Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

sırtın ortalarına dökülemye başlamış sütyen hizsının neresinde nekadar aşağısında yada yukarısnda

Eveet başlıyorum 2 haftalık aranın ardindan bugünkü bakimim diplere dax + hande polat boylara hindistan cevizi yağı aksama cizgili penyemle resmi eklerim

Diplere uyguladıgim karışımımın icine1 cay kasigida lavanta yagi ekledim

Lavanta yagindanmidir yoksa moladan sonraki ilk yag bakimi oldugu içinmidir bilmiyorum diplerim sizliyor ozellikle on tarafinda

İkisi arasında 15 gunluk fark var molada 3. Cizgiden 4. Cizgiye gelmiş

Yag bakimini arindirabilnek icin fiyati mmakul sulfatsiz bir sampuanla arindiriyordum bu şekilde diger sampuanimda hemen bitmiyor kuaf düşündüm ama onuda bulmak zor redist alirim belki daha once kullanmıştım guzel arindiriyor

Yag bakimini arindirabilnek icin fiyati mmakul sulfatsiz bir sampuanla arindiriyordum bu şekilde diger sampuanimda hemen bitmiyor kuaf düşündüm ama onuda bulmak zor redist alirim belki daha once kullanmıştım guzel arindiriyor
Ben rediste maya kattim benim konuyu okumadin sanirim

Tutkuuuu nasıl pekı memnunmusun bende doğum kontrol koymayı düşünüyomda bılemedım bu arada sıfrenı bulmana çokkkkkk sevındım

redıst şampuanımı aldım bugun arındırmayı onunla yapacam artık geçen sene kullandığımda ıyı arınıyordu bakalımm

Tutkuuuu nasıl pekı memnunmusun bende doğum kontrol koymayı düşünüyomda bılemedım bu arada sıfrenı bulmana çokkkkkk sevındım
Yok canim.sifremi bulamadım :) eski telefon dan hatsiz giris yapılıyormus ben karacahil bi deneyim.belki.olur dedim ama kazene mesaj.attim.degiscek sanirim.sifremi yeni telden giricem iki telefonla ugrasamam :)

Bu arada redist sari tuzsuz olandan mi.aldin

Mayadan mi ? Mayayi baslayali iki hafta oldu daha cok fazla yikayamadim sacimi gelen giden oldu erteleye erteleye :) ama sampuamlardan cok.memnunum mayayida sanirim bi düzenli kullanmm lazimm

Mayadan mi ? Mayayi baslayali iki hafta oldu daha cok fazla yikayamadim sacimi gelen giden oldu erteleye erteleye :) ama sampuamlardan cok.memnunum mayayida sanirim bi düzenli kullanmm lazimm
Bak buna sevindim yani sampuanlardan memnun olmana

HARDAL KURU: 1 yemek kaşığı kadar hardali havanda iyice ezdim ( ezene kadar kolum koptu :) içine bir yemek kaşığı mayonez ve tatlı badem yagi birazda bal ekleyip iyice karıştırıp fircayla sac dibine surecem boylara ve uclarada tatli badem yagi...ben gider bakımımı yapayim

Ayyyy ne zormus bunu sürmek lavabo banyo heryer hardal oldu fırçayla surem dedim baya zorladi elimle yapayım dedim oda zor oldu

Bende aciligindan dolayi yanmaktan ote ates basmasi oldu.en iyisi bu hardali bi aktarda cektirmek

Evet kuzum sari tuzsuz olan gecen senede onla arindiriyordum yoksa kendi şampuanımla arindirmaya kalksam hemen bitecek

Benimde saçlarım siyahtı ve belimdeydi. Ombre yaptırmak istedim. Kuaför komple oryalle açtı ve saçlarım lastikten farksız oldu. Saçlarım yandıktan sonra omzumda kesti boyadı ve bana ombre yapamayacağını söyledi. Yani hem istediğim olmadı hemde güzelim saçlarımdan oldum.Ne ürünler kullandım nashi,kerastase vs dünya param gitti ama saçım hiçbir şekilde düzelmedi. Fotolara bakılırsa saçın çok çabuk uzuyor maşallah.Benimkilerde toparlandı ama bende sürekli her ay 1 yada 2 defa kestirdi.Yani saçların düzelmesinin tek çaresi kesim.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…