- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Kuzum değişiyor sutyene göre ama kopca kismi en asagida olani baz aliyorum degiyor onda sutyenesırtın ortalarına dökülemye başlamış sütyen hizsının neresinde nekadar aşağısında yada yukarısnda
Yag bakimini arindirabilnek icin fiyati mmakul sulfatsiz bir sampuanla arindiriyordum bu şekilde diger sampuanimda hemen bitmiyor kuaf düşündüm ama onuda bulmak zor redist alirim belki daha once kullanmıştım guzel arindiriyor
kuzum okudumda tatılde dedım ya bakıp çıkıyordum hemen dıye ondan yorum yapamadım sonrada unuttum :)Ben rediste maya kattim benim konuyu okumadin sanirim
Canin sağolsun canım :)kuzum okudumda tatılde dedım ya bakıp çıkıyordum hemen dıye ondan yorum yapamadım sonrada unuttum :)
Yok canim.sifremi bulamadım :) eski telefon dan hatsiz giris yapılıyormus ben karacahil bi deneyim.belki.olur dedim ama kazene mesaj.attim.degiscek sanirim.sifremi yeni telden giricem iki telefonla ugrasamam :)Tutkuuuu nasıl pekı memnunmusun bende doğum kontrol koymayı düşünüyomda bılemedım bu arada sıfrenı bulmana çokkkkkk sevındım
Mayadan mi ? Mayayi baslayali iki hafta oldu daha cok fazla yikayamadim sacimi gelen giden oldu erteleye erteleye :) ama sampuamlardan cok.memnunum mayayida sanirim bi düzenli kullanmm lazimmTutkuuuu nasıl pekı memnunmusun bende doğum kontrol koymayı düşünüyomda bılemedım bu arada sıfrenı bulmana çokkkkkk sevındım
Bak buna sevindim yani sampuanlardan memnun olmanaMayadan mi ? Mayayi baslayali iki hafta oldu daha cok fazla yikayamadim sacimi gelen giden oldu erteleye erteleye :) ama sampuamlardan cok.memnunum mayayida sanirim bi düzenli kullanmm lazimm
Evet kuzum sari tuzsuz olan gecen senede onla arindiriyordum yoksa kendi şampuanımla arindirmaya kalksam hemen bitecekYok canim.sifremi bulamadım :) eski telefon dan hatsiz giris yapılıyormus ben karacahil bi deneyim.belki.olur dedim ama kazene mesaj.attim.degiscek sanirim.sifremi yeni telden giricem iki telefonla ugrasamam :)
Bu arada redist sari tuzsuz olandan mi.aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?