Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Haftaya bugun teog sinavi biter bitmez keratin yuklememi yapip fotoyu atarim cevremdekiler uzamış diyor bende farkediyorum ama bakalım fönlü haliyle daha belirgin olur uzaması

Sevdam Redist ve Natura Terapynin aslında bakım yağı olmadığını silikon içerikli serum olduğunu ve kafa derine temas etmemesi gerektiğini biliyorsun değil mi? Hint,badem ok ama bunun dışındakiler cıssss

Sevdam Redist ve Natura Terapynin aslında bakım yağı olmadığını silikon içerikli serum olduğunu ve kafa derine temas etmemesi gerektiğini biliyorsun değil mi? Hint,badem ok ama bunun dışındakiler cıssss
ayyyy bılgılı arkadaşım benım tmm kuzum katmam bidaha barcelinodamı oyle.ben bu karışımımı sevdim dax ve hande polat bde hındıstan cevizi yzğı

Faydasi oluyormu canım ya
canım illakı oluyordur faydası sadece soğan kurunden sonra ben argan yağımı ya kullanmıyorum yada mınnacık kullanıyorum soğandanmı kaynaklı bılemedım yağlı duruyor.koku kalmıyor soğan kurunden sonra kaşınma oluyor dıplerde buda auzatmaya katkı sağladığı anlamına gelıyor bence

KilicBaligi soğan kurude yapıyorum onun bir zararı olurmu son durulama olarak bir banyoda yapıp dığerınde yapmıyorum

ayyyy bılgılı arkadaşım benım tmm kuzum katmam bidaha barcelinodamı oyle.ben bu karışımımı sevdim dax ve hande polat bde hındıstan cevizi yzğı

Sevdam bak şimdi canım, doğal yağlar çoğunlukla içilebilir, sürülebilir,gargara yapılabilirler... Gerçek bitkilerin özünden yapılırlar ve içlerinde başka hiç bir madde bulunmaz.

Serumlarda ise diyelim ki argan yağlı serum olsun, içeriğine yaklaşık %2 argan yağı eklenir kalan maddelerin hepsi kimyasaldır ve yüksek oranda silikon türevleri içerir. Bunlar hiç bir surette gıda maddesi değildir ve yutulduğunda zehirler.
Bu serumlar sadece saç boy ve uçlarına kullanılır, bunun harici ne kafa derine ne vucuduna süremez veya gıda olarak kullanamazsın.

Barcelino bir serum değil saç bakım yağıdır, bir çok doğal özden meydana gelir. Zaten ambalajında içerikteki yağlar belirtilmiştir ve kafa derisine sürülebildiği de yazar. Saç serumunda kafa derisine sürülür yazıyor mu hayatım? Saçların boy ve uçlarına sürün diyor değil mi? Mantık yürüt...

evet haklısın diplere surmeyınız ıfadesi yer alıyor hep peki bunları boylara uyguladığımızda zarar vermiyormu saçlara veya diplere gelırse dıplerımı tıkıyor

kımyager olmak böyle birşey işte

Bakımım dıplere dax+ hande polat boylara hındıstan cevızı yağı

Dun evde öğrenci oldugundan koku olmasin diye sogan kürümu yapmamıştım bugun yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…