Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Çok soru sordum kusura bakmayın
Tarifi alabilir miyim
Ne işe yarıyor
Olurmu öyle şey tabiki sor o an yemek yapiyordumda :)) ondan kısa yazdim canim bu yağ normalde 55 ml 69a satiliyor sanırım ben malzemeleri kendim alarak 400 ml yakin elde ettim hemen hemen ayni parayla.50ser ml tatli badem hint çörekotu ceviz susam zeytinyagi 20şer ml jojoba sinameki ekstrakti. baobab .propolis .bunları karıştırıp sadece sac diplerine uygulaniyor uzatmaya yariyor canim bu karisim

Tatlım saçlarını gördüm çok güzeller. Saçlarının sol tarafı daha mı uzun?

Bence eşitle onları öyle daha güzel durur.

Tatlım saçlarını gördüm çok güzeller. Saçlarının sol tarafı daha mı uzun?

Bence eşitle onları öyle daha güzel durur.
çok teşekkür ederim evet canım sol tarafı daha uzun yanıktı kesınce barı modelli olsun dedım oyle kestirdim 15 tatılde eşitlicem canım

Dax a başladım. Restorex ile beraber kullanıyorum. Uzatır mı bilmiyorum ama en azından saçlarım tiftik tiftik değil artık. 2 günde bir yaptım. 2. Yapışım ama yumuşattı. Saçımda azda olsa kalıyor sanki yıkama sonunda. İnşallah sorun olmaz. Çok yıpratmamak adına fazla şampuanlamıyorum.

Canim evet daxi arindirmak baya zor ama kalinti kalıyorsa 2_3 yapimdan sonra birikip sacini yikasanda sanki yeni yag sürmüş gibi duruyor.aarındırmak sart bunun icinde ben sacima su degdirmeden once sampuan suruyorum oyle biraz masaj yaptıktan sonra az az suyla kopurtup duruluyorum böyle %70 i ariniyor ikinci şampuanlada tam arınıyor aslında firma daxa yonelik arındırma şampuanı çıkarmış ama sulfatli olunca denrmek istemedim

Şimdilik işe yarıyor gibi dax bakalım gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…