Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yagi sogan kurumude hazırlıyorum simdi

Dun eşimin israrlari uzerine gin cektim saçıma eee cekmiskende bi resmini cektirdim

15 tatilde mola vercem sonrası icinde arastiriyorum acaba dax+ hande polata devammi etsem degistirsemmi kafama yatan birşey bulursam uygularim

Tutkuuuu bir fikir ver hele kuzum 15 tatilden sonrada ayni dax+ hande polatmi yapam degistiremmi aslinda memnunum ayda 3_4 cm uzatıyor ama diyomki aliskanlik yapar hande polati kaldirip baska birseymi eklesem

Tutkuuuu bir fikir ver hele kuzum 15 tatilden sonrada ayni dax+ hande polatmi yapam degistiremmi aslinda memnunum ayda 3_4 cm uzatıyor ama diyomki aliskanlik yapar hande polati kaldirip baska birseymi eklesem
Uzama ayda3 4cm diyorsun ya canim1 2cme düştüğü zaman demekki saç alismis ama eger ayda 3 4 cm surekli uzama hiz i boyleyse sac alisana kadar devam etderim zaten o da yağ karisimi baska be yapabilirsin ki baska bi yag karışımı olmaz enfazla ilik yap sende dicem oda olmaz cunku masallah saclari. Gur ben ilik kurunu gurlestiriyor diye de istedim yapmak ee uzamaninda masallahi var turp dene yine bi günde yag bakimi yaparsin istersen bu sulu tarifler den birini dene

Kuzum ben netcem biliyonmu hardal kurunu yapmayi dusunuyom

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Ilikten sonra sogan dusunmustum.bende :)))

O.nasil.oluyoe hardal ??? :)
Sac uzatma topiklerinde vardi gecen sene not etmisim deftere dun sksam bakınca bunu yapmaya hep niyetlenmiştim haftanin bir gunu bunu yapayim dedim toz hardal sicak su şeker yumurtada giriyordu sanırım topikte okudugum böyleydi tam bakipta tarifi vereyim

2 corba kaşığı toz hardal 60 ml sicak su 1 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi zeytinyagi 1 yumurta tarif böyle ama ben youtubede izlediğim bir bayanin tarifi gibi yapcam 14 hafta uygulanıyor haftada 1 gun.aci hardal olduğu icin sac dibinde kan dolaşımıni hizlandiriyor buda uzatmaya faydalu

• Yok ya sevmedim ben bunuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…