- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Omzumun biraz altında ama çok zayıf 10 cm lik kısım. Kesmem lazımda kıyamıyorumDax iyidir iyidir :)) tmm canım bekliyorum nerende sacin su an
Benimde esitletmem lazim aynen kıyamıyorumOmzumun biraz altında ama çok zayıf 10 cm lik kısım. Kesmem lazımda kıyamıyorum
Seneye kış a kadar uzatip bende esitlettiricen canım kattan nefret ettim :))Benimde esitletmem lazim aynen kıyamıyorum
Ya bende kati sevmiyorum ense kismindakileri bir tarafi uzun bir tarafi kısa kestırmıştım ilk onu esitleteyim yavas yavaşta tepedeki katlariSeneye kış a kadar uzatip bende esitlettiricen canım kattan nefret ettim :))
Bende bi anda estilemicem canim aylardir uzattığm saci bi anda yok edersem mahvolurum cm cm kestiricem :)Ya bende kati sevmiyorum ense kismindakileri bir tarafi uzun bir tarafi kısa kestırmıştım ilk onu esitleteyim yavas yavaşta tepedeki katlari
Senn bayaa bi yol kateddin canim yaa masallah cok sabirlisin :))Bunalima girerim kız en guzeli oyle accik accik kestirmek bak gecen sene kestirdiğim sacim Eki Görüntüle 1714331
Ayy sagol kuzumSenn bayaa bi yol kateddin canim yaa masallah cok sabirlisin :))
Ayy sagol kuzumevet baya bi sabirliyimdir
Cok tuaf bir hiss :)) ben de turp suyunu sogutuyodum dokdugumde buzz gibi :))Sacımı yıkadım soğan kürümude uyguladım bugun suyunu az koymuşum azar azar masaj yaparak döktüm bende bırde buz gıbıydıelektrık çarpmış gıbı oldu
Cok tuaf bir hiss :)) ben de turp suyunu sogutuyodum dokdugumde buzz gibi :))Sacımı yıkadım soğan kürümude uyguladım bugun suyunu az koymuşum azar azar masaj yaparak döktüm bende bırde buz gıbıydıelektrık çarpmış gıbı oldu
Degilmi elektrik çarpmış gibiCok tuaf bir hiss :)) ben de turp suyunu sogutuyodum dokdugumde buzz gibi :))
Fazlasiyla olduguna eminim :)Sacımı yıkadım soğan kurumude uyguladım haftaya resım ekleme gunu ınşallah gecen aykı kadar uzama vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?