- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Foto ıcın 2 haftam varr canım bır oncekı saydada sanırım yılbaşında cekıp eklemıstım .hande polatı kendım hazırladım netten alırsam baya pahalıya denk gelıyordufoto paylaşabilir misiniz ? Bir de bu hande polat yağını netten mi sipariş ediyorsunuz ?
Sadece badem yagi miBugun 3e kadar okul ardından direksiyon kursu 5te ancak yapabildim bakimimi daxi eritmeye zamanin olmadığı için dip uc badem yağı uyguladim
Eminimm baya uzamistirKaldı 6 bakim bugun sacimi salık bırakmıştım okuldakibi arkadas cok iyi uzamış dedi bakalim 2 hafta sonra gorecez
Valla ddayanamadım bugun ıslak halıyle cektımEminimm baya uzamistir
Evet kuzum sadece badem yağı gec kalmıştım zaten hıc olmazsa dedım 3.5 saat durdurdum.bırde sureklı dax falan bazen ıyıce arındıramıyordum ne kadar kuru halde sampuanlasamda tam anlamıyla son 2 bskımdır arınmıyordu azcıkta olsa kalıyordu bugünkü badem yagıyla tsm arındırabıldım ellerımden kayıp gidiyordu saclarımSadece badem yagi mi
Evet kuzum sadece badem yağı gec kalmıştım zaten hıc olmazsa dedım 3.5 saat durdurdum.bırde sureklı dax falan bazen ıyıce arındıramıyordum ne kadar kuru halde sampuanlasamda tam anlamıyla son 2 bskımdır arınmıyordu azcıkta olsa kalıyordu bugünkü badem yagıyla tsm arındırabıldım ellerımden kayıp gidiyordu saclarım
Ee bana atarsin artikk =)Valla ddayanamadım bugun ıslak halıyle cektım
Atarım atarımda banyodan cıkar çıkmaz cektım kızEe bana atarsin artikk =)
Neyı sorcaktın canım
- Ayy kuzum benre sana onu sorucakdimm
Kusmedim canooomOy oy oy Küsme kız
Oyyy kuzum benımKusmedim canooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?