- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Sen ilige dvm et kuzum bende bunu denerim
Ooo evet sen barcelinoyu bitir oda güzel uzatıyor saci benimde daxim bitince evdeki yaglari bitircem koca sise tatli badem yağım var soğanı youtubede izlediğim bayan duruluyormus ama koku kalinti kalmiyor diye ben gerek duymadim hemde etkisi daha cok olur dedim :)) sen farkedebildinmi peki minik minik saçlar ciktimi ilikten sonra8 kür kaldi yani 2 ay :))) sonra iki hafta ara veririmm sogana baslarim ama büyük ihtimal.sogan kurunu senin gibi durulama suyu olarak yaparim.elimde barcelino var iki sise dax bitince barcelinolari bitirmem lazimm
Ooo evet sen barcelinoyu bitir oda güzel uzatıyor saci benimde daxim bitince evdeki yaglari bitircem koca sise tatli badem yağım var soğanı youtubede izlediğim bayan duruluyormus ama koku kalinti kalmiyor diye ben gerek duymadim hemde etkisi daha cok olur dedim :)) sen farkedebildinmi peki minik minik saçlar ciktimi ilikten sonra
Benimkide soru yani hele bir ay dolsun bi.sende hemen ümitsizliğe kapılma bakim mis gibi uzuyor işteFarketmedim daha canom ya kesin buda bende ise yaramayacak.dur bakalim.bir ay tamamlasin belkide hemen etki etmiyordur etmezse kafami kokunden kesecemm
Niyeki ya ben diplere surerken eritiyorum boylarada elimde eritiyorum rahat oluyorBenim elimdede cok.yag var daha bu hindistam cevizi yagi cok.zor sürülüyor. Eritsemm bilr zor oluyo.yemiyo.sac ya
içine biraz badem yağı, zeytinyağı gibi birşey eklesen belki kıvamını açar daha rahat özümser saçBenim elimdede cok.yag var daha bu hindistam cevizi yagi cok.zor sürülüyor. Eritsemm bilr zor oluyo.yemiyo.sac ya
Benimkide soru yani hele bir ay dolsun bi.sende hemen ümitsizliğe kapılma bakim mis gibi uzuyor işte
Valla bende en iyisi icine bask a bi yag Katayim boylara felan surerken diplere dax ile.birlikte eritiyorumNiyeki ya ben diplere surerken eritiyorum boylarada elimde eritiyorum rahat oluyor
Dıplere bende erıtıyorum bugun boylarda bende zorlandım kaya gıbı olmuştu hındıstan cevızıValla bende en iyisi icine bask a bi yag Katayim boylara felan surerken diplere dax ile.birlikte eritiyorum
Çoooookkk teşekkür ederım Yokkkk dusunmuyorum valla şımdılık boysyı hele oryal yanından geçmek nasıp olmasınValla ne denir ki size helal olsun . Nerden nereye .. tekrar boyayacak misini sariya peki saclarinizi ?
içine biraz badem yağı, zeytinyağı gibi birşey eklesen belki kıvamını açar daha rahat özümser saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?