- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Bi tutam.yeterli geliyormuşCanim ben ekim ayinda kestigimde bir tutamin ucundan almıştım tum sactanmi kesilmesi gerekiyor
bende öyle okudumda yınede sorım dedımBi tutam.yeterli geliyormuş
Simdi ben kocta kestim aslanda kesmeyeyim mi yani bidahki aylarda kocta keseyim1 tutam yeterli ama farklı yerlerinden alınırsa daha hızlı etki gösteriyormuş. Birde etki görmek için aynı burçta 3 kez kesmek gerekiyor, yani takip eden aylarda hep koç burcunda ya da hep aslanda, bir aslanda bir koçta bir yayda kesersen önceki burcun etkisi kalkıp yeni burçta tekrar başlamış oluyorsun
netten okuduğuma göre rastladığı burcun özellikleriyle yola devam etmenizi sağlar. Kısaca, verdiğiniz komutu sürekli değiştirirseniz gideceğiniz yere ulaşamazsınız.yanı hangı burçta kestıysek aynı burçta devam etmek gerekıyor dıyorSimdi ben kocta kestim aslanda kesmeyeyim mi yani bidahki aylarda kocta keseyim
Tamam tatlimm ben kocta sen aslanda :)netten okuduğuma göre rastladığı burcun özellikleriyle yola devam etmenizi sağlar. Kısaca, verdiğiniz komutu sürekli değiştirirseniz gideceğiniz yere ulaşamazsınız.yanı hangı burçta kestıysek aynı burçta devam etmek gerekıyor dıyor
Zaten saç nemleniyor çokta bir şey olmaz üzülmeyin :)Ya ama ya sogan kurumu devirdim yanlislikladibinde yarım cay bardagi kadar kaldı onuda yetirmeye çalıştım
Oyy Kıyamam bisey olmaz ya bidahakine artikkYa ama ya sogan kurumu devirdim yanlislikladibinde yarım cay bardagi kadar kaldı onuda yetirmeye çalıştım
bugun canım aslan gunundeyız bende her ay aslanda kesecem bugun 12.30 dan 29 aralık 20.58e kadarcanım saç kesme günleri ne zaman 1 keresinde uydum sonra bulamadım ben bidaha
Duşumu aldım soğan kürümude uyguladım saçlarımın uçlarındanda aldım oyle pıs bır kesımı varkı bazı yerler uzun bazı yyerlerı kısa bol kat bunları eşıtleyene kadar öffgg cok yolum var
Aynen bende ole düşünüyorum evunmeli kendisiyleee :)))canım en çok yol alan sensin bence o yanıklardan kurtulup saçını bu güzelliğe getirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?