftaya atarım resim hem haftaya sıınav bıtıyor diye gezmelere gıtcezAy bende bugün sandim.heycanlanmisdim
ayyyy bılgılı arkadaşım benımtmm kuzum katmam bidaha barcelinodamı oyle.ben bu karışımımı sevdim dax ve hande polat bde hındıstan cevizi yzğı
evet haklısın diplere surmeyınız ıfadesi yer alıyor hep peki bunları boylara uyguladığımızda zarar vermiyormu saçlara veya diplere gelırse dıplerımı tıkıyorSevdam bak şimdi canım, doğal yağlar çoğunlukla içilebilir, sürülebilir,gargara yapılabilirler... Gerçek bitkilerin özünden yapılırlar ve içlerinde başka hiç bir madde bulunmaz.
Serumlarda ise diyelim ki argan yağlı serum olsun, içeriğine yaklaşık %2 argan yağı eklenir kalan maddelerin hepsi kimyasaldır ve yüksek oranda silikon türevleri içerir. Bunlar hiç bir surette gıda maddesi değildir ve yutulduğunda zehirler.
Bu serumlar sadece saç boy ve uçlarına kullanılır, bunun harici ne kafa derine ne vucuduna süremez veya gıda olarak kullanamazsın.
Barcelino bir serum değil saç bakım yağıdır, bir çok doğal özden meydana gelir. Zaten ambalajında içerikteki yağlar belirtilmiştir ve kafa derisine sürülebildiği de yazar. Saç serumunda kafa derisine sürülür yazıyor mu hayatım? Saçların boy ve uçlarına sürün diyor değil mi? Mantık yürüt...
kımyager olmak böyle birşey işteSevdam bak şimdi canım, doğal yağlar çoğunlukla içilebilir, sürülebilir,gargara yapılabilirler... Gerçek bitkilerin özünden yapılırlar ve içlerinde başka hiç bir madde bulunmaz.
Serumlarda ise diyelim ki argan yağlı serum olsun, içeriğine yaklaşık %2 argan yağı eklenir kalan maddelerin hepsi kimyasaldır ve yüksek oranda silikon türevleri içerir. Bunlar hiç bir surette gıda maddesi değildir ve yutulduğunda zehirler.
Bu serumlar sadece saç boy ve uçlarına kullanılır, bunun harici ne kafa derine ne vucuduna süremez veya gıda olarak kullanamazsın.
Barcelino bir serum değil saç bakım yağıdır, bir çok doğal özden meydana gelir. Zaten ambalajında içerikteki yağlar belirtilmiştir ve kafa derisine sürülebildiği de yazar. Saç serumunda kafa derisine sürülür yazıyor mu hayatım? Saçların boy ve uçlarına sürün diyor değil mi? Mantık yürüt...
Harika görünüyor Sevdam çok güzel uzamış saçların ve sanki gürleşmiş...
Sağol kuzum ölçümde 4 cme yakin uzamis 1 aydaHarika görünüyor Sevdam çok güzel uzamış saçların ve sanki gürleşmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?