- 20 Aralık 2014
- 1.707
- 430
- 53
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Sagol canimçok güzel uzamış darısı başımıza..
Oh iyi katlarda toparlanınca gayet iyi olmuşSağol kuzum ölçümde 4 cme yakin uzamis 1 aydakuzum gurdur zatende kuafor manyagi cok katli kesmişti tepeden onlarda uzayinca
Oy yaa bendee istiyorumEki Görüntüle 1698134 22 ekim Eki Görüntüle 1698135 & 22 kasim
Canim daha az olmadimi turplu su onunda etkisi zamanla okacak bence biraz sabir benim geçen ay sac uzamasi durmuştu bu ay tekrar düzene girdiOy yaa bendee istiyorum(( cok guzek uzuyor masallahh benim umudum gitti iyice neden diye sorarsa onceki sact boyamamdan 1 ay 8 gun sonrasinin fotosu var o zaman da böle bakim.yapmiyodum ama sadexe prozinc kullaniyodum. Bu seferki boyamadan da 1 ay 8 gun sonra foto karsilasdirdim resmen aynilar yani hic fark yok bakim yapsam da yapmasam da uzaniyor fazla ayda 1 cm ancak ( turplu sudan umutluydum ama oda kirdi umudumu bitek yumuşacık yapiyor
Degilmi kılıcım yapim brn bakımlarını basladinmi sende.ayyyyy manyagim ben kuzum naptin toplayabildinmi saciniOh iyi katlarda toparlanınca gayet iyi olmuşBakımlara devam aynen...
10 gun oldu turplu suya baslayali bir ay sonuna bakicam artikCanim daha az olmadimi turplu su onunda etkisi zamanla okacak bence biraz sabir benim geçen ay sac uzamasi durmuştu bu ay tekrar düzene girdi
İnşallah uzar cnm dert etme turplu suyla uzatanlari gördük seninkide uzayacak10 gun oldu turplu suya baslayali bir ay sonuna bakicam artik
Kızz bi ayda saç.uzar mıOy yaa bendee istiyorum(( cok guzek uzuyor masallahh benim umudum gitti iyice neden diye sorarsa onceki sact boyamamdan 1 ay 8 gun sonrasinin fotosu var o zaman da böle bakim.yapmiyodum ama sadexe prozinc kullaniyodum. Bu seferki boyamadan da 1 ay 8 gun sonra foto karsilasdirdim resmen aynilar yani hic fark yok bakim yapsam da yapmasam da uzaniyor fazla ayda 1 cm ancak ( turplu sudan umutluydum ama oda kirdi umudumu bitek yumuşacık yapiyor
Dibim geliyor ya canim ordan anliyorum baya bi ne kadar uzadigini ama turplu su sacimin rengini baya actii yaKızz bi ayda saç.uzar mı6ay bir yıl sabret ve sonucları gör bakımları yap ki sağlıkla uzasınlarr
Bu kadar çabuk toparlanması mümkün müDegilmi kılıcım yapim brn bakımlarını basladinmi sende.ayyyyy manyagim ben kuzum naptin toplayabildinmi sacini
Cikkk sanirim degil ama sende mucize bekliyorum :)Bu kadar çabuk toparlanması mümkün mü
Eeeeee var uzamaEki Görüntüle 1698468 ilki 12- kasim 2. Si 20 kasim aralrinda tam bir hafta var turplu suya baslamadan bir gün önce si ikinciside tam bir hafta sonrasi turplu suyla millet 1cm yarim cm uzatiyor bir haftada benimkine bakk
CiddimiiiEeeeee var uzama
Hahahahaha o derece diyorsunCikkk sanirim degil ama sende mucize bekliyorum :)
Ay saol canim yaa içim rahatladi herkesin aman onunla mi ugrasicaz dedigi seyleri yılmadan yapiyoruz karsiliksiz olunca moralim.bozuluyo bakimlar ise yarasin inşallah
Ay saol canim yaa içim rahatladi herkesin aman onunla mi ugrasicaz dedigi seyleri yılmadan yapiyoruz karsiliksiz olunca moralim.bozuluyo bakimlar ise yarasin inşallah
Ay sanirim.bende de oyle :) sinameki emzirdigim için şuanlik yappamam ama düşünmüyorum da cunku onceden denemisligim var faydasini gormedim :)) turplu suyun etkisi super ama uzamasi iste az buçuk ay sonunu görücez bakalım daha 4defa yaptım vitamin ekskligimde yokmus kan degerlerim normal baktirdim iki ay felan onceSinameki, turplu su vs bir çok kişide işe yarıyor aslında ama ilk kural herhangi bir vitamin eksikliğinin olmaması elbette... Eğer varsa ne kullanırsan kullan tam performans alamıyorsun. Birde bazı kişilerde vitamin eksikliği olmamasına rağmen uzatmama ihtimali de olabiliyor, misal ben
Hardal maskesi veya herhangi bir yağ karışımı saçımı uzatıyor ama sinameki vs bunlar hayır. Saçım fazla zahmetli şeyleri sevmiyor sanırım benim
Yok yok uzama var.Ciddimiiiay ne kadar cirkinnn bi ifadeee :))
Biraz fark var sanki ama cok az dedikleri kadar uzatmiyor yaniiiii
Bu arada öğretmenler günün kutlu olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?