Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sagol kuzum geldimi ürünlerin mis mis onlar canim ya sanki 2 haftadir sacim tepki vermiyor gibi alıstı bence artik bakimlara
Kardesim diyoki abla bi sampuana o kadar para verilirmi :))

Yok canım daga demin mesaj geldi birini daha vermisler kargoya redisti dun vermislerdi ayni magazada ayni urunler yoktu ole olsaydi daha iyiydi :))
Ben bakima baslaidigimdan beri bakim.yapiyosun demistim ya sacin alismasin diye demiştim canm bence sen bi sure de olsun aradan sonra yag bakimlarini birak farkli seyler dene hardal.denicektin ilik denesene sende :)) senin saç ilikte Coşar

Valla banada herkes diyor o kadar para verilirmi diye verilir ya birde bu sanpuan en az 6-7 ay sürüyor eee heray sampuan alan birisi icin daha hesapli
ya kuzum bir bakıyom uzamis bir bakıyom değişik degisik hallerde gerci bu ara cok sinirli ve stresliyim bilmiyom brlkide bana oyle geliyordur son banyoda baktim rahatca degiyor sırtımın ortasina kuruyken dalgalaniyor heralde bana ondan oyle geliyordur
İlik kurumu ay yok kuzum ben zor topluyom sacimi ilikle ne olur ama hardali yapacam haftada bir gun ben yagciyim vazgecememki onlardan molada iyice bir dinlensin 2 ayda bir mola vercem

Toplandığı icin sana ole.geliyordur ne zaman yukliceksin pazar günü mu foto ilik benimde yapacağım en son kür du cok umutlutdum ilikten bakalim.belkide ben yaniliyorumdur uzama.vardir

Toplandığı icin sana ole.geliyordur ne zaman yukliceksin pazar günü mu foto ilik benimde yapacağım en son kür du cok umutlutdum ilikten bakalim.belkide ben yaniliyorumdur uzama.vardir
Pazar gunu eklerim canim.ya dogru aslinda bize oyle geliyor okuldaki arkadaslarim diyor mesela uzamis diye
kesinlikle vardir canim kasinti yapıyormu sende bu yag bskimlarini yapinca kaşınıyor benim

Bide gecen ay mesela topuz yapmaya çalışınca olmuyordu bozuk oluyordu kenarlarindan ciktigi için bu ay topuz rahat yapıyorum genelliklede zaten tepeden toplarim

Pazar gunu eklerim canim.ya dogru aslinda bize oyle geliyor okuldaki arkadaslarim diyor mesela uzamis diye
kesinlikle vardir canim kasinti yapıyormu sende bu yag bskimlarini yapinca kaşınıyor benim
Eminim deli gibi uzadigindan seninkinin masallahi vaar :))

Demistim ya bazi yerleri kasinio diye :))

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yagi sogan kürümudr gunduzden hazirlayayim

Bakimlar bitti belki yarin tekrar yaparim cunku yikayip keratin yukleme yapacagim sonrada 15 gun tatil ama%90 yapmam yarin. bugün veya yarinda foto eklerim artik ben hic cizgili t_shirtim yok saniyordum dun bir tane buldum iyide oldu bulduğum artik resimleri onla çekerim

23 aralik artik uzamayi tam olarak belirleyebilmek icin bu cizgili penyeyle cekcem resimlerimi 2.kırmızı cizgide şimdilik .
15 gunluk molam başladı bugun keratin bakımımi yapıp belki yarin ufak bir duzlestiriciyle ustunden geçerim o resmimide eklerim.
hesaplarıma göre gecen aya gore 3 cm uzama var
İkinci doneme bskimlara hardalida ekleyerek başlıyacam

3. Cizgiye degmis ama onuda hesaplamak laziim :)

2 yada 3 santim uzama var canım bir ayda çok iyi

SÜPERGRO BENDE KULLANIYORUM UZAMA OLARAK ARKADASIMDA BELIRGIN SEKILDE SONUC VERDI BEN O DERECE KENDIMDE TAKIP ETMEDIM AMA FAYDASINI GORDUGUME INANIYORUM GUCLENDIRIYOR SACI DUZENLI YAPMAK LAZIM TABBI ILK SART BU ARKADASIN KUAFORU SASIRMIS NAPTINDA UZADI DIYE BIR BUCUK AYDA BELIRGIN UZATMISTI ONUNKINI AMA BU YAG ICERIKLI SEYLERDE MASAJLA YEDIRIM SARMAK EMILMESINI SAGLAMAK ÖNEMLI BEN GÜRLEŞTICI BIRSEYLER ARIYORUM BAKALIM UZAMAYA SUKURLER OLSUN SIMDILIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…