Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Oy yaa bendee istiyorum (( cok guzek uzuyor masallahh benim umudum gitti iyice neden diye sorarsa onceki sact boyamamdan 1 ay 8 gun sonrasinin fotosu var o zaman da böle bakim.yapmiyodum ama sadexe prozinc kullaniyodum. Bu seferki boyamadan da 1 ay 8 gun sonra foto karsilasdirdim resmen aynilar yani hic fark yok bakim yapsam da yapmasam da uzaniyor fazla ayda 1 cm ancak ( turplu sudan umutluydum ama oda kirdi umudumu bitek yumuşacık yapiyor

Canim daha az olmadimi turplu su onunda etkisi zamanla okacak bence biraz sabir benim geçen ay sac uzamasi durmuştu bu ay tekrar düzene girdi

Kızz bi ayda saç.uzar mı 6ay bir yıl sabret ve sonucları gör bakımları yap ki sağlıkla uzasınlarr

ilki 12- kasim 2. Si 20 kasim aralrinda tam bir hafta var turplu suya baslamadan bir gün önce si ikinciside tam bir hafta sonrasi turplu suyla millet 1cm yarim cm uzatiyor bir haftada benimkine bakk

Ay saol canim yaa içim rahatladi herkesin aman onunla mi ugrasicaz dedigi seyleri yılmadan yapiyoruz karsiliksiz olunca moralim.bozuluyo bakimlar ise yarasin inşallah

Sinameki, turplu su vs bir çok kişide işe yarıyor aslında ama ilk kural herhangi bir vitamin eksikliğinin olmaması elbette... Eğer varsa ne kullanırsan kullan tam performans alamıyorsun. Birde bazı kişilerde vitamin eksikliği olmamasına rağmen uzatmama ihtimali de olabiliyor, misal ben

Hardal maskesi veya herhangi bir yağ karışımı saçımı uzatıyor ama sinameki vs bunlar hayır. Saçım fazla zahmetli şeyleri sevmiyor sanırım benim

Ay sanirim.bende de oyle :) sinameki emzirdigim için şuanlik yappamam ama düşünmüyorum da cunku onceden denemisligim var faydasini gormedim :)) turplu suyun etkisi super ama uzamasi iste az buçuk ay sonunu görücez bakalım daha 4defa yaptım vitamin ekskligimde yokmus kan degerlerim normal baktirdim iki ay felan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…