- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Kuzum netim.bitti evdeki telefondaki de çok yavas fazla giremiyorum sifa olsun inşallah :))Dusumu aldıktan sonra soğan kürümude uyguladım
Sagol canimKuzum netim.bitti evdeki telefondaki de çok yavas fazla giremiyorum sifa olsun inşallah :))
Ama supppperr gorunuyorr yaaaaaDun eşimin israrlari uzerine gin cektim saçıma eee cekmiskende bi resmini cektirdimEki Görüntüle 1732917
Ama supppperr gorunuyorr yaaaaaDun eşimin israrlari uzerine gin cektim saçıma eee cekmiskende bi resmini cektirdimEki Görüntüle 1732917
Sagol canimmmmmAma supppperr gorunuyorr yaaaaa
Uzama ayda3 4cm diyorsun ya canim1 2cme düştüğü zaman demekki saç alismis ama eger ayda 3 4 cm surekli uzama hiz i boyleyse sac alisana kadar devam etderim zaten o da yağ karisimi baska be yapabilirsin ki baska bi yag karışımı olmaz enfazla ilik yap sende dicem oda olmaz cunku masallah saclari. Gur ben ilik kurunu gurlestiriyor diye de istedim yapmak ee uzamaninda masallahi var turp dene yine bi günde yag bakimi yaparsin istersen bu sulu tarifler den birini deneTutkuuuu bir fikir ver hele kuzum 15 tatilden sonrada ayni dax+ hande polatmi yapam degistiremmi aslinda memnunum ayda 3_4 cm uzatıyor ama diyomki aliskanlik yapar hande polati kaldirip baska birseymi eklesem
Kuzum ben netcem biliyonmuUzama ayda3 4cm diyorsun ya canim1 2cme düştüğü zaman demekki saç alismis ama eger ayda 3 4 cm surekli uzama hiz i boyleyse sac alisana kadar devam etderim zaten o da yağ karisimi baska be yapabilirsin ki baska bi yag karışımı olmaz enfazla ilik yap sende dicem oda olmaz cunku masallah saclari. Gur ben ilik kurunu gurlestiriyor diye de istedim yapmak ee uzamaninda masallahi var turp dene yine bi günde yag bakimi yaparsin istersen bu sulu tarifler den birini dene
Ilikten sonra sogan dusunmustum.bende :)))Kuzum ben netcem biliyonmuhardal kurunu yapmayi dusunuyom
Sac uzatma topiklerinde vardi gecen sene not etmisim deftere dun sksam bakınca bunu yapmaya hep niyetlenmiştim haftanin bir gunu bunu yapayim dedim toz hardal sicak su şeker yumurtada giriyordu sanırım topikte okudugum böyleydi tam bakipta tarifi vereyimIlikten sonra sogan dusunmustum.bende :)))
O.nasil.oluyoe hardal ??? :)
Sogsn kuru paril paril yapiyor saciIlikten sonra sogan dusunmustum.bende :)))
O.nasil.oluyoe hardal ??? :)
2 corba kaşığı toz hardal 60 ml sicak su 1 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi zeytinyagi 1 yumurta tarif böyle ama ben youtubede izlediğim bir bayanin tarifi gibi yapcam 14 hafta uygulanıyor haftada 1 gun.aci hardal olduğu icin sac dibinde kan dolaşımıni hizlandiriyor buda uzatmaya faydalu
- Yok ya sevmedim ben bunuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?