- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Yaza kadar istediğin saclara kavusacaksin canim cok guzel uzuyor senin saçlarını masallahi varrrEki Görüntüle 1702516 27 kasım fonlu halı normalde dümdüzdu ama resınde bellı olmamış uclarda bazı yerlerde ufak ufak sarılar var fonlu olunca yoğun durmuş o sarılarım sağlıklı ama onlarıda kestırcem dalgalı halınde ışıltı gıbı duruyor
Cok sağol canim Evet canim sol tarafi daha uzun kısacık kestirince modelli olsun dedim bir tarafini uzun kestirmistim. 1ay once biraz kestirdim uzun taraftan yavaş yavas uzadikca esitlicemresimdemi öyle çıkmış yoksa modalimi öyle yani saçının sağ tarafı dahamı uzun diğer tarafa göre bu arada saçınızın parlaklıgı dolgunluğu çok hoş
Yaza kadar istediğin saclara kavusacaksin canim cok guzel uzuyor senin saçlarını masallahi varrr
Olur olurr balll gibii olurr :)))Ayy sağol canim amacim 15 tatile kadar sutyen hizasına getirmek bakalim olacakmi
Inşallah canimm arada ara vermek kazim zaten :)Bu hafta 2 gunluk bakımımı es gectim cumartesi ve pazartesi.hem sacim azda olsa dinlenmis oldu.çarşambadan itibaren 15 tatile kadar bir sikinti cikmazsa durmak yok :)))) herkes uzadigini soyluyorinşallah uzama hızı durmadan hep boyle devam eder
Evet canim 15 tatilde ara veririm diye dusunuyomInşallah canimm arada ara vermek kazim zaten :)
Durulama suyu olarak kullanıniyosun dimii peki varmi uzamaya etkisi :))Cogu kişi sogan suyunun saçı parlatip yumusattigini soylemis acaba onlar sonrasinda sampuanladiklari icinmi.benimkinde yumusakligini biraz alıyor gibime geldi birde kalıp kalip duruyor sacim sogan suyundan sonra .gerci sorun degil uzamaya katkisi olsunda raziyim
Her yikamamda yapmiyorum canim birinde yapip digerinde yapmiyorum sankim var gibi uzamaya katkısı .bilemedimki yag bakimida yapıyorumyaDurulama suyu olarak kullanıniyosun dimii peki varmi uzamaya etkisi :))
daxi ben haftada iki kere suruyodum 3 de yapabilirsin o karisimi at canim bi ise ysramaz artik ampuklerin tesiri gecmistir baya olmus çünkü actiginda kullanman lazim hemen bekletebuldigin kadar beklet ben 3 saat bekletiyodum dokermi bilemem herkesde farklı etki ediyo vaktin olmadi bırakırsınŞimdiiii çok sorum var size
Sinameki kürü yapıyordum aşırı döküldüğü için bıraktım.
Elimde badem yağı hint yağı evigen bepanthen bemiks ampul karışımı var. 1 ay oldu karıştıralı. Bozulmuş mudur sizce? Daz supergro aldım tembellikten daha başlayamadım. Dax saçımı döke mi? Kaç saat bekleyeyim ve haftada kaç gün yapmalıyım?
Teşekkür ederim inşallah dax işe yarar. Oriel mağduruyum. Saçlarım dökülüyor uzamıyordaxi ben haftada iki kere suruyodum 3 de yapabilirsin o karisimi at canim bi ise ysramaz artik ampuklerin tesiri gecmistir baya olmus çünkü actiginda kullanman lazim hemen bekletebuldigin kadar beklet ben 3 saat bekletiyodum dokermi bilemem herkesde farklı etki ediyo vaktin olmadi bırakırsın
Canim ampulleri koydugun icin bilemedim yag karisimini ama sanmiyorum bozulacagini millet sampuanada koyuyor bu ampulleri.dax sacini dokmez besler ve uzatir.haftada en az 1 gun yapip en azda 3_4 saat bekletŞimdiiii çok sorum var size
Sinameki kürü yapıyordum aşırı döküldüğü için bıraktım.
Elimde badem yağı hint yağı evigen bepanthen bemiks ampul karışımı var. 1 ay oldu karıştıralı. Bozulmuş mudur sizce? Daz supergro aldım tembellikten daha başlayamadım. Dax saçımı döke mi? Kaç saat bekleyeyim ve haftada kaç gün yapmalıyım?
O arada fışkıracak inşallah uzamasiHeee iyi o zaman yag bakimlsrini ozledim yaaa :)))ama daha 3 kür m var bitincede iki hafta bi aram var :)))
Uzadikca benim gibi orielli yerleri kestir canim daxi surerkende erit oyle sür yoksa surmek icin saci hirpalarsinTeşekkür ederim inşallah dax işe yarar. Oriel mağduruyum. Saçlarım dökülüyor uzamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?