Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakımım dıplere dax + hande polat boylara ve kalanını dıplere hındıstan cevızı yağı bugun acaba soğan kurunu yapsaammı dıye düşünüyorum

Sogan iyi gidiyor galiba ihtiyac duymadığı na gore :)
Gecen sene sinemakiyle denemiştim durulamayi havlu yemyesil oluyordu tiksindim attim isirganida genellikle ince telli ve dokulmesi olanlar kullanıyor bendede oyle bir sorun yok diye hic denemedim 15tatilden sonra belki soğanda ise döktükten yarim saat sonra kaşıntı oluyor diyorumki etkisi var demekki :) simdilik soganla devam ah o eve yayilan kokusuda olmasa djn bir arkadasim geldi bu eve gaz bombasımi attilar diyor

Sogani kaynatıp kafaya döküp ckiyosun dimi duurlama yok

Of sen turpun kokuyu gorsen cokk fenaydiii neyseki bitti:))

Bugun şehir disina cikacsk olsamda bakımımı yapar beremi takip cikarim sabah 9da sürdum 4 gibi yikarim bakımım diplere dax + hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Bugun bakimimigec yapmak zorunda kaldim direksiyon kursundan dolayi.
Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yagi
Merhaba şey ben okuyorum sizin konunuzu hande polat yazıyorsunuz devamlı ne oluyor yani neler koyuyorsunuz?
Çok öncelerde baktım bulamadım kusura bakmayın

Merhaba şey ben okuyorum sizin konunuzu hande polat yazıyorsunuz devamlı ne oluyor yani neler koyuyorsunuz?
Çok öncelerde baktım bulamadım kusura bakmayın
Gunaydin _hande polat sif sac bakim yagi _diye aktarlar birliği başkanının hazirladigi bir sac bakim yagi var hazir almak yerine içindeki yağları alip kendim hazirladim

Maverik karışımda 50ser ml hint badem çörekotu ceviz zeytinyagi susam 20ser ml jojoba propolis ekstrakti baobab sinameki ekstrakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…