- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
çok teşekkür ederim canım sarı hali yanıktı bakma fön falan ıyı durmuş ama evet o rengı çok sevıyorumsarı halide çok tatlıymış ama bu arada maşşalah saçınıza
Wuhuuuuuuuuu :)) masallaaah yaa superrrsinnn nazarimm degmesinn super uzuyooEki Görüntüle 1725199 Eki Görüntüle 1725201 1 yil fark var arada
dur boncuğumuda koyayımWuhuuuuuuuuu :)) masallaaah yaa superrrsinnn nazarimm degmesinn super uzuyoo
Tikladimm açılmadi bidaha yukleTutkuuuu 1 aylık resimlerimi eklemıstım ama hata dıyor resımlere tıkladığımda neden öyle oldukı tekrarmı yuklesem
Gördüm canm ya valla bi ona bi buna baka bakaa anlamaya calisdim. Baya fark var bak sen yaza bele.getireceksinnnn bu saclariiii benimki 2 cm zor uzuyoe ayda
Ayyy hadi insallah canim ne emekler harciyoz valla.2 cmmi kuzum haksizlik ediyon ama 8 gunde 1 cme yakindi uzama bu ay sigir iligiyle insallah daha hizli uzayacakGördüm canm ya valla bi ona bi buna baka bakaa anlamaya calisdim. Baya fark var bak sen yaza bele.getireceksinnnn bu saclariiii benimki 2 cm zor uzuyoe ayda
Ayyy hadi insallah canim ne emekler harciyoz valla.2 cmmi kuzum haksizlik ediyon ama 8 gunde 1 cme yakindi uzama bu ay sigir iligiyle insallah daha hizli uzayacak
Uzar canim anca yeni kestirdin daha ki kahkulde sana cok yakışıyorKahkulu yana attim gozume giriyo iyice ilk defa bu kadar kisa kullandım :)) 3 4 gun ancak
Saol canimm :)Uzar canim anca yeni kestirdin daha ki kahkulde sana cok yakışıyor
Sen koc gununde kestinmi sacini canim ben kesemedim aslan gununde kesecemSaol canimm :)
Kestim aslanda da kesecemmSen koc gununde kestinmi sacini canim ben kesemedim aslan gununde kesecem
Ohhhhhh sifa olsun canimKestim aslanda da kesecemm
Canim ben ekim ayinda kestigimde bir tutamin ucundan almıştım tum sactanmi kesilmesi gerekiyorKestim aslanda da kesecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?