- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Erit derken elimle ısıtarak mıUzadikca benim gibi orielli yerleri kestir canim daxi surerkende erit oyle sür yoksa surmek icin saci hirpalarsin
Yok canim benmari usulu bir kaba koyup ya kaynayan birseyin ustune yada mikrodalgadaErit derken elimle ısıtarak mı
Canim ne kada doğru bilmiyorim ama ampuller etkisini kaybedebiliyor açılınca şampuanada katmamak lazimmis galiba ya bi yerde okumuştumYok canim benmari usulu bir kaba koyup ya kaynayan birseyin ustune yada mikrodalgada
Doğrudur canim hic arastirmadim bunuCanim ne kada doğru bilmiyorim ama ampuller etkisini kaybedebiliyor açılınca şampuanada katmamak lazimmis galiba ya bi yerde okumuştum
Hande Polat nedir?Bakimim diplere dax+ hande polat boylara tatli badem yagi
Hande polat sif sac bakim yağı var onu hazirladimHande Polat nedir?
Çok soru sordum kusura bakmayınHande polat sif sac bakim yağı var onu hazirladim
Olurmu öyle şey tabiki sor o an yemek yapiyordumda :)) ondan kısa yazdim canim bu yağ normalde 55 ml 69a satiliyor sanırım ben malzemeleri kendim alarak 400 ml yakin elde ettim hemen hemen ayni parayla.50ser ml tatli badem hint çörekotu ceviz susam zeytinyagi 20şer ml jojoba sinameki ekstrakti. baobab .propolis .bunları karıştırıp sadece sac diplerine uygulaniyor uzatmaya yariyor canim bu karisimÇok soru sordum kusura bakmayın
Tarifi alabilir miyim
Ne işe yarıyor
çok teşekkür ederim evet canım sol tarafı daha uzun yanıktı kesınce barı modelli olsun dedım oyle kestirdim 15 tatılde eşitlicem canımTatlım saçlarını gördüm çok güzeller. Saçlarının sol tarafı daha mı uzun?
Bence eşitle onları öyle daha güzel durur.
Canim evet daxi arindirmak baya zor ama kalinti kalıyorsa 2_3 yapimdan sonra birikip sacini yikasanda sanki yeni yag sürmüş gibi duruyor.aarındırmak sart bunun icinde ben sacima su degdirmeden once sampuan suruyorum oyle biraz masaj yaptıktan sonra az az suyla kopurtup duruluyorum böyle %70 i ariniyor ikinci şampuanlada tam arınıyor aslında firma daxa yonelik arındırma şampuanı çıkarmış ama sulfatli olunca denrmek istemedimDax a başladım. Restorex ile beraber kullanıyorum. Uzatır mı bilmiyorum ama en azından saçlarım tiftik tiftik değil artık. 2 günde bir yaptım. 2. Yapışım ama yumuşattı. Saçımda azda olsa kalıyor sanki yıkama sonunda. İnşallah sorun olmaz. Çok yıpratmamak adına fazla şampuanlamıyorum.
Şimdilik işe yarıyor gibi dax bakalım gelişmeleri yazarımCanim evet daxi arindirmak baya zor ama kalinti kalıyorsa 2_3 yapimdan sonra birikip sacini yikasanda sanki yeni yag sürmüş gibi duruyor.aarındırmak sart bunun icinde ben sacima su degdirmeden once sampuan suruyorum oyle biraz masaj yaptıktan sonra az az suyla kopurtup duruluyorum böyle %70 i ariniyor ikinci şampuanlada tam arınıyor aslında firma daxa yonelik arındırma şampuanı çıkarmış ama sulfatli olunca denrmek istemedim
Dax iyidir iyidir :)) tmm canım bekliyorum nerende sacin su anŞimdilik işe yarıyor gibi dax bakalım gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?