Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Evet canim duzenli yaparsan gercekten faydali uzatip besliyor saci ben su aan moladayim bir gun bile bakim gunumu aksatmadim .gurlestirmek için sigir iligi kurunu araştır derim topikte kullananlar vardi ben denemedim ama kullananlarda yeni saclar çıktığını söylüyorlardı

YAZ GELSINDE DENERİZ ONUDA :)

Simdi yaptığın bir bakımın varmi
supergra surerım ama yaglı yapısı oldugu için üşütmek gibi bır durumu olmuyor vucut ısısında suruyorum zaten onun harıcında banyo sonra sı saç sütü sıkarım okadar soguk hıc bır uygulama yapamıyrm evde kaleuferlı olmayınca malesef
sıgır ılıgı surdugumde sacım ıslak olacak bu bende sınuzutu tetıklıyor boynun agrısına yol acıyor yanı
sacımı ıslak hıcbır sekılde tutamıyorum kurutmam gerek

Anladim canim ama sanirim sigir iliği yagli bir karışım ilik bemiks bebanten istedigin tagi ekleyip sürüyorsun ama daxta iyidir en uyusu biraz daxi kullanıp 2_3 ay sonra ilige gecersin

Benim sinüzitim var bilirim ne rezil bir şey olduğunu, evimiz sıcak olduğu halde her duştan sonra hafif bir burun akıntısı başlıyor ne kadar dikkat etsemde. Herneyse sığır iliği kürü cıvık- sulu olmuyor, hemen hemen yumurta sarısı kıvamında ve zaten benmari usulü ısıtıp o sıcak suyun içindeyken uygulandığı için sürme esnasından ılık oluyor, sonrasında bir kaç kat streç film, bone, eşarp ve kış aylarına özel eski bir yün bere yardımıyla gram üşüme olmuyor, ısrarla tavsiye ederim

Onumuzdeki haftadan itibaren tekrar bakimlara basliyorum molada icim icimi yemedi degil ama sabrettim dinlendirdim sacimi

Saclarimda uzama oldu ama uzamadan ziyade aşırı gur geliyor artik toplarken zorlaniyorum buda katlardaki uzamanin daha fazla oldugunu gösterir.hardalimida aldim tek sikinti minnacık bilye şeklinde onu ezmek zaman alacak ama toplu birsekilde ezip kullanirim .dax ve handepolatim halen var.daxa devam ederim hande polat bittiğinde başka bir karışım yagi düşünüyorum onuda 2 hafta içinde temin ederim netten alacam cunku

2 ayda bir 2 haftalik veya 10 günlük mola vercem artik.2 gunde 1 bakim yapiyorum haftanin 1 gunu hardal diger bakımlarıda yağ karisimi yspacam.

2 ayda bir 2 haftalik veya 10 günlük mola vercem artik.2 gunde 1 bakim yapiyorum haftanin 1 gunu hardal diger bakımlarıda yağ karisimi yspacam.

Molada uzama görülüyomuş genelde doğru karar vermişsin uzama olmasına sevindim kısa zamanda fotoğraf alırız

Sinemaki var kafamda çok çeşit yağ koydum bu sefer uçlara da yağlar sürdüm sardım bugün 1 saat bekletebilcem ama olsun

Evet canim uzama var ama tepedeki katlarim daha bi uzamis birde ben eylulden beri hic mola vermedim artik ocakta sac isyan etti iyi oldu yani
1 satte 1 saattir faydasi olur kesinlikle canim yarin eklemeye çalışırım resim

Evet canim uzama var ama tepedeki katlarim daha bi uzamis birde ben eylulden beri hic mola vermedim artik ocakta sac isyan etti iyi oldu yani
1 satte 1 saattir faydasi olur kesinlikle canim yarin eklemeye çalışırım resim

Ya bnm saçlarım çok dökülüyor bu bakımlardan sonra bütün banyo saç sende de oluyo mu

Ya bnm saçlarım çok dökülüyor bu bakımlardan sonra bütün banyo saç sende de oluyo mu
Yok canim bende hic dökülme yok banyoda birkac tel olur oda normaldir diye biliyorum eger su hava ddeğişikliği yaptiysan oda dokulmeye neden olur en azindan bende oluyor ama surekli dokulmen varsa bi tahlil yaptir derim.sinemakiye yenimi başladın eger yeniyse basta dökülme olurmuş

Yok canım 3.ay dayım sinemakide. Hava sh değişikliği oldu evet galiba ondan

Cizgili penyem su an yikandigi icin bende böyle bir sonraki duşta cizgili penyeyle cekerim artik

Sali gununden itibaren bakımlarıma basliyorum yaza kadar olan hedefimi cizgili penyeyle isaretlicem bakalim inşallah yaza kadar epey uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…