Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bendede oyle ya sinameki iyyyyyyy kokusundan baska bi halta yaramadi ( oda yararsa eğer ) yag bakımları favorim

valla ben kuaföre laf anlatmaktan sıkıldım aldım elime makası kendim kestim.. topluyorum habire zaten şekilsiz olmuş ne önemi var.. bir uzasında şekil verdiririm yine..
Benimde sekilsiz hic sallamiyorum valla dedigin gibi uzasin ayni hizada kestircem

Bendede oyle ya sinameki iyyyyyyy kokusundan baska bi halta yaramadi ( oda yararsa eğer ) yag bakımları favorim

Kokusu beni rahatsız etmemişti ama sadece pek işe yaramadı...

valla ben kuaföre laf anlatmaktan sıkıldım aldım elime makası kendim kestim.. topluyorum habire zaten şekilsiz olmuş ne önemi var.. bir uzasında şekil verdiririm yine..

En güzeli, bende hep kendim keserim saçlarımı, zaten dümdüz kesiyorum hiç işim olmaz kuaförle

Pazartesiye kadar bakım uygulamiyacagimdan bugun tekrar yaptim gerci sinuzit tavan yapacak ama neyse bakimim diplere dax + hande polat boylara tatli badem yagi

27 kasım fonlu halı normalde dümdüzdu ama resınde bellı olmamış uclarda bazı yerlerde ufak ufak sarılar var fonlu olunca yoğun durmuş o sarılarım sağlıklı ama onlarıda kestırcem dalgalı halınde ışıltı gıbı duruyor

resimdemi öyle çıkmış yoksa modalimi öyle yani saçının sağ tarafı dahamı uzun diğer tarafa göre bu arada saçınızın parlaklıgı dolgunluğu çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…