Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı elimde kalanlarlada diplerede masaj yaptim

Ya bende kati sevmiyorum ense kismindakileri bir tarafi uzun bir tarafi kısa kestırmıştım ilk onu esitleteyim yavas yavaşta tepedeki katlari
Bende bi anda estilemicem canim aylardir uzattığm saci bi anda yok edersem mahvolurum cm cm kestiricem :)

Sacımı yıkadım soğan kürümude uyguladım bugun suyunu az koymuşum azar azar masaj yaparak döktüm bende bırde buz gıbıydı elektrık çarpmış gıbı oldu

Sacımı yıkadım soğan kürümude uyguladım bugun suyunu az koymuşum azar azar masaj yaparak döktüm bende bırde buz gıbıydı elektrık çarpmış gıbı oldu
Cok tuaf bir hiss :)) ben de turp suyunu sogutuyodum dokdugumde buzz gibi :))

Cok tuaf bir hiss :)) ben de turp suyunu sogutuyodum dokdugumde buzz gibi :))

Bakimim diplere dax+hande polat boylara hindistan cevizi yağı saat 4 te surdum 8 de yikarim soğan kurumude hazirladim

Sacımı yıkadım soğan kurumude uyguladım haftaya resım ekleme gunu ınşallah gecen aykı kadar uzama vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…