Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Dusumu aldim soğan kürümu uyguladim bu sefer içine biraz ossion tonik damlattim kafa derimi buzzzz gibi yaptı

Hemde nasil kuzum bi 20 dk buzz gibi oluyor içindeki mentolden dolayı

Bakımım dıplere dax + hande polat boylara hındıstan cevızı yağı

Duşumu alıp soğan kurunu uyguladım bu sefer ossıonu karıştırmak yerınr elıme dokerek dıplere masajla uyguladım ssonrasındada soğan kurunu uyguladım kafa derım yıne buz gıbı oldu bu sefer ellerıme doktugum ıcın ellerımdede aynı etkı oldu

Soğan kürü uzatmak içindi dimi? Her gün mü uygulanıyor azcık kısa bilgi alabilir miyim senden

Soğan kürü uzatmak içindi dimi? Her gün mü uygulanıyor azcık kısa bilgi alabilir miyim senden
Evet canim uzatmak icin haftada 2 defa yapilmasi gerekiyormus normalde sürülüp bekletilip durulanmasi lazim ama ben yağ bakimi yaptığım için kokuda kalmadığı için son durulama suyu olarak kullaniyorum 2 bakim yapip bir yapmıyorum

3.30da okuldan çıktım 4te direksiyon kursu allahtan eve geldiğimde eşim yemegi hazirliyordu bende hemen pratik olarak sac bakımımı yaptim dip boy uc hindistan cevizi ve badem yağı

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…