- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Oylemı dıyon sankım bu,ay,az uzamış gıbı geldı banada bakalım haftaya resım yukledığımde anlaşılırFazlasiyla olduguna eminim :)
Daha bir hafta var onuda göz önünde bulundurmak lazimmmm :))Oylemı dıyon sankım bu,ay,az uzamış gıbı geldı banada bakalım haftaya resım yukledığımde anlaşılır
Bende ilikle birlikte lavanta yapmayi dusunuyorum isirgan da olabilr ikisininde otu hazirsa duruyo turp kürü yaparken kullanmadim almistim amaDusumu aldim sogan kurumude uyguladim
Bendede isirgan varda posetini bile acmadim dahaBende ilikle birlikte lavanta yapmayi dusunuyorum isirgan da olabilr ikisininde otu hazirsa duruyo turp kürü yaparken kullanmadim almistim ama
Sogan iyi gidiyor galiba ihtiyac duymadığı na gore :)Bendede isirgan varda posetini bile acmadim daha
Gecen sene sinemakiyle denemiştim durulamayi havlu yemyesil oluyordu tiksindim attim isirganida genellikle ince telli ve dokulmesi olanlar kullanıyor bendede oyle bir sorun yok diye hic denemedim 15tatilden sonra belki soğanda ise döktükten yarim saat sonra kaşıntı oluyor diyorumki etkisi var demekki :) simdilik soganla devamSogan iyi gidiyor galiba ihtiyac duymadığı na gore :)
Sogani kaynatıp kafaya döküp ckiyosun dimi duurlama yokGecen sene sinemakiyle denemiştim durulamayi havlu yemyesil oluyordu tiksindim attim isirganida genellikle ince telli ve dokulmesi olanlar kullanıyor bendede oyle bir sorun yok diye hic denemedim 15tatilden sonra belki soğanda ise döktükten yarim saat sonra kaşıntı oluyor diyorumki etkisi var demekki :) simdilik soganla devamah o eve yayilan kokusuda olmasa djn bir arkadasim geldi bu eve gaz bombasımi attilar diyor
Yok durulamiyorum canimSogani kaynatıp kafaya döküp ckiyosun dimi duurlama yok
Of sen turpun kokuyu gorsen cokk fenaydiii neyseki bitti:))
Merhaba şey ben okuyorum sizin konunuzu hande polat yazıyorsunuz devamlı ne oluyor yani neler koyuyorsunuz?Bugun bakimimigec yapmak zorunda kaldim direksiyon kursundan dolayi.
Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yagi
Gunaydin _hande polat sif sac bakim yagi _diye aktarlar birliği başkanının hazirladigi bir sac bakim yagi var hazir almak yerine içindeki yağları alip kendim hazirladimMerhaba şey ben okuyorum sizin konunuzu hande polat yazıyorsunuz devamlı ne oluyor yani neler koyuyorsunuz?
Çok öncelerde baktım bulamadım kusura bakmayın
Teşekkür ederim bende bir aktara bakayım hazırı varsa alıp denerim :)Maverik karışımda 50ser ml hint badem çörekotu ceviz zeytinyagi susam 20ser ml jojoba propolis ekstrakti baobab sinameki ekstrakti var
Akrarlarda olmaz canim hande polatin kendi sitesinde varTeşekkür ederim bende bir aktara bakayım hazırı varsa alıp denerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?