Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Yaza kadar istediğin saclara kavusacaksin canim cok guzel uzuyor senin saçlarını masallahi varrr

resimdemi öyle çıkmış yoksa modalimi öyle yani saçının sağ tarafı dahamı uzun diğer tarafa göre bu arada saçınızın parlaklıgı dolgunluğu çok hoş
Cok sağol canim Evet canim sol tarafi daha uzun kısacık kestirince modelli olsun dedim bir tarafini uzun kestirmistim. 1ay once biraz kestirdim uzun taraftan yavaş yavas uzadikca esitlicem

Bu hafta 2 gunluk bakımımı es gectim cumartesi ve pazartesi.hem sacim azda olsa dinlenmis oldu.çarşambadan itibaren 15 tatile kadar bir sikinti cikmazsa durmak yok :)))) herkes uzadigini soyluyor inşallah uzama hızı durmadan hep boyle devam eder

Inşallah canimm arada ara vermek kazim zaten :)

Cogu kişi sogan suyunun saçı parlatip yumusattigini soylemis acaba onlar sonrasinda sampuanladiklari icinmi.benimkinde yumusakligini biraz alıyor gibime geldi birde kalıp kalip duruyor sacim sogan suyundan sonra .gerci sorun degil uzamaya katkisi olsunda raziyim

Durulama suyu olarak kullanıniyosun dimii peki varmi uzamaya etkisi :))

Haksizlik etmişim sogan suyuna sacimin her zamanki yumuşaklığı parlakligi yerinde

Heee iyi o zaman yag bakimlsrini ozledim yaaa :)))ama daha 3 kür m var bitincede iki hafta bi aram var :)))

Şimdiiii çok sorum var size
Sinameki kürü yapıyordum aşırı döküldüğü için bıraktım.
Elimde badem yağı hint yağı evigen bepanthen bemiks ampul karışımı var. 1 ay oldu karıştıralı. Bozulmuş mudur sizce? Daz supergro aldım tembellikten daha başlayamadım. Dax saçımı döke mi? Kaç saat bekleyeyim ve haftada kaç gün yapmalıyım?

daxi ben haftada iki kere suruyodum 3 de yapabilirsin o karisimi at canim bi ise ysramaz artik ampuklerin tesiri gecmistir baya olmus çünkü actiginda kullanman lazim hemen bekletebuldigin kadar beklet ben 3 saat bekletiyodum dokermi bilemem herkesde farklı etki ediyo vaktin olmadi bırakırsın

Teşekkür ederim inşallah dax işe yarar. Oriel mağduruyum. Saçlarım dökülüyor uzamıyor

Canim ampulleri koydugun icin bilemedim yag karisimini ama sanmiyorum bozulacagini millet sampuanada koyuyor bu ampulleri.dax sacini dokmez besler ve uzatir.haftada en az 1 gun yapip en azda 3_4 saat beklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…