Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

8 kür kaldi yani 2 ay :))) sonra iki hafta ara veririmm sogana baslarim ama büyük ihtimal.sogan kurunu senin gibi durulama suyu olarak yaparim.elimde barcelino var iki sise dax bitince barcelinolari bitirmem lazimm
Sen ilige dvm et kuzum bende bunu denerim

8 kür kaldi yani 2 ay :))) sonra iki hafta ara veririmm sogana baslarim ama büyük ihtimal.sogan kurunu senin gibi durulama suyu olarak yaparim.elimde barcelino var iki sise dax bitince barcelinolari bitirmem lazimm
Ooo evet sen barcelinoyu bitir oda güzel uzatıyor saci benimde daxim bitince evdeki yaglari bitircem koca sise tatli badem yağım var soğanı youtubede izlediğim bayan duruluyormus ama koku kalinti kalmiyor diye ben gerek duymadim hemde etkisi daha cok olur dedim :)) sen farkedebildinmi peki minik minik saçlar ciktimi ilikten sonra

Farketmedim daha canom ya kesin buda bende ise yaramayacak.dur bakalim.bir ay tamamlasin belkide hemen etki etmiyordur etmezse kafami kokunden kesecemm

Benim elimdede cok.yag var daha bu hindistam cevizi yagi cok.zor sürülüyor. Eritsemm bilr zor oluyo.yemiyo.sac ya

Farketmedim daha canom ya kesin buda bende ise yaramayacak.dur bakalim.bir ay tamamlasin belkide hemen etki etmiyordur etmezse kafami kokunden kesecemm
Benimkide soru yani hele bir ay dolsun bi.sende hemen ümitsizliğe kapılma bakim mis gibi uzuyor işte

Bakımım dıplere dax+ hande polat boylara hındıstan cevızı yağı

Valla ne denir ki size helal olsun . Nerden nereye .. tekrar boyayacak misini sariya peki saclarinizi ?

Valla bende en iyisi icine bask a bi yag Katayim boylara felan surerken diplere dax ile.birlikte eritiyorum
Dıplere bende erıtıyorum bugun boylarda bende zorlandım kaya gıbı olmuştu hındıstan cevızı baktım elımle alamıyorum kaşıkla cıkardım

Valla ne denir ki size helal olsun . Nerden nereye .. tekrar boyayacak misini sariya peki saclarinizi ?
Çoooookkk teşekkür ederım Yokkkk dusunmuyorum valla şımdılık boysyı hele oryal yanından geçmek nasıp olmasın

bakımım dplere dax+hande polat boylara hındıstan cevızı yağı.bu hındıstan cevızı yağı ne kadar bereketlı hep dıplere uyguladığım bakıma eklıyorum hem boylara daha yarısında bıle değilim :)

foto paylaşabilir misiniz ? Bir de bu hande polat yağını netten mi sipariş ediyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…