- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Bendede oyle ya sinameki iyyyyyyy kokusundan baska bi halta yaramadi ( oda yararsa eğerSinameki, turplu su vs bir çok kişide işe yarıyor aslında ama ilk kural herhangi bir vitamin eksikliğinin olmaması elbette... Eğer varsa ne kullanırsan kullan tam performans alamıyorsun. Birde bazı kişilerde vitamin eksikliği olmamasına rağmen uzatmama ihtimali de olabiliyor, misal ben
Hardal maskesi veya herhangi bir yağ karışımı saçımı uzatıyor ama sinameki vs bunlar hayır. Saçım fazla zahmetli şeyleri sevmiyor sanırım benim
Sagol canimdaha cok yolum var sen naptin kestirdinmi
Benimde sekilsiz hic sallamiyorum vallavalla ben kuaföre laf anlatmaktan sıkıldım aldım elime makası kendim kestim.. topluyorum habire zaten şekilsiz olmuş ne önemi var.. bir uzasında şekil verdiririm yine..
Bendede oyle ya sinameki iyyyyyyy kokusundan baska bi halta yaramadi ( oda yararsa eğer) yag bakımları favorim
valla ben kuaföre laf anlatmaktan sıkıldım aldım elime makası kendim kestim.. topluyorum habire zaten şekilsiz olmuş ne önemi var.. bir uzasında şekil verdiririm yine..
Kokusu beni rahatsız etmemişti ama sadece pek işe yaramadı...
En güzeli, bende hep kendim keserim saçlarımı, zaten dümdüz kesiyorum hiç işim olmaz kuaförle
valla kestik artık iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..
Sinava girdin mi nasildiiBakimim diplere dax+ hande polat boylara tatli bademyagi
Anladım ben seni giriyor sanmıştım sınavı Ne sınavıydı ki buYarın gorevlıyım canım ama matematik zorlamışbıraz
8. Sınıfların sınavı teog canımAnladım ben seni giriyor sanmıştım sınavı Ne sınavıydı ki bu
8. Sınıfların sınavı teog canım
İyi olmuştur iyi, arada uçlardan azıcık almak lazım...
Gecen seneki benvalla ben uçlardan almayı geçtim birazcık.. tabiri caizse yanıkları gördükçe vurdum makası acımadım..
valla ben uçlardan almayı geçtim birazcık.. tabiri caizse yanıkları gördükçe vurdum makası acımadım..
Gecen seneki benher banyoya makasla giriyordum bitmiyordu vallahi kes ha kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?