- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Evet canim duzenli yaparsan gercekten faydali uzatip besliyor saci ben su aan moladayim bir gun bile bakim gunumu aksatmadim .gurlestirmek için sigir iligi kurunu araştır derim topikte kullananlar vardi ben denemedim ama kullananlarda yeni saclar çıktığını söylüyorlardıSÜPERGRO BENDE KULLANIYORUM UZAMA OLARAK ARKADASIMDA BELIRGIN SEKILDE SONUC VERDI BEN O DERECE KENDIMDE TAKIP ETMEDIM AMA FAYDASINI GORDUGUME INANIYORUM GUCLENDIRIYOR SACI DUZENLI YAPMAK LAZIM TABBI ILK SART BU ARKADASIN KUAFORU SASIRMIS NAPTINDA UZADI DIYE BIR BUCUK AYDA BELIRGIN UZATMISTI ONUNKINI AMA BU YAG ICERIKLI SEYLERDE MASAJLA YEDIRIM SARMAK EMILMESINI SAGLAMAK ÖNEMLI BEN GÜRLEŞTICI BIRSEYLER ARIYORUM BAKALIM UZAMAYA SUKURLER OLSUN SIMDILIK
Evet canim duzenli yaparsan gercekten faydali uzatip besliyor saci ben su aan moladayim bir gun bile bakim gunumu aksatmadim .gurlestirmek için sigir iligi kurunu araştır derim topikte kullananlar vardi ben denemedim ama kullananlarda yeni saclar çıktığını söylüyorlardı
Kiz yazin zor olmazmi kokusuda var ustelik yinede sen bbilirsin tabikiYAZ GELSINDE DENERİZ ONUDA :)
SOGUK DA HEMEN HASTA OLUYORUMKiz yazin zor olmazmi kokusuda var ustelik yinede sen bbilirsin tabiki
SOGUK DA HEMEN HASTA OLUYORUMEN AZINDAN ILK BAHAR :)
supergra surerım ama yaglı yapısı oldugu için üşütmek gibi bır durumu olmuyor vucut ısısında suruyorum zaten onun harıcında banyo sonra sı saç sütü sıkarım okadar soguk hıc bır uygulama yapamıyrm evde kaleuferlı olmayınca malesefSimdi yaptığın bir bakımın varmi
Anladim canim ama sanirim sigir iliği yagli bir karışım ilik bemiks bebanten istedigin tagi ekleyip sürüyorsun ama daxta iyidir en uyusu biraz daxi kullanıp 2_3 ay sonra ilige gecersinsupergra surerım ama yaglı yapısı oldugu için üşütmek gibi bır durumu olmuyor vucut ısısında suruyorum zaten onun harıcında banyo sonra sı saç sütü sıkarım okadar soguk hıc bır uygulama yapamıyrm evde kaleuferlı olmayınca malesef
sıgır ılıgı surdugumde sacım ıslak olacak bu bende sınuzutu tetıklıyor boynun agrısına yol acıyor yanı
sacımı ıslak hıcbır sekılde tutamıyorum kurutmam gerek
Benim sinüzitim var bilirim ne rezil bir şey olduğunu, evimiz sıcak olduğu halde her duştan sonra hafif bir burun akıntısı başlıyor ne kadar dikkat etsemde. Herneyse sığır iliği kürü cıvık- sulu olmuyor, hemen hemen yumurta sarısı kıvamında ve zaten benmari usulü ısıtıp o sıcak suyun içindeyken uygulandığı için sürme esnasından ılık oluyor, sonrasında bir kaç kat streç film, bone, eşarp ve kış aylarına özel eski bir yün bere yardımıyla gram üşüme olmuyor, ısrarla tavsiye ederimsupergra surerım ama yaglı yapısı oldugu için üşütmek gibi bır durumu olmuyor vucut ısısında suruyorum zaten onun harıcında banyo sonra sı saç sütü sıkarım okadar soguk hıc bır uygulama yapamıyrm evde kaleuferlı olmayınca malesef
sıgır ılıgı surdugumde sacım ıslak olacak bu bende sınuzutu tetıklıyor boynun agrısına yol acıyor yanı
sacımı ıslak hıcbır sekılde tutamıyorum kurutmam gerek
2 ayda bir 2 haftalik veya 10 günlük mola vercem artik.2 gunde 1 bakim yapiyorum haftanin 1 gunu hardal diger bakımlarıda yağ karisimi yspacam.
Evet canim uzama var ama tepedeki katlarim daha bi uzamis birde ben eylulden beri hic mola vermedim artik ocakta sac isyan ettiMolada uzama görülüyomuş genelde doğru karar vermişsin uzama olmasına sevindim kısa zamanda fotoğraf alırız
Sinemaki var kafamda çok çeşit yağ koydum bu sefer uçlara da yağlar sürdüm sardım bugün 1 saat bekletebilcem ama olsun
Evet canim uzama var ama tepedeki katlarim daha bi uzamis birde ben eylulden beri hic mola vermedim artik ocakta sac isyan ettiiyi oldu yani
1 satte 1 saattir faydasi olur kesinlikle canim yarin eklemeye çalışırım resim
Yok canim bende hic dökülme yok banyoda birkac tel olur oda normaldir diye biliyorum eger su hava ddeğişikliği yaptiysan oda dokulmeye neden olur en azindan bende oluyor ama surekli dokulmen varsa bi tahlil yaptir derim.sinemakiye yenimi başladın eger yeniyse basta dökülme olurmuşYa bnm saçlarım çok dökülüyor bu bakımlardan sonra bütün banyo saç sende de oluyo mu
Yok canim bende hic dökülme yok banyoda birkac tel olur oda normaldir diye biliyorum eger su hava ddeğişikliği yaptiysan oda dokulmeye neden olur en azindan bende oluyor ama surekli dokulmen varsa bi tahlil yaptir derim.sinemakiye yenimi başladın eger yeniyse basta dökülme olurmuş
Ondandir buyuk ihtimalle bende hava değişimi yaptigimda elimi saçıma atmamla bir sürü sac geliyor elimeYok canım 3.ay dayım sinemakide. Hava sh değişikliği oldu evet galiba ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?