Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

1 tutam yeterli ama farklı yerlerinden alınırsa daha hızlı etki gösteriyormuş. Birde etki görmek için aynı burçta 3 kez kesmek gerekiyor, yani takip eden aylarda hep koç burcunda ya da hep aslanda, bir aslanda bir koçta bir yayda kesersen önceki burcun etkisi kalkıp yeni burçta tekrar başlamış oluyorsun

Simdi ben kocta kestim aslanda kesmeyeyim mi yani bidahki aylarda kocta keseyim

Simdi ben kocta kestim aslanda kesmeyeyim mi yani bidahki aylarda kocta keseyim
netten okuduğuma göre rastladığı burcun özellikleriyle yola devam etmenizi sağlar. Kısaca, verdiğiniz komutu sürekli değiştirirseniz gideceğiniz yere ulaşamazsınız.yanı hangı burçta kestıysek aynı burçta devam etmek gerekıyor dıyor

Tamam tatlimm ben kocta sen aslanda :)

Ya ama ya sogan kurumu devirdim yanlislikla dibinde yarım cay bardagi kadar kaldı onuda yetirmeye çalıştım

bakımım dıplere dax +hande polat boylara hındıstan cevızı yağı bugun soğan kurumude hazırlıcam ınşallah yıne dokmem

canım saç kesme günleri ne zaman 1 keresinde uydum sonra bulamadım ben bidaha

Duşumu aldım soğan kürümude uyguladım saçlarımın uçlarındanda aldım oyle pıs bır kesımı varkı bazı yerler uzun bazı yyerlerı kısa bol kat bunları eşıtleyene kadar öffgg cok yolum var

canım en çok yol alan sensin bence o yanıklardan kurtulup saçını bu güzelliğe getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…