- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Kardesim diyoki abla bi sampuana o kadar para verilirmi :))Sagol kuzum geldimi ürünlerin mis mis onlarcanim ya sanki 2 haftadir sacim tepki vermiyor gibi alıstı bence artik bakimlara
Valla banada herkes diyor o kadar para verilirmi diye verilir ya birde bu sanpuan en az 6-7 ay sürüyor eee heray sampuan alan birisi icin daha hesapliKardesim diyoki abla bi sampuana o kadar para verilirmi :))
Yok canım daga demin mesaj geldi birini daha vermisler kargoya redisti dun vermislerdi ayni magazada ayni urunler yoktu ole olsaydi daha iyiydi :))
Ben bakima baslaidigimdan beri bakim.yapiyosun demistim ya sacin alismasin diye demiştim canm bence sen bi sure de olsun aradan sonra yag bakimlarini birak farkli seyler dene hardal.denicektin ilik denesene sende :)) senin saç ilikte Coşar
Toplandığı icin sana ole.geliyordur ne zaman yukliceksin pazar günü mu foto ilik benimde yapacağım en son kür du cok umutlutdum ilikten bakalim.belkide ben yaniliyorumdur uzama.vardirValla banada herkes diyor o kadar para verilirmi diye verilir ya birde bu sanpuan en az 6-7 ay sürüyor eee heray sampuan alan birisi icin daha hesapli
ya kuzum bir bakıyom uzamis bir bakıyom değişik degisik hallerde gerci bu ara cok sinirli ve stresliyim bilmiyom brlkide bana oyle geliyordur son banyoda baktim rahatca degiyor sırtımın ortasina kuruyken dalgalaniyor heralde bana ondan oyle geliyordur
İlik kurumu ay yok kuzum ben zor topluyom sacimi ilikle ne olur ama hardali yapacam haftada bir gun ben yagciyim vazgecememki onlardan molada iyice bir dinlensin 2 ayda bir mola vercem
Pazar gunu eklerim canim.ya dogru aslinda bize oyle geliyor okuldaki arkadaslarim diyor mesela uzamis diyeToplandığı icin sana ole.geliyordur ne zaman yukliceksin pazar günü mu foto ilik benimde yapacağım en son kür du cok umutlutdum ilikten bakalim.belkide ben yaniliyorumdur uzama.vardir
Eminim deli gibi uzadigindan seninkinin masallahi vaar :))Pazar gunu eklerim canim.ya dogru aslinda bize oyle geliyor okuldaki arkadaslarim diyor mesela uzamis diye
kesinlikle vardir canim kasinti yapıyormu sende bu yag bskimlarini yapinca kaşınıyor benim
Daha ne olsunnnnnBide gecen ay mesela topuz yapmaya çalışınca olmuyordu bozuk oluyordu kenarlarindan ciktigi için bu ay topuz rahat yapıyorum genelliklede zaten tepeden toplarim
evet ya her bakımda farklı bır yerı kaşınıyor mutlu oluyorum hah dıyorum bu seferde burdan uzuyorEminim deli gibi uzadigindan seninkinin masallahi vaar :))
Demistim ya bazi yerleri kasinio diye :))
Ben bazen yagi esit suremiyorum acaba diyorum orasi daha cok uzar :))evet ya her bakımda farklı bır yerı kaşınıyor mutlu oluyorum hah dıyorum bu seferde burdan uzuyor
3. Cizgiye degmis ama onuda hesaplamak laziim :)Eki Görüntüle 1752912 23 aralik artik uzamayi tam olarak belirleyebilmek icin bu cizgili penyeyle cekcem resimlerimi 2.kırmızı cizgide şimdilik .
15 gunluk molam başladı bugun keratin bakımımi yapıp belki yarin ufak bir duzlestiriciyle ustunden geçerim o resmimide eklerim.
hesaplarıma göre gecen aya gore 3 cm uzama var
İkinci doneme bskimlara hardalida ekleyerek başlıyacam
Dogru diyon ben niye 2 yazdiysam3. Cizgiye degmis ama onuda hesaplamak laziim :)
2 yada 3 santim uzama var canım bir ayda çok iyiEki Görüntüle 1752912 23 aralik artik uzamayi tam olarak belirleyebilmek icin bu cizgili penyeyle cekcem resimlerimi 2.kırmızı cizgide şimdilik .
15 gunluk molam başladı bugun keratin bakımımi yapıp belki yarin ufak bir duzlestiriciyle ustunden geçerim o resmimide eklerim.
hesaplarıma göre gecen aya gore 3 cm uzama var
İkinci doneme bskimlara hardalida ekleyerek başlıyacam
Evet canim 3 cm uzama var ki bence bu ay uzama hizi durdu gibi geldi ara iyi gelecek sagolasin canim2 yada 3 santim uzama var canım bir ayda çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?